Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ «ΠΑΝΘΕΟΝ» ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ!

ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ (ΜΕΣΩ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ) gianidis, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ: ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ; ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΕΠΑΪΟΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ, ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ:
Α) ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ / ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.
Ι) Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
(Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, Εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία.)
ΙΙ) ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΧΙ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΧΑΘΗΚΕ… ΤΟΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΤΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ, ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΑΒΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.
(Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Α΄, έκδοση β΄σελ. 434 – 435, Εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία.)
ΙΙΙ) ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ Β. ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.
(Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 369, Εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία.)
ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝ Ο ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝ/ΝΟ (ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ), (ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ;) ΤΟΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ, ΑΦΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΙΣ 2/6/1940, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 78 ΕΤΩΝ. Ο ΡΟΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ) ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ» ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΤΗ Β. ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!)
Β) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.
Ι) ΕΝΟΤΗΤΑ 26: Η ΓΕΝΙΑ 60 – 65 ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ … ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΝΙΞΕ, ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙ … Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ (Γ’Π’Π’) …
ΙΙ) ΕΝΟΤΗΤΑ 29: Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ … ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ … ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ 60-65 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ … ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ !!!
ΣΧΟΛΙΟ: ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ 60 -65 ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ 1960 ΚΑΙ 1965 (ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ: 1966!) ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ 50ΡΗΔΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 60ΡΗΔΩΝ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΦΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ, ΝΑ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ! ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΜΕ ΠΙ ΚΑΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΗΔΕΣ!
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ:
Γ) Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΑΛΑΪΔΗΣ) ΦΕΡΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ* ΟΤΙ: «ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ 5 ΜΑΪΟΥ». Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΕΦΤΕΙ 5 ΜΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2024. ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 2:45 ΚΑΙ ΕΞΗΣ:

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2090, ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ 5 ΜΑΪΟΥ. ΔΕΙΤΕ:
https://arxontarikion.wordpress.com/htp/
ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2050. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ 2050.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 2024, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ
https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF-2024-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/#
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ, ΟΤΙ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ! ΑΛΛΩΣΤΕ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΣΦΑΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ! (ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ! ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!
* ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου