Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΜΙΚΡΟ ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ.

 ΑΛΛΑΙ ΜΕΝ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ.



ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Κατόπιν εκτενούς συνομιλίας μας με τον γέροντα αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε ένα μικρό νέο μήνυμά του διότι είπε στο πνευματικοπαίδι του επιτακτικά ότι: 
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ»

 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ

«Ξαφνικά ήρθε μήνυμα από τον Ουρανό, όσες φορές και αν το έχω ζήσει αυτό δεν μπορώ να το συνηθίσω, το μήνυμα έλεγε «Αφήστε τις διαφορές, διότι έρχονται φοβερά γεγονότα, δύσκολες μέρες και δύσκολοι μήνες ( τον χρόνο τον γνωρίζει μόνο Ο Κύριος ) ετοιμαστείτε με εξομολόγηση, με θεια κοινωνία και προσευχή…

Έρχεται μεγάλος σεισμός , ηφαιστειακός σεισμός…..

( Δεν ανάφερε αν ο σεισμός αυτός θα είναι φυσικός ή τεχνικός ή οικονομικός ή λόγω ΠΟΛΕΜΟΥ και δεν γνωρίζει ο γέροντας που θα συμβεί, νιώθει ότι ίσως στην Μέση Ανατολή )

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι το δεύτερο μέρος του Μεγάλου Πολέμου, το τρίτο μέρος θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί, μεγάλο , με το Ιράν, το τρίτο μέρος του πολέμου θα είναι καταλυτικό και δεν θα έχει διαφορά χρονική από το δεύτερο

Το τρίτο μέρος θα συνοδευτεί από μεγάλο σεισμό, δεν γνωρίζω παιδιά μου πότε και που, δεν σας μιλώ για αόριστους χρόνους σας μιλώ στην πράξη…σας μιλώ για χρόνους που εσείς τους βλέπετε και απλώς δεν γνωρίζετε να τους υπολογίζετε.

Θα έχουμε κατάρρευση του χρήματος (δεν ανάφερε από πού θα αρχίσει) θα προσπαθήσουν να βγάλουν άλλο χρήμα με άλλο όνομα, θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα….» 

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 

--------------------------------------

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Θυμάστε τις Προρρήσεις του Γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη: 

«Μετά το κόκκινο φεγγάρι αρχίζουν όλα…όλοι θα το δούνε. Θα φανεί στον ορίζοντα. Ως βασιλεύει ο ήλιος…Και η σελήνη θα γίνει κόκκινη ως η φλόγα (ματωμένο φεγγάρι) Τότε ας ετοιμάζονται οι ιθύνοντες .. γιατί είναι γραμμένο ότι τότε οι αλλόθρησκοι θα εισβάλλουν εις νήσον..θα χυθεί αίμα αθώων…»***

Σε ένα από τα μηνύματα ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ μου με ημερομηνία 31/1/2013-14, υπάρχουν κάποια μηνύματα που δεν τα συνδέσαμε με τις τότε εξελίξεις και γεγονότα, σήμερα όμως φαίνεται να ταιριάζουν …..

Α) 26 – 27 – 28 – Μαΐου ( δεν αναφέρει χρόνο)

Β) Μέσα στον Μάιο θα γίνουν οι ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ !!! ( δεν αναφέρει χρόνο )

Γ) Αυτές οι τρεις μέρες 26-27-28 θα είναι εορταζόμενες ( μετά από τα γεγονότα)

Δ) Αυτές οι τρεις μέρες 26-27-28 έχουν δοθεί ως ‘’ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘’ ( δεν αναφέρει χρόνο )

ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΣΧΑ….

οι ημερομηνίες αυτές 26-27-28 είναι μέσα στην περίοδο που γιορτάζουμε το Πάσχα……Η Αναστάσιμη περίοδος λήγει την ημέρα της Αποδόσεως του Πάσχα η οποία είναι πάντοτε Τετάρτη και εορτάζεται 39 ημέρες μετά το Πάσχα και μια ημέρα πριν από την εορτή της Αναλήψεως.

 Την ημέρα αυτή στις εκκλησίες τελείται η τελευταία Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία η οποία είναι πανομοιότυπη με την πρώτη, δηλαδή τη βραδιά της Αναστάσεως. Είναι το κατεξοχήν Πάσχα, η κατεξοχήν Ανάσταση.’’

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ! Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, ‘’πρόβλεψε’’ με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους……» 

Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.

 Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ μετά από το τσουναμι των επιθέσεων εναντίον μου σήμερα νιώθω μια βαθιά ηρεμία και γαλήνη, η καρδιά μου πλημμυρίζει από φως. Είναι η Χάρις του Θεού, που με αγκαλιάζει... το ποιος είμαι το ξέρει πολύ καλά Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ μου.

Ο Γέροντας γνωρίζοντας όλα αυτά που έρχονται αποφάσισε ότι δεν είναι η ώρα για να σταματήσουν τα μηνύματα προς τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ

Γεώργιος


ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ  

Όπως είδατε διαχωρίστικαν όσα περιέχει το μήνυμα του γέροντα από τα γραφόμενα του Γεωκών. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια, σεβόμενα και τον γέροντα και τον Γεωκών. Εδώ δεν θα δημοσιευτούν παράφωνα προς την Πίστη μας πράγματα. Όποιος θεωρεί κάτι ως πλάνη να το επισημαίνει με ευγένεια και να το εξετάζουμε. Τα αήθη σχόλια θα διαγράφονται. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου