Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-Τι συμβαίνει με τις προφητείες;

Η μεγαλύτερη σύγκρουση ανέκαθεν μέσα στο ίντερνετ ήταν αν ισχίουν οι προφητείες για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας ή είναι η εποχή για την εμφάνιση του Αντίχριστου και για το τέλος του κόσμου.
Η αλήθεια μέχρι σήμερα είναι ότι ούτε το ένα συνέβη,ούτε το άλλο.
Δεν είδαμε ούτε ελληνοτουρκικά,ούτε εμφάνιση του αντίχριστου.

Στην πορεία της ιστορίας- διαχρονικά -είδαμε προφητείες να επαληθεύονται και προφητείες να διαψεύδονται.
Οι μεγαλύτερες επαληθευμένες προφητείες είναι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ,ο πόλεμος των 6 ημερών,η εμφάνιση σε όλα τα προ'ι'όντα του 666,οι δύο πόλεμοι στον κόλπο,η ένωση των Γερμανιών,η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η τρίτη σάλπιγγα της Αποκαλύψεως,με το αστέρι άψινθος,που ήταν το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ(στα Ελληνικά η πόλη σημαίνει άψινθος).
Υπάρχουν και προφητείες αντικρουόμενες,όπως η καθιέρωση ή μη της νέας ταυτότητας.
Αλλο ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι οι ημερομηνίες και το ζήτημα αυτό είναι πολύ μεγάλο,γιατί δεν ξεκινά από ερμηνείες λανθασμένες ορισμένων ανθρώπων,αλλά από Αγίους.
Οσοι προσπάθησαν διαχρονικά να δώσουν ημερομηνίες έπεσαν όλοι έξω!
Τι πραγματικά συμβαίνει με τις προφητείες;
Ο αείμνηστος Γέροντας Θεόκλητος είχε δώσει μία συνέντευξη το 2001 που αφορούσε τον Άγιο Πα'ί'σιο,που ενώ του πλέκει το εγκώμιο της αγιότητος(αναδείχτηκε άγιος στις ημέρες μας)εν τούτοις δείχνει να έχει άλλη άποψη ως προς τις προφητείες του Αγίου Πα'ί'σιου.Η συνέντευξη απομαγνητοφωνήθηκε και στο βιβλίο του Κύπριου συγγραφέα Μ.Μιχαήλ-ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ.
 Αποτέλεσμα εικόνας για Μ.ΜΙΧΑΗΛ-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'ΙΣΙΟΥ
Οπως ο ίδιος ο Γέροντας Θεόκλητος λέει στο βίντεο,του είπε ο Αγιος Πα'ί'σιος "ότι η Ελλάς μετά από μία δεκαετία περίπου θα δοξαστεί από το Θεό."
Αυτό ειπώθηκε το 1994,δύο-τρεις μέρες πριν πεθάνει ο Αγιος Πα'ί'σιος και έτσι στο βιβλίο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ υπάρχουν οι φιλοδοξίες για το 2004 ότι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη.
Αντί αυτού το 2004 κερδίζουμε τη EUROVISION-Το Ευρωπα'ι΄κό κύπελλο και διοργανώνουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες!
Ο πατέρας Καλα'ί'δης ανέφερε πάλι σε μερικά χρόνια ότι θα πάρουμε την Πόλη,σύμφωνα με συζήτηση που είχε με τον Άγιο Πα'ι'σιο.Τα 24 χρόνια που έχουν περάσει φυσικά δεν είναι μερικά αφού τίποτα δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα!
Ας δούμε την άποψη του Γέροντα Θεόκλητου,το 2001 που είναι τελείως αντίθετη με του Αγίου Πα'ί'σιου και δείχνει να επαληθεύεται στις μέρες μας με την αθε'ί'α και τον Σοδομισμό που έχει επικρατήσει με νόμους της κυβερνήσεως!
"Του εξέφερα τις επιφυλάξεις μου,αν όχι αντιρρήσεις!διότι εγώ γνωρίζω-δεν είμαι ξένος από τον κόσμο-ότι έχουμε μία εκτεταμένη διαφθορά στην Ελλάδα,μία εξαπλωμένη ακολασία,πορνείας,μοιχείας,ομοφυλοφιλίας,αθε'ί'ας και ακόμη πολύ φοβούμαι ότι έχω μία γεύση,θα μπορούσα να πω απογοητεύσεως.για το μέλλον της Ελλάδος.Και αυτό με στατιστικά στοιχεία,έχω στείλει άρθρα επανειλλημένα στην Αθήνα,για το γεγγονός ότι αφελληνιζόμεθα,η Ελλάς γίνεται σταδιακώς ένα πολυεθνικό κράτος,και προβλέπω δυστυχώς,ότι η Ελλάς μάλλον δεν θα πάει καλά και θέλω να πω ότι δεν μπόρεσα να συμφωνήσω σε αυτό( με τον Άγιο Πα'ί'σιο).Ασπαστήκαμε και χωριστήκαμε ,ύστερα από 2-3 μέρες παρέδωσε το πνεύμα του"
Ακόμα και ο Αγαθάγγελος προσπαθεί να δώσει ημερομηνίες των γεγγονότων της Πόλης,αναφέρει το χρυσοδέκατο αριθμό,το μονοσύλλαβο αριθμό,το 730 για τη διάλυση της Αυστρίας(τα εδάφη της πρώην Γιουγκοσλαβίας διαλύθηκαν και η Σερβία εγκατέλειψε το όνομα της Γιουγκοσλαβίας λίγο πριν συμπληρωθούν τα 730 χρόνια από τη συγγραφή του βιβλίου(το 1279)τη χρονιά του 2006.
Θα περίμενε κανείς να πέσει μέσα για το 2019 για τα γεγονότα Πόλης,αφού το αναφέρει μέχρι το 740.
Ακόμα και η πληροφορία για το Γέροντα Σοφρώνιο ότι η Κωνσταντινούπολη θα είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας το 2020,δεν είναι καταγεγγραμένη σε βιβλίο,ώστε να είναι έγκυρη.
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
Υπάρχει και η μαρτυρία του Πατέρα Καλα'ί'δη για όταν πέσει Πάσχα στις 5 Μα'ί'ου.Οι επόμενες φορές που θα συμβεί αυτό είναι το 2024 και το 2099.(Το 5-5-2024 αναφέρεται και στο αιρετικό Τραχώνι της Κύπρου.)
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ
Τέλος υπάρχει η καταγραφή του Στρατηγού Μακρυγιάννη  που βλέπει θαμπό το 50 και μετρά από το 52-58.(Ισως να εννοεί τις χρονιές 2052-2058).Αποτέλεσμα εικόνας για οραματα και θαματα μακρυγιαννησ
Γεγγονός είναι ότι με τα μνημόνια η Ελλάδα είναι σιδεροδέσμια μέχρι το μακρυνό 2060!

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο ιεροκήρυκας Δημ.Παναγόπουλος σε ομιλίες του για την Κωνσταντινούπολη αναφερόταν στις χρονιές 1981-1982,ενώ το βιβλίο ΔΙΣΤΟΜΦΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ανέφερε το 1985! 
Εμείς πάντως θα ειδοποιήσουμε για Χριστιανικό διωγμό και εμφύλιο πόλεμο.Επίσης πολύ φοβούμαστε ότι προσεχώς θα γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας,αφού υπάρχει σχέδιο επαναπατρισμού στην Ελλάδα,λαθρομεταναστών που βρίσκονται σε χώρες της Ευρώπης αλλά και του κινδύνου νέου κύματος μέσω Τουρκίας,όταν ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος στη Μ.Ανατολή.Ακόμα έχουμε δρόμο,αφού δεν έγιναν η Πολιτειακή ανωμαλία.Τότε θα τραβηχτεί το Διεθνές κεφάλαιο,το Μασονικό και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.σύμφωνα με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.Τότε ξεκινά και η μεγάλη πείνα ,που ανέφερε και ο Μητροπολίτης Σιατίστης Αντώνιος.
Περιμένουμε ακόμα πότε θα πέσει το Τέμενος του Ομάρ,γιατί όταν πέσει θα ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος στη  Μ.Ανατολή.
Τέλος να αναφέρουμε για τον μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα που τόσο θόρυβος έχει γίνει.
Μας έχει κάνει εντύπωση ότι κανένας άγιος μέχρι το 1900 δεν τον αναφέρει.Ενδεικτικά δεν υπάρχει ούτε στον Τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου,ούτε στον Αγαθάγγελο,ούτε στον Μητροπολίτη Πατάρων Μεθόδιο που αναφέρεται στα γεγγονότα της Κωνσταντινουπόλεως ,ούτε στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και  στους παλαιότερους αγίους που έχουν αναφερθεί στην Πόλη.
Οι αναφορές ξεκινούν στην Αγία Γραφή,με τη μόνη διαφορά ότι αναφέρονται σε μεγάλο  σεισμό στο Ισραήλ και στην Ιορδανία,όπου καμμία πόλη δεν θα μείνει όρθια.
Ο Άγιος Πα'ί'σιος πρώτος αναφέρθηκε σε "τράνταγμα" και "οργή του Θεού" που θα έρθει στην Ελλάδα ,πριν έρθει η νέα ταυτότητα"και έχει ερμηνευτεί σαν μεγάλος σεισμός.

Ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης της Μονής Δαδίου είχε αναφέρει "Ο Θεός να μας φυλάει από μεγάλο σεισμό"ενώ ο Μητροπολίτης Μόρφου Κος Νεόφυτος έχει αναφερθεί πολλές φορές για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου