Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… Θα πολεμήσω μεχρι να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας!

ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
...σαν πρόβατα όλοι θα τρέξουν να πάρουν τις νέες ταυτότητες.


Αυτή η φράση ειλικρινά μου γυρίζει το μυαλό ……αυτοί που το λένε μάλλον ακόμα δεν κατάλαβαν οτι είμαστε σε κατοχή …οτι δημοκρατία δεν υπάρχει ..οτι το σύνταγμα της πατρίδας καταλήθηκε και όλα αυτά έγιναν με τη σιωπή ενός λαού που δέχεται αδιαμαρτύρητα οτιδήποτε του πούνε τα ανθελληνικά κόμματα όλων των κυβερνήσεων και όλα εντός της βουλής.

Δεν υπήρξε αντίδραση σε τίποτα ..όλα θεωρήθηκαν λογικά και θεωρούνται ακόμα χαράτσι ,λαθρομετανάστες, αυτοκτονίες, κατάθλιψη, ανεργία, εκτρώσεις, διαζύγια …θεωρείται λογικό να αναζητάς οικογενειακά μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό.

Αποδομήθηκε όλη η Ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια …..τίποτα δεν θυμίζει Ελλάδα, τίποτε δεν έμεινε όρθιο στα χρόνια της κρίσης ούτε ο στρατός ούτε η ιεραρχία της εκκλησίας και φυσικά η παιδεία.

Όταν ψηφίστηκε το πρώτο μνημόνιο κάποιοι φωνάζαμε οτι αυτή είναι η αρχή του τέλους τότε κάποιοι μας έλεγαν » μη μιλάς» » άσε να σωθούν οι καταθέσεις μας»…..μόνο που ξέχασαν τα λόγια Του «τι ωφελεί να κερδίσεις όλο το κόσμο και να χάσεις τη ψυχή σου;

Τα χειρότερα δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά στο χέρι έστω και αυτά που είχαμε ότι ήταν ….δεν είναι ο φόβος που σπέρνουν με τους ανελέητους φόρους …..τα χειρότερα είναι οτι κανείς δεν αντιδρά ότι γίναμε ξένοι μέσα στην ίδια μας τη πατρίδα, ότι δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη, οτι σαν πρόβατα όλοι θα τρέξουν να πάρουν τις νέες ταυτότητες , ότι θα επιτρέψουμε την αναθεώρηση του συντάγματος.

Τα χειρότερα είναι οτι ακόμα είμαστε όλοι εναντίον όλων, ότι δεν φιλτράρουμε τίποτα απο όσα ακούμε, δεν πιστεύουμε στη δύναμη μας, ότι δεν θέλουμε να αγωνισθούμε, να αντιδράσουμε.

Αν γίνουν εκλογές θα τρέξουν πάλι να ψηφίσουν πρώην και τωρινούς ψεύτες και προδότες ανθέλληνες πολιτικούς αρχηγούς...

ίσως κάποιοι να με χαρακτηρίσουν υπερβολική, γραφική μπορεί και να είμαι αλλά πριν κλείσω θα ήθελα να μοιραστώ ότι δεν είμαι έτοιμη να παραδοθώ, ότι θα πολεμήσω μέχρι να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω γιατί αυτή η πατρίδα ανήκει στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου