Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΙΝΙΓΜΑ!

  Ζήτω 

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ .........ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!!!!!

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

************

ΤΕΛΙΚΑ,

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; 

_______Γιά τον Εξοχώτατο (;) Πρωθυπουργό της δύστυχης Ελλάδος κ. Αλέξ. Τσίπρα πολλά και λέγονται και γράφονται! Με την εν γένει συμπεριφορά του συνεχώς προκαλεί! Και ενώ η Ιερά Σύνοδος  τηρεί αιδήμονα σιγήν, ο κόσμος εξεγείρεται, καταγράφει, διαμαρτύρεται! 
_______Τα πιό σπουδαία επιτεύγματα  της Κυβερνήσεως ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον κ. ΤΣΙΠΡΑ είναι τα εξής: Τα ιδανικά,  με τα οποία εμείς οι παλαιότεροι έχουμε γαλουγηθή είναι ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Πρωθυπουργός κατώρθωσε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! Διέγραψε και τα τρία  αυτά ιδανικά απο τη ζωή των Ελλήνων! 
Το ΘΡΗΣΚΕΙΑ, διότι ο ίδιος προβάλλει ως  άθεος! 
Το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διότι ο ίδιος και αστεφάνωτος είναι καί τους Ομοφυλόφιλους προωθεί και προβάλλει! 

Το ΠΑΤΡΙΣ, διότι με την συμφωνία ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εχάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας! Ισοπέδωσε τά πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας! 

Αλλά και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ, αφού την Απόφαση για τη Μακεδονία ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
 Καί ναί μεν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων, σε Δηλώσεις Του είπε, ότι «ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τους Βουλευτές, η δε Βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για τα εθνικού περιεχομένου ζητήματα»!
         Στην προκείμενη περίπτωση ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!  
Δηλ. καί ο Ελληνικός Λαός!
                                καί η Βουλή των Ελλήνων! 
 
_______Συνοψίζοντας την αντίδραση προσώπων και  παραγόντων στη σημερινή μας ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε μερικά επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος: Να οι τίτλοι, τους οποίους επιλέξαμε:
  1. «Είναι και "λαομπαίχτης " και  "θεομπαίχτης"!
  2. «Τα έβαλαν ακόμη και με την προσευχή!» 
  3. «Ζήτω η αριστεροδεξιά των Σοδομιστών.......του αρχισοδομιστή Τσίπρα με ήθος Διαβόλου και γνήσιο Αντίχριστο μίσος».   
 ___________Εμείς διαβάσαμε τα παραπάνω άρθρα  και σας τα  παραθέτουμε. Δεν είναι δικά  μας κείμενα. Εάν, τυχόν, εξέρχωνται των ορίων του Νόμου, εμείς δεν έχουμε ευθύνη!
 Αίγιον, 18 Ιουνίου 2018
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
  
***********

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ! 

      1.  «Είναι καί "λαομπαίχτης " και  "θεομπαίχτης"!
Κύριε διευθυντά,
 Είδαμε κατά τη διάρκεια του Πάσχα ότι ο πρωθυπουργός μας παρακολούθησε την ακολουθία του Επιταφίου στο Μεγάλο Χωριό Τήλου (6/4/2018), ενώ την αναστάσιμη λειτουργία την παρακολούθησε (με κατάνυξη;) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Λιβάδια Τήλου.  Η παραπάνω είδηση μου έφερε στον νου παλαιότερες δηλώσεις του κ. Τσίπρα σχετικά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του (από συνέντευξη τον Ιούλιο του 2011), απόσπασμα των οποίων παραθέτω (αυτολεξεί) αμέσως: «…Είμαι άθεος και δεν πιστεύω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη θρησκεία και κυρίως τους κληρικούς που δίνουν μάχη καθημερινά, ειδικά στην επαρχία, διατελώντας ένα πολύ δύσκολο έργο…»    

     Αλλά και σε παλαιότερη συνέντευξή του (Μάρτιος 2008 στον δημοσιογράφο κ. Κοττάκη) ο κ. Τσίπρας είχε και πάλι δηλώσει «μη θρησκευόμενος», επικαλούμενος μάλιστα τα προσωπικά βιώματά του και τα «διαβάσματά του».   Έπειτα από ενδοσκόπηση λοιπόν και μελέτη, ο Τσίπρας του 2008 και του 2011 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει Θεός.  Μετά τις παραπάνω αντιφατικές πληροφορίες εύλογα αναρωτιέται κανείς τι άλλαξε, ώστε ο άθεος Τσίπρας του 2008 και του 2011 να έρθει κοντά στην Εκκλησία (σε αντίθεση, μάλιστα, με τα μέχρι τότε «διαβάσματά του»); Τι προκάλεσε μια τέτοια μεταστροφή;  Μήπως πρόκειται για νεότερα «διαβάσματα» που ανέτρεψαν τις προγενέστερες πεποιθήσεις του;  Ή μήπως πρόκειται για κάποιο θαύμα που βίωσε ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο και οδήγησε στη ριζική θρησκευτική μεταστροφή του (όπως συνέβη παλαιότερα και στον Απόστολο Παύλο, που από διώκτης του χριστιανισμού έγινε φανατικός υποστηρικτής του);          

       Εκτιμώ ότι δεν πρόκειται για κάτι τόσο δραματικό, αλλά πως η στροφή στην Εκκλησία είναι για τον πρωθυπουργό μας κάτι ανάλογο με την αλλαγή σημαίας στην οποία καταφεύγουν πολλοί πλοιοκτήτες για να επιτύχουν ευνοϊκή φορολόγηση ή –αν θέλετε- σαν τους φορολογικούς παραδείσους όπου κάποιοι μεταφέρουν χρήματα ή στήνουν εξωχώριες επιχειρήσεις με στόχο πάντα την αποφυγή της φορολόγησης και το κέρδος.         

       Η στροφή, λοιπόν, του πρωθυπουργού στην Εκκλησία είναι κατ’ ουσίαν χυδαία ωφελιμιστική.  Είναι μια «σημαία ευκαιρίας», μια ιδεολογική «offshore», η οποία στήθηκε με σκοπό την αποκόμιση οφέλους (πολιτικού βέβαια και όχι οικονομικού).  Η παρουσία, λοιπόν, του πρωθυπουργού μας στην εκκλησία, κατά τις άγιες ημέρες δεν είναι γιατί ο κ. Τσίπρας προσδοκά ανάσταση νεκρών, αλλά ανά(σ)ταση εκλογικών ποσοστών.  Και για να μην παρεξηγηθώ, αν πιστεύει κάποιος σε οποιαδήποτε θρησκεία και Θεό είναι καθαρά προσωπικό θέμα.  Να χρησιμοποιεί, ωστόσο, το θρησκευτικό αίσθημα ενός λαού για λόγους ψηφοθηρικούς είναι κατακριτέο.  Όποιος καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές δικαίως χαρακτηρίζεται από τον λαό μας «θεομπαίχτης».
 ΣΑΒΒΑΣ Κ.Αναγνώστης
                             Πηγή: Εφημερίδα «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» 10/6/2018 


2. «Τα έβαλαν ακόμη και με την προσευχή!» 
  Αυτό που ενοχλεί είναι ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πάνε στην Εκκλησία.
   Ξέρετε ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα με τις προσευχές; Ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών δεν γίνεται προκειμένου ο απευθυνόμενος στο θείο να ζητήσει κάτι για τον εαυτό του, αλλά για να ζητήσει κάτι για έναν άλλον άνθρωπο. Εναν άρρωστο συνήθως, κάποιον σε ανάγκη, κάποιον που βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μπορεί όμως η προσευχή να μην έχει τη μορφή της αίτησης για κάτι αλλά να είναι απλά ένα «ευχαριστώ». Για το φαγητό, για την ομαλότητα, την τάξη μέσα στη χαοτική φύση του κόσμου μας. Μια απλή πράξη με μεγάλη για κάποιους σημασία, που μάλλον συμβαδίζει με την ίδια την ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού, καθώς σύμφωνα με ανθρωπολόγους οι πρώτοι ευφυείς άνθρωποι έκαναν κάτι το οποίο σήμερα θα χαρακτηρίζαμε ως προσευχή.
  Και όμως, ακόμη και αυτό το μικρό, υπέροχο κομμάτι της καθημερινότητας κάποιων προσέβαλε τους επαγγελματίες προσβεβλημένους, προσέβαλε τους «διαφωτισμένους» οι οποίοι εφευρίσκουν ψευδοεπιστήμες για να μας πείσουν ότι τα φύλα είναι «κοινωνική κατασκευή» και όχι βιολογική πραγματικότητα.
    Και είχαμε επιθέσεις κατά της Εκκλησίας επειδή καλούσε γονείς και μαθητές να προσευχηθούν εν όψει πανελλαδικών. Δεν τους αρέσει. Τους ενοχλεί. Τους ενόχλησε ακόμη και η προσφορά ενός στυλό προς τους μαθητές που κάνουν (φυσικά δωρεάν) εκκλησίες σε όλη τη χώρα. Δεν είναι το στυλό όμως. Γιατί δεν θεωρώ ότι έστω και ένας από αυτούς πιστεύει ότι κάποιος από τους γονείς των παιδιών που δίνουν εξετάσεις θα πει στο παιδί του «έλα, μωρέ, μη διαβάζεις, θα προσευχηθείς και θα περάσεις στη Νομική» ή κάποιος επιχειρηματίας που κάνει αγιασμό στην επιχείρησή του δεν θα προσλάβει λογιστή, ελπίζοντας στη θεία παρέμβαση για την Εφορία! Προφανώς όμως δεν είναι αυτό που τους ενοχλεί. Είναι ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πάνε στην Εκκλησία. Και μάλιστα με τα παιδιά τους. Αντί οι αξίες που λαμβάνουν τα παιδιά να έρχονται από ΜΚΟ, αντί να έρχονται από τα βιβλία της Ρεπούση, τολμούν αυτοί οι μεσαιωνικοί τύποι να τους δίνουν άλλες εικόνες. Σε γενικές γραμμές αυτό που πιστεύουν είναι ότι επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ήταν χαζοί και αμόρφωτοι, και γι’ αυτό πίστευαν. Και τώρα που μορφώνονται δεν δικαιούνται να πιστεύουν.
    Το πιο αστείο όμως είναι ότι κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να μας πουν ότι δεν τους ενοχλεί η πίστη. Ναι, δεν τους ενοχλεί η πίστη, αρκεί να μην υπάρχει καμία εκδήλωση αυτής, δεν τους ενοχλεί η πίστη αρκεί να μην προβάλλει «μπροστά» τους. Δεν τους ενοχλεί η πίστη, αρκεί να μην είναι τόσο σοβαρή ώστε να «μπλέκει» με τα δικά τους σχέδια για το πώς θα πρέπει να διαμορφωθεί η κοινωνία, για το τι θα πρέπει να κάνουν και πώς θα πρέπει να φέρονται οι πάντες. Γι’ αυτό τους ενοχλούν η προσευχή, τα στυλό.
           ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πηγή: Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» 10/6/2018

        3.  «Ζήτω η αριστεροδεξιά των Σοδομιστών....»
Πηγή μας είναι: Ο κ. Ευστάθιος Μοσχοβίτης
 http://www.freevolition.gr/tsipras-sodomite-zionist.htm
«ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ»
ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙ «ΠΡΟΟΔΟΣ» ΚΑΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ»…  ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς».
ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ https://youtu.be/cFVL4-jefTM ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ (1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ… ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΤΕ!!!
ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ https://youtu.be/vdx11IBJrc8 , https://youtu.be/IEfZNkzgI-k , https://youtu.be/VBTQQBZopgo και http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , http://www.freevolition.gr/greece.htm .
ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΩΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ!
ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς». 
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΕΤΗ ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ https://hellasforce.com/2017/10/03/η-ανωμαλια-προελαυνει-πέρασε-από-την ΚΙΟΛΑΣ! ΟΙ 301 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙ... ) ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ «ΓΟΥΔΙ»…
ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ «ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ»… ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΒΟΘΡΟΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΟ 21ο ΑΙΩΝΑ "ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ (ΓΥΜΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ) ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…
ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ «ΕΥΡΩΠΕΗ» ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ ΠΑΘΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.
Ο έρωτας είναι ευλογημένος μόνο μέσα στο γάμο".
Μέσα στον ορθόδοξο γάμο, με το μυστήριο, την πίστη και τη σωφροσύνη του, το ζευγάρι εντάσσει στη Χάρη του Θεού και τη σωματική του σχέση, που γίνεται έτσι «δια της τεκνογονίας» μέσο σωτηρίας.  Έξω από το μυστήριο και τη Χάρη του Θεού (και αυτό συμβαίνει σε κάθε άλλο είδος «γάμου») η σωματική σχέση παύει να είναι κοινωνία εν Χριστώ και γίνεται σχέση σαρκική, δηλαδή πορνεία, αποκοπή από το Σώμα του Χριστού, θάνατος.  (ΔΕΙΤΕ: Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» http://www.freevolition.gr/holyeros.htm )
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 9 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται 10 οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 11 καὶ ταῦτά τινες ἦτε· ἀλλὰ ἀπελούσασθε, ἀλλὰ ἡγιάσθητε, ἀλλὰ ἐδικαιώθητε ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ καὶ ἐν τῷ Πνεύματι τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.12 Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ' οὐ πάντα συμφέρει· πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ' οὐκ ἐγὼ ἐξουσιασθήσομαι ὑπό τινος. 13 τὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ, καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει. τὸ δὲ σῶμα οὐ τῇ πορνείᾳ, ἀλλὰ τῷ Κυρίῳ, καὶ ὁ Κύριος τῷ σώματι· 14 ὁ δὲ Θεὸς καὶ τὸν Κύριον ἤγειρε καὶ ἡμᾶς ἐξεγερεῖ διὰ τῆς δυνάμεως αὐτοῦ. 15 οὐκ οἴδατε ὅτι τὰ σώματα ὑμῶν μέλη Χριστοῦ ἐστιν; ἄρας οὖν τὰ μέλη τοῦ Χριστοῦ ποιήσω πόρνης μέλη; μὴ γένοιτο. 16 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ὁ κολλώμενος τῇ πόρνῃ ἓν σῶμά ἐστιν; ἔσονται γάρ, φησίν, οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν· 17 ὁ δὲ κολλώμενος τῷ Κυρίῳ ἓν πνεῦμά ἐστι. 18 φεύγετε τὴν πορνείαν. πᾶν ἁμάρτημα ὃ ἐὰν ποιήσῃ ἄνθρωπος ἐκτὸς τοῦ σώματός ἐστιν, ὁ δὲ πορνεύων εἰς τὸ ἴδιον σῶμα ἁμαρτάνει. 19 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν ἁγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν; 20 ἠγοράσθητε γὰρ τιμῆς· δοξάσατε δὴ τὸν Θεὸν ἐν τῷ σώματι ὑμῶν καὶ ἐν τῷ πνεύματι ὑμῶν ἅτινά ἐστι τοῦ Θεοῦ.
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου
www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr


ΟΙ «ΕΞΥΠΝΟΙ», ή καλύτερα «ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ» 
α) ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΓΡΑΒΑΤΑ και 
β) ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ!


"MAKEΛΕΙΟ" 29-5-2018
********
ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ .......ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!
"MAKEΛΕΙΟ" 29-5-2018
******
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ
                                              ..........ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ!
ΤΟ ΒΗΜΑ 27-5-2018
*****
ΚΑΠΟΤΕ-ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ
                                              ..........ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ!

ΤΟ ΒΗΜΑ 27-5-2018
*****
ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! 
******
ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ
«ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
 ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ»
                                                      Ευστάθιος Μοσχοβίτης.
mkka.blogspot.com 
freevolition.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου