Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Tέτοια μετάλλαξη στο DNA της αριστεράς; #Μacedonia.


Σε δημόσια θέα και παγκόσμια μετάδοση, οι «αριστεροί» έδωσαν το σύνθημα -διά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά- να τραγουδήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι το «happy birthday» στον Αμερικανό εκπρόσωπο κ. Νίμιτς. Και ο «πρωθυπουργός» ο αριστερός, ο εκ αντι-εξουσιαστών
προερχόμενος, επεσήμανε ότι επελέγη να υπογραφεί η παράδοση της Μακεδονίας, του ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας… την ημέρα των γενεθλίων του Αμερικανού εκπροσώπου και «πραγματευτή» της Μακεδονίας μας, κ. Νίμιτς («Γενεθλίων τελουμένων», όπως αναφέρει το Ευαγγέλιο, εζητήθη και η κεφαλή του Τιμίου Προδρόμου επί πίνακι). Tι εσχάτη προδοσία; Μιλάμε για έναν άνευ προηγουμένου έσχατο εξευτελισμό! Όλοι οι προδότες εμφάνιζαν και κάποια σημάδια «αξιοπρέπειας» (λ.χ. ο Ιούδας απηγχονίσθη μόνος του, οι δοσίλογοι στην κατοχή φορούσαν μάσκες και παρέδιδαν τους συμπατριώτες τους, άλλοι πρόδιδαν εντελώς μυστικά). Ποτέ μα ποτέ, τέτοιος εξευτελισμός ακόμη και σε προδότες.
Η πραξικοπηματική παράδοση της Μακεδονίας (γλώσσας, ταυτότητας, ιθαγένειας…), χωρίς έγκριση του κοινοβουλίου, χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την συντριπτική πλειοψηφία του κυρίαρχου ελληνικού Λαού, την τελεσίδικη απόφαση των ανώτατων δικαστηρίων της χώρας, είναι απόδειξη της φασιστικής Σταλινίζουσας νοοτροπίας της παρούσας κυβέρνησης, και όχι της Συνταγματικής δημοκρατίας. Επίσης το ίδιο ισχύει και για το ότι τη στιγμή της παράδοσης της Μακεδονίας, η αστυνομία κρατούσε τους χιλιάδες διαδηλωτές σε απόσταση 30 χλμ. και επέτρεπε να περνούν μόνο τα λεωφορεία με τους Συριζαίους (οι οποίοι έπρεπε να παρίστανται, για να φαίνεται ότι οι Έλληνες επιβραβεύουν και χειροκροτούν), για δε τους υπόλοιπους χιλιάδες φιλότιμους Έλληνες διαδηλωτές, διετάχθη άγρια καταστολή· αυτή η καταστολή δυστυχώς παρήγαγε πλήθος τραυματισμένων πολιτών και δεν έχει ακόμα επισήμως ανακοινωθεί και αποσαφηνισθεί εάν υπάρχει και νεκρή.
Την ίδια ώρα της υπογραφής της παράδοσης, όπου οι πολίτες δεχόντουσαν την άγρια καταστολή, ο υπουργός Εξωτερικών –σε ρεσιτάλ μικροπρέπειας και εξευτελισμού- ειρωνευόταν και προκαλούσε μπροστά στις κάμερες τον πάσχοντα ελληνικό Λαό. Όλα αυτά δυστυχώς είναι λίγο πολύ συνηθισμένα. Το ασυνήθιστο όμως είναι το μέγεθος «του γλυψίματος» και της απίστευτης δουλοπρέπειας μπροστά στον Αμερικανό εκπρόσωπο, τον εορτάζοντα τα γενέθλιά του, μπροστά στον Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ και στην εκπρόσωπο της Ε.Ε. (τέτοιος εθνικός εξευτελισμός ποτέ δεν υπήρξε).
Το δε γεγονός που προκαλεί τεράστια εντύπωση, μέχρι και θαυμασμό, είναι ότι οι αναρχικοί, οι αντιεξουσιαστές, η Ανταρσία, οι πάσης φύσεως αριστεροί «επαναστάτες» (οι κατ’εξοχήν υποτιθέμενοι εχθροί των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.), δεν αντέδρασαν καθόλου για τον δημόσιο εξευτελισμό των Ελλήνων στις Πρέσπες, και για την απίστευτα δουλική και εξευτελιστική υποταγή της κυβέρνησης στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. Αντιθέτως δε, με έκπληξη είδαμε «αριστεροί αντιεξουσιαστές» να αναρτούν στο f/b δηλώσεις  –άκουσον, άκουσον- υπέρ των ΜΑΤ και υπέρ της άγριας καταστολής κατά των απλών Ελλήνων πολιτών που διαδήλωναν γι’αυτή την υποταγή στον ιμπεριαλισμό και την παράδοση σ’αυτόν των εθνικών μας δικαίων, και εδέχοντο την άγρια καταστολή. Είπατε και νομοθετήσατε μέχρι και αλλαγή φύλου, ρε παιδιά˙ όμως τέτοια μετάλλαξη στο DNA της αριστεράς, ειλικρινά δεν την περιμέναμε. Τελικά μόλις πάρετε την εξουσία, βγαίνει από το αίμα σας η επαναστατικότητα κατά των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και μέχρι πάρτι γενεθλίων κάνετε, τραγουδώντας στους ιμπεριαλιστές και το «happy birthday». Φυσικά, δεν περιορίζεστε στο να προσφέρετε την καθιερωμένη τούρτα με τα κεράκια, αλλά τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!!
Αυτή είναι η «αριστερή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτά τα αριστερά παρακλάδια της, και αυτό το μέλλον επιφυλάσσουν στα παιδιά σας. Εσείς ως γονείς, ως ιερείς, ως επίσκοποι, ως λαός, ως εκπαιδευτικοί, ως «πνευματικός κόσμος» εξαντλείτε την «επανάστασή» σας και το χρέος, στην έκδοση δελτίων τύπου έκφρασης της δήθεν διαφωνίας σας και αφήνετε το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας στα χέρια ανθελλήνων διεθνιστών, αθέων κ.λ.π.
Οι παρακάτω εικόνες των παιδιών μας θα μας καταστήσουν αναπολόγητους.
Υ.Γ.: Μεγαλύτερη ευθύνη από τους αριστερούς όμως, έχει ο Π. Καμμένος, οι απόλυτα εξαρτημένοι και δεσμευμένοι Έλληνες, που συνεχίζουν να παραμένουν και να στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση. Απεδείχθη ότι από αυτό το κόμμα ένας μόνο Έλληνας φαίνεται να παραμένει ανεξάρτητος, ο Δημήτρης Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου