Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η θαυμαστή θεόθεν σύζευξη των μεγάλων παγκόσμιων πολέμων(Α' και Β') στο ρωσικό μέτωπο και ο ρόλος του μάρτυρος Τσάρου Νικολάου.


"Μεταξύ του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου κ του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου Ρωσίας (Β'Π.Π.) υπάρχει μια αόρατη μυστηριώδης πνευματική σύνδεση.Ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος είναι ένα νικηφόρο συμπέρασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, τεχνητά διακοπτομενο από τους μπολσεβίκους.
 Το 1914 παλεψε ο χριστιανικός Ρωσικός στρατός, ο οποίος κατά το 1917, δυστυχώς, έχει γίνει ένας όχλος (πλήθος) ληστών - γράφει ο ιστορικός Π.Μουλτατούλλι.
 Το 1941, κατά το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο Ρωσίας πάλεψε Κόκκινος Στρατός με επικεφαλής την άθεη ιδεολογία.
 Το 1945 στο Βερολίνο μπήκε ο Σοβιετικός Στρατός, ντυμένος σε παλιά ρωσική στολή κ ευλογημένος από την Εκκλησία.
 Κατά τον Π.Π.Π. τα ρωσικά συντάγματα στην μάχη οδήγησε ο Ρώσος Τσάρος, ο Χρισμενος του Θεού, ο οποίος το 1917 ήταν προδοτικά αποθρόνησε.
 Οι ανθρώπινες απώλειες κατά την διάρκεια της Βασιλιάς του Νικολάου ήταν περίπου 1 εκατομμύρια ανθρώπους.
Όταν η αθεη κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία στην Ρωσία, οι απώλειες ήταν τερατώδεις.
Περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι ρίχτηκαν στα ανοίγματα του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Μαζί με τις πολιτικές καταστολές του Στάλιν  - 60 εκατομμύρια.
Η μυστικιστική σύνδεση μεταξύ των 2 Πολέμων είναι κ οι πολυάριθμες περιπτώσεις του φαινομένου κατά την διάρκεια του Πολέμου στους σοβιετικούς στρατιώτες , του Αγίου Μεγαλομαρτυρα Τσάρου Νικολάου.
 Αυτό αποδεικνύεται από τους στρατιωτικούς που είδαν τον αποθάνοντα Βασιλιά κατά τις υποχωρήσεις του Στρατού κοντά στο Κίεβο κ το Σμολενσκ. Οι στρατιώτες φοβούνταν τις εχθρικές επιδρομές κ ο Κυρίαρχος έδειξε την κατεύθυνση, που ήταν πιο ασφαλής.
 Ο ιερομόναχος Θεοδωρίδης ( πρώην υπολοχαγός Θεόδωρος Βάλικοφ) ο οποίος συμμετείχε στην σύλληψη του Βερολίνου, είδε τον Ρωσικό Τσάρο στα σκαλιά του Ράιχσταγκ - άνδρα με άσπρα μαλλιά στην στολή του ενός συνταγματάρχη.
 Ο υπολοχαγός Βάλικοφ αναγνώρισε τον Αυτοκράτορα Νικόλαο. Ο Βασιλιάς γύρισε προς αυτόν κ είπε: "Έκανα αυτό, που έπρεπε. Ο Γερμανός νικήθηκε. Ο Ρωσικός μου λαός τον νίκησε. Η Ρωσία έχει αποκατασταθεί. Το έκανα όπως υποσχέθηκα στους ανθρώπους μου.".
 Είναι προφανές, ότι αυτό το φαινόμενο αποκάλυψε ότι ο ουράνιος Αρχηγός του Ρωσικού στρατού κατά του Β'Π.Π. ήταν ένας επίγειος του Αρχηγός του Πρώτου Παγκοσμίου...
 Και εδώ αποκαλύπτεται επίσης κ η βαθιά έννοια του φαινομένου της  Εικόνας της Παναγίας "Η Αυγούστου Νίκη" στην αρχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η σύνδεση μεταξύ αυτής της Εικόνας κ του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου Ρωσίας  αποδεικνύεται από τα γεγονότα  για το θαυμαστό φαινόμενο στον ουρανό πάνο από την πόλη Τσαρίτσην (που οι σοβιετική ονόμαζαν "Σταλινγκραντ") αυτής της Εικόνας και το 1942."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου