Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Οι άνθρωποι έχουν λαλήσει ,ο Θεός να φυλάει να μην δαιμονοποιηθούν.

 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !



Σχολια:Δια της εις άτοπον απαγωγής πρέπει οι εντεταλμένοι να δούνε τα λάθη τους .

Το θέμα προσβάλλει την εκκλησιολογία . Ποτέ η εκκλησία δεν απέκλεισε την είσοδο σε οιονδήποτε άνθρωπο χωρίς διακρίσεις , παρά μόνο στους αιρετικούς και στους κατηχουμένους , οι τελευταίοι μέχρι νά βαπτισθούν . Ποτέ η εκκλησία δεν έθεσε οποιαδήποτε κριτήρια εισόδου άλλα και υγείας . Είναι ανήκουστο να ζητούνται πιστοποιητικά υγείας . Δεν ήξεραν άραγε οι άγιοι Πατέρες να προβλέψουν το θέμα; Πάντα υπήρχαν ασθένειες και λοιμώδεις . Και όταν δεν μπορούσαν οι ασθενείς μέ λοιμώδη νοσήματα νά πάνε στην εκκλησία , πήγαινε η εκκλησία σε αυτούς βλ. Σπιναλόγκα . Είναι ανήκουστο νά γίνεται αποκλεισμός των ασθενών . Πριβέ Λειτουργίες υγειών δεν υπάρχουν .

Η εκκλησία έχει άλλη δομική  φιλοσοφία . Κανείς δεν αποκλείεται . Όλοι είναι δεκτοί και ιδιαίτερα οι ασθενείς , που έχουν ανάγκη θεραπείας . Όποιος άνθρωπος είναι ασθενής στην πίστη αποκλείει μόνος του τον εαυτόν του , δηλαδή όποιος φοβάται κάθεται στο σπίτι του . Κανείς δεν τον αναγκάζει να εκκλησιαστεί .

Συνεπώς αφού με την λογική των αποκλεισμών φθάνουμε σε άτοπα αποτελέσματα , τα οποία ανατρέπουν την εκκλησιολογία , θα πρέπει οι εντεταλμένοι νά ασκούν την εκκλ. διοίκηση νά δούνε και νά αναθεωρήσουν τα λάθη τους . Λέμε τώρα ! Ας μην το περιμένουμε να συμβεί .

Λωρίτου Ελένη

 

 ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ Η….ΧΛΕΥΗ!
ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΑ-ΣΤΡΟΦΗ ΕΝΝΟΙΏΝ.
ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ: ΝΑΙ, ΜΕΝ, ΑΛΛΆ!
ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ;
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ;
ΠΟΙΑ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ, ΩΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΆΠΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΙ ΕΞΑΠΛΏΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΆ.
ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ….ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΥΣΤΕΡΙ!!!!!

 ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΚΟΠΕΛΙΤΟΥ

 πηγή

trelogiannis.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου