Σάββατο 29 Μαΐου 2021

"Η Ελλάδα θα πάρει την Κωνσταντινούπολη με πρωθυπουργό ...": Προφητεία του Άγιου Παΐσιου!

ΣΧΟΛΙΟ : Μεταξύ σοβαρού και αστείου,οι προφητείες που ανέφερε το Athens Magazine το 2019.Για την επιδρομή των ακρίδων στην Ελλάδα έχει κάνει αναφορά και ο Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλιβίτης.

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινή γνώμη η αποκάλυψη της προφητείας του Αγίου Παϊσίου για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα, αν γινόταν πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αγιορείτης μοναχός είχε προβλέψει τα όσα θα έρχονταν.


Ο Άγιος Παΐσιος είχε απαντήσει σε αυτούς που τον ρωτούσαν ότι θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας ένας γουρλομάτης με 72 τικ ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τον Παΐσιο, η Ελλάδα δεν θα πάρει την Κωνσταντινούπολη όσο θα είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Επίσης, ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει πως στην πρωθυπουργία του Μητσοτάκη η Ελλάδα θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα πέσει και ακρίδα.

'Η Ελλάδα θα πάρει την Κωνσταντινούπολη με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη': Προφητεία του Άγιου Παΐσιου!

Όπως είπε ο Άγιος Παΐσιος, αν οι Έλληνες έκαναν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, θα προκαλούσαν την οργή του Θεού αλλά και των στοιχείων της Φύσης.

Σε μια σπάνια στιγμή εκφραστικής ελευθεριότητας, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει «με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θα σας πάει πίπα-κώλο».

Μάλιστα, ο Άγιος Παΐσιος είχε επικαλεστεί και τον Άγιο Πατροκοσμά τον Αιτωλό που είχε πει «Όταν ο Κόκκινος Ποταμός είναι πλημμυρισμένος, πάρε το λασπωμένο μονοπάτι», οπότε καταλαβαίνουμε πως εννοούσε ότι η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη θα πνιγεί στα σκατά.

Πάντως, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αφού ο Άγιος Παΐσιος είπε ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες -πριν εξαφανιστούν όλοι- θα θυσιάσουν τον Μητσοτάκη και θα τον κάνουν σουβλάκι για να εξευμενίσουν τον Θεό.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο, θα εμφανιστεί ένα όμορφο παλικάρι χωρίς γραβάτα και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και της Βόρειας Μακεδονίας.

Εντάξει, εγώ δεν είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας που έφτιαξε το γάμο -είμαι άνθρωπος του Θεού που έφτιαξε το σeξ- αλλά, για να το λέει ο Άγιος Παΐσιος, έτσι θα είναι.

Προφητεία Γέροντα που χαμογέλασε... λίγο μετά τον θάνατό του: «Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα...»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο του χαρισματικού Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού που συγκλονίζει και προβληματίζει ταυτόχρονα... Ανατριχιαστική προφητεία!

Ο Άγιος Γέροντας τα είχε «δει» όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.


Τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

Μη φοβηθείτε! Το χέρι του Θεού και η σκέπη της Παναγίας μας είναι πάνω από την Ορθόδοξη μικρή μας Ελλάδα και Κύπρο! Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας!

«Θα φύγουν νύχτα, ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες»: Έρχεται πανηγυρική επιβεβαίωση προφητείας του Άγιου Παΐσιου!

Ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν χτυπήσει την χώρα μας. Έτσι και τώρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προέβλεψε και την τωρινή πολιτική κατάσταση της Ελλάδος.

Ο Άγιος είχε πει:

«Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά μέτρα και αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν;

«Θα φύγουν νύχτα, ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες»: Έρχεται πανηγυρική επιβεβαίωση προφητείας του Άγιου Παΐσιου!

Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες, έτσι ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κ.α.

Ακούμε έτσι συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητήσεις των συνόρων μας, των νησιών μας… Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν, για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας…

Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες. Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν στο παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

«Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός»

«Η παρούσα κατάσταση σύντομα θα ανατραπεί, είναι λίγα τα ψωμιά τους, οι υπεύθυνοι θα φύγουν νύχτα και θα δικαστούν από τον λαό!»…

athensmagazine.g/retromania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου