Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.-ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.-ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ.-ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ;

Οι σημαντικότερες εξελίξεις των τελευταίων ωρών.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να προχωρήσουν σε πραξικόπημα και να συλλάβουν Τσίπρα και Παυλόπουλο - Ομόθυμη καταδίκη από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου - Ομόφωνα δεκτή η εισήγηση Βούτση για αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία - Καμμένος: Ζητώ ποινική δίωξη κατά Μπαρμπαρούση και Χρυσής Αυγής - Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την πρόκληση Μπαρμπαρούση.

 
Επεισόδιο υπήρξε πριν από λίγο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν τις σκάλες του Κοινοβουλίου και να εισβάλουν στον χώρο.

 
Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει τους αγώνες του ελληνικού λαού ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.


23 Ιουνίου… Οι Τσάμηδες διαδηλώνουν στα σύνορα..

 Σειρά εκδηλώσεων, στην καρδιά  της Ελληνικής Μειονότητας ετοιμάζουν οργανώσεις των Τσάμηδων από όλη την Αλβανία και το εξωτερικό για να τιμήσουν την «Γενοκτονία» που υπέστησαν από την Ελλάδα. Παράλληλα ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση, εδώ και μέρες προκειμένου να διαδηλώσουν φτάνοντας μέχρι τα σύνορα, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας. Αν κάτι διαφοροποιεί τις εκδηλώσεις αυτή την φορά, είναι η οργάνωσή τους πολλές μέρες πριν, η προβολή μέσα από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα αλλά και κάτι πιο ουσιαστικό..
 

Η Ρωσία προειδοποιεί για την "αξιόπιστη πληροφόρηση" για την επερχόμενη σταδιακή χημική επίθεση στη Συρία. 

 

Σύμφωνα με τον Konashenkov,  οι μαχητές της FSA έχουν παραδώσει φιάλες χλωρίου στην επαρχία της Συρίας Deir ez-Zor για να προσομοιώσουν μια ακόμα "χημική επίθεση εναντίον αμάχων".
«Αφού δημοσιευτεί στα δυτικά μέσα ενημέρωσης   σταδιακά βίντεο έχουν οριστεί να ξεκινήσουν πυραυλικές επιθέσεις 
στις κρατικές εγκαταστάσεις της Συρίας από την αμερικανική ηγεσία  και να δικαιολογήσει μια επίθεση από μαχητές εναντίον του Συριακού στρατού στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη,»είπε , προσθέτοντας ότι το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας προειδοποιεί ότι η χρήση τέτοιων προκλήσεων για αποσταθεροποίηση του περιβάλλοντος στη συριακή περιοχή είναι απαράδεκτη.

Εκκενώθηκε βιαίως κατάληψη τζιχαντιστών στα Εξάρχεια...μέσα σε αυτή βρέθηκαν σημαίες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

 Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Πάνου Πικραμένου στο Facebook

 

«Επιβεβαιώθηκε.
30-40 άτομα με ρόπαλα και κουκούλες εκκενωσαν βιαίως την κατάληψη μεταναστών Αραχώβης.
Όχι αστυνομικοί, ούτε ακροδεξιοι.
Μέσα βρέθηκαν σημαίες του ISIS.
Μεγάλο βήμα. Να τελειώνουμε σιγά σιγά με το καρκίνωμα των "αλληλέγγυων" και τα τζιχάντια τους.
Udt νεότερες πρωτογενείς πληροφορίες: στην Αραχωβης κατοικούσαν μόνο άνδρες κυρίως από χώρες magreb. Δεν δεχονταν γυναίκες και παιδιά.
Η κατάληψη αποτελούσε πηγή προβλημάτων για τα Εξάρχεια. Μικροληστείες, απόπειρες βιασμού, ναρκωτικά κ.α
Το χειρότερο όμως ήταν τα μέλη του ISIS που είχαν εγκατασταθεί εκεί. Πρόσφατα μάλιστα εντοπίστηκε κι ένας διαβόητος Αλγερινός.
Και το ευτράπελο δεν θα μπορούσε να λήψει:
την ώρα της εκκενωσης και ενώ έπεφτε το ξύλο της αρκούδας με τα τζιχάντια , συγκεντωμένες αλληλεγγυες κατηγορούσαν τους αντιεξουσιαστες για "μάτσο" και "πατριαρχική" συμπεριφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου