Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ: ΔΙΩΓΜΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ! Επιχείρηση βίας στις ψυχές των ανθρώπων! Βίντεο.

 

Κήρυγμα πραγματικής Ελευθερίας κάνει ο Αγιορείτης πατήρ Γεώργιος Αλευράς, πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Πορφυρίου, καυτηριάζοντας την ασταμάτητη ψυχολογική βία, τον φόβο που ασκείται πάνω στους ανθρώπους, προκειμένου αυτοί να εμβολιαστούν εν θερμώ, παραμερίζοντας σκέψη και βούληση, ελευθερία, συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα, καταγγέλλοντας σαν Διωγμό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που κάποιοι φαίνεται ετοιμάζουν από καιρό!

ΑΙΤΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

  Ο πατήρ Γεώργιος αναφέρεται ακόμη στην αιτία των ασθενειών στους ανθρώπους αλλά και την φύση, όπως και των συμφορών σε οικογένειες και κράτη.

  Επίσης εξηγεί γιατί πολλές φορές ο Θεός μοιάζει να μην ακούει την προσευχή μας και δεν δίνει θεραπεία σώματος, προκειμένου να θεραπεύσει την ψυχή μας. Για να προστατευθούμε από χειρότερα που βλέπει ότι θα κάναμε ή θα παθαίναμε πιο κάτω.

  Ο Θεός θεραπεύει όταν δει ότι μετά την θεραπεία θα γίνουμε καλύτεροι και δεν θα πέσουμε σε χειρότερα.


ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ

 Υπογραμμίζει επίσης ότι κάποια παιδιά παίρνουν στραβό δρόμο, παρά το γεγονός ότι από μικρά τα έχουμε κοντά στην Εκκλησία, λόγω των αμαρτιών των γονέων τους, που τις κουβαλούν στο "DNA" τους από την στιγμή της σύλληψης...


ΔΙΩΓΜΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

 Ο γέροντας Γεώργιος κάνει επίσης αναφορά στην πραγματική Ελευθερία που εφάρμοσε ο Άγιος και Μέγας Κωνσταντίνος, σε αντίθεση με αυτό που γίνεται σήμερα, με την άσκηση "βίας" παγκοσμίως, ώστε να υποχρεώσουν τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο, αποκαλώντας Διωγμό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό:

  "...Αυτή είναι πραγματική Ελευθερία. Όχι δια της βίας να κάνουμε το εμβόλιο και άμα δεν το κάνετε, τέλος, δεν έχετε Εκκλησίες... Αυτό είναι Διωγμός! Αυτό είναι πρόφαση!

  ...Αν έχουμε 10.000 νεκρούς σήμερα, λένε από τον Covid στην Ελλάδα, να πούμε ότι έχουμε και 10.000.000 "νεκρούς" από τον φόβο και την βία που ασκούν στις ψυχές!

   ...Ασκήθηκε βία πάνω στους ανθρώπους"!


ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ

  Το παραχώρησε ο Θεός όμως, τονίζει παρακάτω, καταδεικνύοντας ως κύριο υπεύθυνο όλων των δεινών τον εχθρό του ανθρώπου, που εκμεταλλεύεται την αμαρτία για να γίνει "αφεντικό" της ανθρωπότητας, ενώ είναι ανθρωποκτόνος! Ενώ μισεί τον άνθρωπο! Και η βία αυτή είναι δική του! Προκειμένου να παύσουμε να ελπίζουμε πλέον στον Χριστό, που είναι η Ζωή, όχι μόνο η μικρή επίγεια, αλλά και η ατελεύτητος αιώνια!


ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 Ξεκαθαρίζει ταυτόχρονα πως δεν είναι κατά της επιστήμης και των εμβολίων, αλλά σημειώνει πως πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα φάρμακα έχουν παρενέργειες... Και να αποφασίζουμε ελεύθερα.


ΜΗΚΕΤΙ ΑΜΑΡΤΑΝΕ

 Καταλήγει τέλος, λέγοντας πως αν θέλουμε να σταματήσει η επιδημία και όλα τα δεινά, ας σταματήσουμε να αμαρτάνουμε, όπως παρήγγειλε και ο ίδιος ο Χριστός:

 "Ίδε υγιὴς γέγονας· μηκέτι ἁμάρτανε, ίνα μη χείρόν σοι τι γένηται"... (Δες έγινες υγιής. Μην αμαρτάνεις άλλο από εδώ και πέρα, για να μη σου συμβεί κάτι χειρότερο)...

  Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του μουσικοσυνθέτη Βασίλη Κωστούλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου