Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΘΕΪΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ!

«ΩΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ»

______Προχθές, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ε.έ. τό πρωΐ ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού του Αιγίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, εξερχόμενος του Ναού μετά την πρωϊνή Ακολουθία, είδε στον Ουρανό πάνω από τον ιερό Ναό της Φανερωμένης να σχηματίζεται στα σύννεφα το σημείο του Τιμίου Σταυρού! Το φωτογράφισε και μας το προσκόμισε! Σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.
_______Στη θέα του Τιμίου Σταυρού τα μάτια μας γέμισαν από δάκρυα! Νοιώσαμε, ότι αυτό το θεοσημείο είναι ένα χάδι του Σωτήρος Χριστού στις ψυχές μας! Στις ψυχές όλων των Αιγιωτών! Ζούμε σε μια εποχή, όπου και ο Χριστός μας διώκεται και η Ελλάδα μας πεθαίνει!
________Η Κυβέρνηση, που ακούει στο όνομα «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», με Αρχηγό και Πρωθυπουργό ένα άθεο και αστεφάνωτο  πρόσωπο, έχει παραδοθή στα συμφέροντα 
  • α) της Παγκοσμιοποίησης και 
  • β) των Ξένων Δυνάμεων!
_______Η Παγκοσμιοποίηση ένα και μόνο στόχο έχει: Να αποχριστιανισθεί η χριστιανική Ελλάδα μας!
 Έτσι ο κ. Τσίπρας 
  • α) γκρεμίζει τους Ορθοδόξους Ναούς, με αρχή το Βοτανικό, για να υψώσει στη θέση τους ένα Μουσουλμανικό Τέμενος! 
  • β) καταργεί την πρωϊνή προσευχή από τα Δημόσια Σχολεία!
  • γ) καταργεί επίσης τον εκκλησιασμό των Σχολείων! 
  • δ) καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών, με το οποίο στα παιδιά μας διδασκόταν η Χριστιανική Διδασκαλία καί Ηθική στα Δημόσια Σχολεία και αντ΄αυτού εισάγει το μάθημα της Θρησκειολογίας! Έτσι οι Μαθηταί τώρα πλέον θα μαθαίνουν για το Σωτήρα Χριστό, για το Βούδδα, για τον Μωάμεθ κλπ.! Με τον τρόπο αυτό όμως συντελείται Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθοδοξίας μας! 'Ενας άθεος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ένα και μοναδικό σκοπό έχει: ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ στην άλλοτε χριστιανική Χώρα μας!
  • ψηφίζει νόμους για την εγκατάσταση της ανηθικότητος στην δύστυχη Χώρα μας, όπως π.χ. το Νόμο περί του Συμφώνου Συμβιώσεως, δηλ. του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου,  των Ομοφυλοφίλων, 
  • παρέχει το δικαίωμα υιοθεσίας τέκνων εκ μέρους ενός ζευγαριού του αυτού φύλου κλπ. κλπ. κλπ. 
________Με απλά λόγια ο Πρωθυπουργός της αθεΐας αγωνίζεται για να γκρεμισθεί ο Τίμιος Σταυρός, να εξαφανισθεί οτιδήποτε χριστιανικό Σύμβολο, και στη θέση του να τεθή οτιδήποτε άλλο Σύμβολο!
_______Εφαρμογή των ιδεών του κ Τσίπρα:
               Χθές, Κυριακή 23.09.2018, στις εννέα το πρωϊ, μια ομάδα από τριάντα (30) θιασώτες των ιδεών του χωρίς τσίπα Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, κατά την ώρα της θείας λειτουργίας εισέβαλαν στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, της οδού Ασκληπιού των Αθηνών, και τα έκαμαν «γυαλιά καρφιά»!!!! Κάποιο μπλόκ έγραψε: «Ένα είναι το σίγουρο. Ρουβίκωνας, αναρχικοί, γνωστοί-άγωστοι, κάνουν ό,τι θέλουν. Δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν υπάρχει»!
(βλ.https://www.pentapostagma.gr/2018/09/στο-στόχαστρο-η-ορθοδοξία-καταδρομικ.htm 
 Και αυτά μεν ως προς τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας.

________Από την άλλη πλευρά οι Ξένες Δυνάμεις θέλουν να σβύσει η Ελλάδα από τον παγκόσμιο  Χάρτη! Στο πρόσωπο του «αριστερού» Πρωθυπουργού βρήκαν τον καλύτερο Σύμμαχο! Ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να διατηρηθεί στήν Εξουσία, είναι έτοιμος να πουλήσει τά πάντα! Έτσι λοιπόν:
  • με την Συμφωνία των Πρεσπών επούλησε τη Μακεδονία μας! Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων καυχάται ήδη, λέγοντας, «εμείς είμαστε η Μακεδονία!» 
  • Η Θράκη  παραδόθηκε ήδη στους Μουσουλμάνους!  Οι Μουφτήδες του Ισλάμ έχουν ήδη το πάνω χέρι! Και φυσικά ο Τούρκος Πρόξενος στην Θράκη, και εκφράζει τον σκληροπυρηνικό Ερντογκάν και την πολιτική του εφαρμόζει!
  • Έπειτα η Αμερικανική κυριαρχία επεκτείνεται! Το είδαμε στην πρόσφατη Έκθεση της Θεσσαλονίκης! Η Κρήτη, λοιπόν,  από παληά ήταν στη διάθεση των Η.Π.Α. Τώρα πιά όχι μόνον η Θεσσαλονίκη παραδίδεται στην Αμερική, αλλά και τα Σύνορά μας στον Έβρο, αφού στον ποταμό Έβρο εγκαθίσταται μεγάλη Αμερικανική βάση! Η Ελλάδα πωλείται!  Η εθνική μας αξιοπρέπεια ανταλλάσσεται με αντάλλαγμα την πολιτική ενίσχυση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα!
  • Έπειτα όχι μόνον Ξενοδοχεία, Μέγαρα, Εργοστάσια κλπ., αλλά και  μοναδικά εθνικά Μνημεία τίθενται στη διάθεση του ΥπερΤαμείου! Δηλ. είναι πιθανόν αύριον να πληροφορηθούμε, ότι  ο Παρθενών και η Ακρόπολις, έπειτα από δημοπρασία, περιήλθον στην κυριότητα της ......Κορέας!    
  • Μη βιάζεσθε! Η καταστροφή της Ελλάδος μας συνεχίζεται ακάθεκτη!  
_________Ας έλθουμε τώρα σε ένα υστερόγραφο: Τόσον ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, όσο και ο αρμόδιος Υπουργός των Οικονομικών, ο αστείος κ. Τσακαλώτος, (δηλ. ο μοναδικός Υπουργός στην παγκόσμια Κοινότητα, που εμφανίζεται με το σακκίδιο στον ώμο), ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΜΑ είπαν, ότι το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας θα λυθή με τόν θάνατο των 70χρονων! Δηλ. πεθαίνοντας εμείς οι ηλικιωμένοι, θα λιγοστέψουν οι συντάξεις και τότε η οικονομία θα διορθωθεί!!!! Με άλλα λόγια  μας είπαν το γνωστό σλόγκαν: «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!!!! Εύχονται, λοιπόν, να πεθάνουμε εμείς οι ηλικιωμένοι, για να επιβιώσουν αυτοί οι «λιγούρηδες»!!!!!
________'Επειτα από αυτά τα λυπηρά, ας επανέλθουμε τώρα στην θαυμαστή εμφάνιση του θεοσημείου, δηλ του Τιμίου Σταυρού, πάνω από την Φανερωμένη του Αιγίου.  
________ Κατά την ταπεινή  μας άποψη η εμφάνιση του σημείου του Σταυρού στον Ουρανό του Αιγίου μας δίδει ένα παρήγορο μήνυμα: 
  • από την Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ο Χριστιανισμός, 
  • και από τον παγκόσμιο Χάρτη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ η Ελλάδα μας! 


______Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ θα παραμένει μία λαμπάδα, που θα φωτίζει τον κόσμο! Οι όποιοι Τσιπραίοι θα εξαφανισθούν, ο Χριστός όμως ΟΧΙ! Όσους Ναούς κι' αν γκρεμίσει ο κ. Τσίπρας, ο Σταυρός θα σκεπάζει την Ελλάδα! Διότι, ας μη ξεχνάμε, ότι όταν Έλληνες επεσκέφθησαν τόν Ιησούν Χριστό στην Ιουδαία, ο Χριστός μας είπε τα εξής  αθάνατα λόγια: «ελήλυθεν η ώρα, ίνα  δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου»! (Ιωάνν., 12, 23), δηλ. διά της Ελλάδος και των Ελλήνων!
_______Να είσθε βέβαιοι, ότι όσοι άθεοι Τσιπραίοι Πρωθυπουργοί και αν έλθουν στη Χώρα μας όχι μόνον «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!», αλλά και «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!»
  ________Επειδή μερικοί μπορεί να μη έχουν μια δυνατή πίστη, ώστε να αποδεχθούν τα παραπάνω, θα σας παραθέσουμε ένα ακόμη πρόσφατο θεϊκό σημείο, το οποίο συνέβη στις 8 Σεπτεμβρίου ε.έ., κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας στην εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κάποιος πιστός άνθρωπος, εκεί κάπου στη Λήμνο, προσήλθε στο Ναό για να εκκλησιασθεί, φέροντας μαζί του «το τάμα του», δηλ. μια μεγάλη λαμπάδα. Την κρέμασαν απ΄ένα μανουάλι, αλλά έπειτα από λίγο ο σπάγκος, που την κρατούσε, κόπηκε! Τότε η λαμπάδα έπεσε μεν κάτω, αλλά στάθηκε όρθια στη βάση του μανουαλιού, χωρίς κάποια ανθρώπινη επέμβαση, όπου  και έμεινε επί ώρες αμετακίνητη! Αυτό, όπως προχθές και ο Σταυρός στη Φανερωμένη,  ήταν επίσης ένα θεϊκό σημείο, ένα «θεοσημείο»!
 Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν! 
_______Αδελφοί μου Χριστιανοί Έλληνες και Συνέλληνες,
           Κρατηθείτε γερά από το χέρι του Θεού και μη φοβηθείτε! Η Εκκλησία στη Αρτοκλασία ψάλλει με υπερηφάνεια: «Πλούσιοι επτώχευσαν καί επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού». Ας μη το λησμονούμε!

Αίγιον, 24 Σεπτεμβρίου 2018
+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ



*******

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου