Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Είναι ασύλληπτα τα γεωπολιτικά συμφέροντα στα ΣΚΟΠΙΑ « θέλουν να βγάλουν τρελό τον ΠΡΟΕΔΡΟ τους για να ονομαστούν ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Τα χρησιμοποιούν όλα . Δεν έχουν ούτε ιερό και όσιο. 
Βιάζονται σαν ξελιγωμένοι για αυτό και η ιστορική αλήθεια θα είναι αμείλικτη απέναντι τους.
Όλα τα παρακάτω που αναφέρονται  δείχνουν καλά κρυμμένο αλυτρωτισμό και απ ευθείας βλέψεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ  Μακεδονία μας. 
Οι Έλληνες πρέπει  κατανοήσουμε τι διακυβεύεται τώρα. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
« Προκειμένου να εκπέσει από τα καθήκοντα του, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να εκδοθεί ψυχιατρική ανάλυση του προέδρου της χώρας Γκιόργκε Ιβάνοφ και το συμβούλιο θα καθορίσει ότι το άτομο είναι επικίνδυνο για τον εαυτό του και για τον περίγυρό του και θα επιβεβαιωθεί ότι για το λόγο αυτόν,  λόγω μειωμένης ικανότητας θα πρέπει να του αφαιρεθεί το προεδρικό αξίωμα, σύμφωνα με αναλυτές, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων. 
Μετά την απόφαση του προέδρου Γκιόργκε Ιβάνοφ να μην υπογράψει τον νόμο για την επικύρωση της Συμφωνίας με την Ελλάδα για το όνομα, το Κοινοβούλιο θα χρειασθεί να επαναφέρει τον ίδιο νόμο σε δεύτερη ψηφοφορία. 
Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πότε θα τεθεί στην ημερήσια διάταξη, αλλά ο Κανονισμός του Κοινοβουλίου, ορίζει ότι αυτό πρέπει να συμβεί κατά την πρώτη κοινοβουλευτική συνεδρίαση. 
Στη δεύτερη θετική ψηφοφορία ο Ιβάνοφ υποχρεούται να την υπογράψει, διαφορετικά παραβαίνει τον νόμο  για παραβίαση του Συντάγματος. 
Η πρώην δικαστής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαργαρίτα Νικολόσκα, υποστηρίζει ότι υπάρχει μια πιθανότητα να κινηθεί διαδικασία για την ερμηνεία του Συντάγματος προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ αδυνατεί ή αρνείται να υπογράψει το διάταγμα περί της ονομασίας. 
Ο πολιτικός αναλυτής Αντρέια Στοϊκόφσκι διευκρινίζει ότι πρέπει να διαπιστωθεί εάν υπάρχει αδυναμία εκ μέρους του Προέδρου και τότε πρέπει να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις. 
«Όπως και να έχουν τα πράγματα σήμερα, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκδοθεί ψυχιατρική ανάλυση  και συμβουλευτική πρακτική για να καθορίσει εάν το άτομο είναι επικίνδυνο για τον εαυτό του και τον περίγυρό του  και να επιβεβαιωθεί ότι για τον λόγο αυτόν  θα πρέπει να στερηθεί της δικαιοπρακτικής ικανότητας. 
Προσωπικά, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία γιατί μπορεί  τα πράγματα να ολοκληρωθούν. Άλλωστε έναντι του νόμου είναι (ο Ιβάνοφ) υπεύθυνος όπως ο κάθε απλός πολίτης της χώρας. 
Επίσης, μια άλλη επιλογή είναι να τεθεί μομφή εναντίον του  κατά το δημοψήφισμα με το όνομα». 
(Στοιχεία από plusinfo.mk, slobodenpecat.mk) 
The Hellenic Information Team Ιούνιος 28, 2018. 21:51 
  Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το  ©Βαλκανικό Περισκόπιο -ΓιῶργοςἘχέδωρος 
https://www.echedoros-a.gr/2018/06/blog-post_729.html#more 
Αν έχουν τέτοιο μένος εναντίων μας σκεφτείτε τι θα γίνει αν ολοκληρωθεί η συμφωνία; 
« Αντίδραση Σκοπίων σε δήλωση Γερμανού Ευρωβουλευτή: Είμαστε Μακεδόνες, όχι Βορειο-Μακεδόνες!»  
« Βρετανική Telegraph: Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, αλλά Μακεδόνας!»  
https://www.echedoros-a.gr/ 
Βρυξέλλες: Ο Ζάεφ μίλησε για «μακεδονική ταυτότητα» και ο Τουσκ ευχαρίστησε τις «Αρχές της Μακεδονίας» 
http://www.iefimerida.gr/news/427265/vryxelles-o-zaef-milise-gia-makedoniki-taytotita-kai-o-toysk-eyharistise-tis-arhes-tis 
« ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ  
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕ»  
Η ΕΕ με τα ΣΚΟΠΙΑ θα κλαφτούν μαζί. 
Η Ιταλία φτιάχνει πυρήνα  ομόγνωμων κρατών που αντιδρά στις Γερμανικές γεωπολιτικές επιλογές και βάζει βέτο 
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ θα επιβεβαιωθεί με τα χαλιά της Ευρώπης που δεν μπορούν να ενωθούν και φυσικά θα βεβαιωθεί με το οικοδομικό υλικό των Σκοπίων βλ. χαλβά.  
Εμείς και μέσα στα μαύρα μας πνευματικά και πολιτικά χάλια να ξανακαλέσουμε τον εορτάζοντα ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ σαν τον Μακεδόνα άνδρα των Πράξεων των Αποστόλων και να του πούμε :  
«Διαβάς εις Μακεδονίαν βοήθησον ημίν». 
Ακόμα να απαντήσουν το ερώτημα μας:  
αν ήταν Μακεδόνας ανήρ αυτός που κάλεσε τον Απόστολο Παύλο από την Τρωάδα της Μ. Ασίας για να διδάξει ΧΡΙΣΤΟ στην Ευρώπη  ή αν ήταν Σκοπιανός ; 
Και δεν πρόκειται να μας απαντήσουν γιατί πολλοί και πολλά βαίνουν προς διάλυση… 
Και για ένα ακόμα βασικό λόγο γιατί δεν θέλουν να μελετήσουν ή να υιοθετήσουν  τις ΠΡΑΞΕΙΣ των ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ. 
Οι  διεθνείς γνωστοί σπόνσορες των γειτόνων, βλέπουν την πρόσφατη οργή του Ελληνικού Λαού και τρέμουν μήπως αποκαλυφτούν σχεδιασμοί πολλών ετών. Όμως η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τα φέρνει έτσι ώστε να βγουν στο ΦΩΣ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου