Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Πλησιάζει η ώρα της Πέμπτης Σάλπιγγας της Αποκάλυψης;

 Στις 23 Νοεμβρίου, το dwellintheholyplace.blogspot.com αναφέρει ότι ένα από τα μέντιουμ αυτής της θρησκευτικής κοινότητας έλαβε μια αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία η γη θα βυθιστεί σύντομα στο σκοτάδι. Αλλά δεν θα είναι τρεις ημέρες σκότους, όπως συζητούν οι εσχατολόγοι εδώ και καιρό, αλλά μάλλον ένα είδος σκότους που θα αναδυθεί από μια άβυσσο που ανοίγεται κάπου στη μέση της θάλασσας, και η προσέγγισή του μπορεί να φανεί από μια αλλαγή στη συμπεριφορά των ανθρώπων και από ένα σκοτάδι στον ουρανό.

Περιέργως, στα τέλη Οκτωβρίου 2021 μια παρόμοια αποκάλυψη έλαβε μια από τις αφρικανικές θρησκευτικές κοινότητες:

.... Είδα τους ανθρώπους να αναστατώνονται σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του μεγάλου νερού που έρχεται στη γη. Εν τω μεταξύ ένας τεράστιος και μαύρος καπνός βγήκε από τον ωκεανό, ο οποίος σχημάτισε ένα είδος φιδιού, το Σκότος, φτιαγμένο από μαύρα πουλιά..... 

Παρατηρήσαμε αυτή την αναφορά τον Οκτώβριο, υπονοώντας ότι όλα αυτά σχετίζονται με κάποιο τρόπο άμεσα ή αλληγορικά με την έκρηξη στη La Palma. Ωστόσο, το 444prophecynews.com, που είναι μακριά από τη γεωλογία, πιστεύει ότι είναι περισσότερο μια αναφορά στους στίχους της Αποκάλυψης 9: 1-5.

1 Ο πέμπτος άγγελος σάλπισε, και είδα ένα αστέρι να πέφτει από τον ουρανό στη γη, και της δόθηκε το κλειδί του θησαυρού τής αβύσσου. 2 Και άνοιξε τον θησαυρό της αβύσσου, και βγήκε καπνός από τον θησαυρό, σαν καπνός από μεγάλο φούρνο- και ο ήλιος και ο αέρας σκοτείνιασαν από τον καπνό του θησαυρού. 3 Και από τον καπνό βγήκαν οι ακρίδες στη γη, και τους δόθηκε δύναμη, που έχουν οι σκορπιοί τής γης. 4 Και του είπαν να μη βλάψει το χορτάρι της γης, ούτε κανένα πράσινο πράγμα, ούτε κανένα δέντρο, παρά μόνο έναν άνθρωπο, που δεν είχε τη σφραγίδα του Θεού στο μέτωπό του.

Συνήθως, οι εσχατολόγοι ανέκαθεν κατανοούσαν αυτό το κείμενο ως πόλεμο, επειδή οι ακρίδες στην Αποκάλυψη μοιάζουν έντονα με τα σύγχρονα αεροπλάνα και τα τεθωρακισμένα οχήματα. Ωστόσο, υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων, δηλαδή των αγώνων για την πανδημία και όλα αυτά, πολλοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ακρίδες δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να τσιμπήσει και ότι οι ακρίδες δεν προορίζονταν για δεξαμενές, αλλά για κάτι άλλο.

Ίσως λίγο περισσότερο φως σε όλα αυτά μπορεί να ρίξει μια άλλη προφητεία που δημοσιεύτηκε σήμερα από το θρησκευτικό κανάλι Irena. Σε αυτό, ένα άτομο που εκπέμπει σε κατάσταση προσευχητικής έκστασης λέει ότι τώρα ο κόσμος ταρακουνιέται από τους ανέμους της αλλαγής, αλλά πίσω τους έρχεται ένας τυφώνας, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον ορίζοντα. Θα είναι μια καταιγίδα μιας νέας ασθένειας και αυτό που πολλοί άνθρωποι ελπίζουν δεν θα τους βοηθήσει. Και τότε οι άρχοντες της γης θα ενθουσιαστούν και θα πουν: Τι είναι αυτό; Δεν το περιμέναμε αυτό! Και θα επέλθει χάος και μεγάλος φόβος και τρόμος, γιατί θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι: 


Από την άλλη πλευρά, ο πόλεμος μπορεί επίσης να είναι και μια νέα πανδημία θα είναι ένα είδος μέρους του, διότι κατά τη διάρκεια του πολέμου ενεργοποιούνται ασθένειες που είχαν προηγουμένως νικηθεί και στους σύγχρονους πολέμους χρησιμοποιούνται επίσης βακτηριολογικά όπλα. Για το λόγο αυτό το  orthodoxathemata.blogspot.com, ο αγαπημένος μας ελληνικός εσχατολογικός ιστότοπος, μεταφέρει μια προφητεία που έκανε μία από τις σεβαστές Έλληνίδες γερόντισες: 

.... Ο Κύριος μου δείχνει χωράφια και αγκάθια. Αυτή είναι η γη στην οποία ζούμε. Και μου λέει: Βλέπεις αυτά τα αγκάθια; Αυτό είναι αμαρτία, όλα αυτά θα καθαριστούν. Θα είναι ένα μεγάλο κακό, αλλά ο κόσμος θα καθαριστεί.

Η Ελλάδα, αν διατηρήσει την πίστη της, θα σωθεί από το κακό. Αλλά αν δεν διατηρήσει την πίστη της, θα καταστραφεί.  Όλοι οι δαίμονες θα πέσουν πάνω της. Το κακό θα έρθει και θα ξεχωρίσει την ήρα από το σιτάρι, τα πρόβατα από τα κατσίκια.

Η Παρθένος Μαρία μου είπε πώς έρχονται να εκπληρωθούν αυτά που αναφέρονται στα Ιερά Βιβλία των Εκλεκτών του Υιού Μου. Θα γίνει ένας τρίτος πόλεμος και τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας θα καταστραφούν. Μόνο το ένα τέταρτο θα σωθεί ...


Έτσι έχουμε ΤΕΣΣΕΡΑ μηνύματα από τέσσερις άσχετες και μάλιστα ελαφρώς αντιμαχόμενες θρησκευτικές κοινότητες. Όλες οι αναφορές διαφέρουν στις λεπτομέρειες, αλλά το γενικό μήνυμα είναι παρόμοιο και καταλήγει στο γεγονός ότι προετοιμάζεται ένα είδος Μεγάλης Εκκαθάρισης στη Γη, η οποία μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου