Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ - ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! Δείτε βίντεο.

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρει την συγκλονιστική μαρτυρία του Σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου π. Παντελεήμονος, για μια πολύ σημαντική προφητεία του Αγίου Φιλουμένου, ο οποίος μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ έναν χρόνο μετά την διατύπωσή της (+29 Νοεμβρίου 1979 μ.Χ.).

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ


 Η προφητεία διατυπώθηκε από τον Άγιο Φιλούμενο τον Αγιοταφίτη το 1978, ενώπιον του Όρους Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου και αφορά τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την σαρωτική κάθοδο των Ρωσικών Στρατευμάτων, που θα γίνουν στις ημέρες μας, καθώς ο Άγιος τόνισε ότι θα τα δούμε εμείς, ενώ εκείνος όχι, γιατί τότε δεν θα ζει. 

  ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ: "Παιδιά μου, θα σας πω κάτι το οποίο εσείς θα ζήσετε, αλλά εγώ δεν θα ζω για να το δω.

  Μέχρι εδώ, στον κάμπο δηλαδή του Θαβώρ, θα έρθει ο Ρωσικός Στρατός!

 Θα κατέβει από τον Καύκασο (από την Γεωργία ερμηνεύει ο Μόρφου) και θα κάνει πολλές καταστροφές!

  Ο σκοπός του θα είναι να φτάσει στα Ιεροσόλυμα! Αλλά εδώ θα σταματήσει. Δεν θα επιτρέψει ο Θεός να πάει παρακάτω"!
  


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ
ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ


 
 Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, αναφέρει σχετική Προφητεία του Οσίου Γαβριήλ του δια Χριστόν Σαλού της Γεωργίας (+ 1995) για την πορεία του Ρωσικού Στρατού προς την Τουρκία!

 ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ: "Αχ, Γεωργία χώρα μου, θα λιώσεις σαν λαμπάδα από τους Ρώσους! Αλλά μετά θα δοξαστείς. Μετά τα ερείπια που θα προκαλέσουν.

  Όταν τον ρώτησαν γιατί θα λιώσει η Γεωργία σαν λαμπάδα, απάντησε:

  Από εδώ θα περάσουν τα στρατεύματα των Ρώσων για την Τουρκία"!



ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

  Αυτή η φάση, η σαρωτική και νικηφόρα κάθοδος των πάνοπλων Ρώσων θα είναι το προοϊμιο του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

  Η πρώτη αυτή φάση θα ξεκινήσει με την προσπάθεια εισβολής των ισλαμιστών Τούρκων σε δύο χριστιανικά ελληνικά νησιά, αναγκάζοντας την Ελλάδα να βγει διαμαρτυρώμενη από το ΝΑΤΟ και να προστατέψει με ουδετερότητα τα σύνορά της, κυρήσσοντας ταυτόχρονα τον πόλεμο στην Τουρκία.

  Δοθείσης αυτής της μοναδικής ευκαιρίας Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου, με την Τουρκία να κλείνει τα Στενά και να απειλεί τον ελληνικό και ταυτόχρονα ορθόδοξο πληθυσμό Κωνσταντινούπολης και Μικρασίας που υπολογίζεται σε 20.000.000 (Κρυπτοχριστιανοί Έλληνες - Ρωμιοί), η Ρωσία θα μπει κεραυνοβόλα στον πόλεμο, χτυπώντας την Τουρκία σε πολλά σημεία, με τον κύριο όμως όγκο του του ρωσικού στρατού να εισβάλει μέσω της Νατοϊκής Γεωργίας, την οποία θα συντρίψει, χωρίς οι Αμερικανοί να κάνουν το παραμικρό, διότι τότε θα βρίσκονται σε εσωτερική αδυναμία και αποσυντονισμό!

 Έτσι η Ρωσία θα καταλάβει την δική μας Κωνσταντινούπολη, την οποία αμέσως οι Αγγλο-Αμερικάνοι θα αποδόσουν με Συμφωνία στην Ελλάδα, αλλά οι Ρώσοι δεν θα φεύγουν, θα μείνουν εκεί για έξι μήνες και ταυτόχρονα θα προελαύνουν νικηφόρα προς νότο, μπαίνοντας στην Συρία και εισβάλλοντας στο Ισραήλ, θέλοντας να καταλάβουν και τα Ιεροσόλυμα με τους Αγίους Τόπους και να πάρουν έτσι όχι μόνο το αιώνια ελληνικό Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και το αιώνια ελληνικό ιστορικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

 Εκεί τότε, στο όρος Θαβώρ, κατά τον Άγιο Φιλούμενο, θα τους σταματήσει ο Θεός, για να αρχίσει ο κυρίως Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, με κατάληξη την αλληλοεξόντωση των μεγάλων δυνάμεων και την ανάληψη της Κωνσταντινούπολης και πάλι από τους Έλληνες, με τον "μαρμαρωμένο" Βασιλιά μας, πιθανότατα τον Άγιο Ιωάννη Βατάτζη, να εγείρεται δια Αγγέλου για να κυβερνήσει με εκπληκτικη δικαιοσύνη και δύναμη, ώσπου να απλωθεί η Ορθοδοξία ακόμη και μέσα σε Ινδία και Κίνα και παντού.  

Η εποχή εκείνη θα είναι εποχή εξαιρετικής γαλήνης, ειρήνης και ευλογίας, εποχή "χρυσή" κυριολεκτικά, τόσο, που θα τρώμε με χρυσά κουτάλια από την αφθονία των αγαθών. Μετά όμως θα ακολουθήσει η φρικτή, απαίσια και σκοτεινή εποχή του Αντιχρίστου, όπου θα έχει σηκωθεί η ευλογία από την γη...


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου