Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Η προφητεία, η οποία είναι 90 ετών, προβλέπει ενέσεις μετά τις οποίες δεν θα υπάρχει κανείς να θάψει πτώματα.

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα, ο κόσμος έλαβε πολλές προφητείες για κάποια μεγάλη επιδημία, μετά την οποία οι άνθρωποι θα έμεναν σαν τα φύλλα σε ένα δέντρο τον Δεκέμβριο - ένα άτομο θα έπρεπε να περπατήσει δεκάδες χιλιόμετρα για να βρει ένα άλλο άτομο.  Παραδοσιακά όλες αυτές οι προφητείες δεν λαμβάνονταν σοβαρά υπόψη ούτε από τους θρησκευόμενους, και οι αισιόδοξοι γενικά χασκογελούσαν, αλλά όταν ήρθε η πανδημία όλα άλλαξαν δραματικά - οι παλιές προφητείες θυμήθηκαν, ειδικά εκείνη για τη 12η γρίπη. 

Η προφητεία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από το zaistinu.ru, όταν ακόμα το διαχειρίζονταν οι διαχειριστές του Χάρκοβο, αλλά στη νέα έκδοση πολλά πράγματα έχουν αφαιρεθεί και παραθέτουμε από τον leonid_journali. Το κείμενο βασίζεται σε μια επιστολή προς τη συντακτική επιτροπή zaistinu.ru που γράφτηκε από ανθρώπους που γνώριζαν προσωπικά την Άννα Ιβάνοβνα Αμπάμπκοβα από το Κεμέροβο, η οποία είχε πραγματικό χάρισμα προφητείας και προέβλεψε πολλά γεγονότα του ΧΧ αιώνα. Δεν θα αντιγράψουμε τη βιογραφία της, γι' αυτό παραθέτουμε μόνο το κυριότερο:


....Τα προφητικά οράματα του μέλλοντος που έδειξε η Βασίλισσα των Ουρανών στην Άννα και που της είπε, διέταξε όλους τους ανθρώπους να λένε. Είπε: "Αυτή η γενιά είναι μη αναστρέψιμη (προς τον Θεό) και αδιόρθωτη (να μην αμαρτάνει) όσο ενοχλεί τον Υιό μου, τον Κύριο Ιησού Χριστό, ο οποίος υπομένει πολύ, αλλά έχει και τέλος στη μακροθυμία, και θα ακολουθήσουν τρομερές τιμωρίες για το ανθρώπινο γένος ανάλογα με τις μεγάλες αμαρτίες τους με τη μορφή σεισμών, επιδημιών διαφόρων ασθενειών: χολέρα, πανούκλα, 12η γρίπη και άλλες". Γιατί ο 12ος, η Κυρία δεν είπε, το όραμα είναι γι' αυτόν. Το όραμα δείχνει το πανόραμα ενός απέραντου χωραφιού που έχει σκαφτεί από βαθιά και μακρά χαρακώματα μπουλντόζας. Από τη μία πλευρά, μέσα στα έτοιμα χαρακώματα, μπουλντόζες που στέκονται σε μια γραμμή η μία δίπλα στην άλλη - μαχαίρι με μαχαίρι, ρίχνουν βουνά από ανθρώπινα πτώματα και στη συνέχεια χρησιμοποιούν πολυβόλα για να ρίξουν ένα απολυμαντικό διάλυμα αφρού πάνω στα πτώματα για να αποτρέψουν την εξάπλωση της μόλυνσης.


Σε αυτό, η Βασίλισσα των Ουρανών το παρατήρησε και διέταξε την Άννα να πει εκ των προτέρων στις αρχές να μην απολυμαίνουν τα πτώματα όταν συμβαίνει αυτό, επειδή η 12η γρίπη δεν είναι μεταδοτική και δεν μεταδίδεται στους ζωντανούς από τους νεκρούς, και ο λόγος για τη 12η γρίπη είναι ότι ο άνθρωπος δεν μετανοεί ενώπιον του Παντοδύναμου Θεού για τα λάθη του και δεν διορθώνει τη ζωή του προς το καλύτερο. Επίσης, η Βασίλισσα των Ουρανών παρατήρησε ότι για τη φτωχή Ρωσία, η απολύμανση των πτωμάτων, τα οποία είναι εκατομμύρια, είναι πολύ μεγάλο κόστος σε ανθρώπινους, υλικούς και χρηματικούς πόρους. Το όραμα συνεχίζεται, άλλες μπουλντόζες στέκονται στην άλλη πλευρά του ορύγματος, επίσης με το μαχαίρι στο χέρι, θάβοντας τα πτώματα που πετάχτηκαν στα χαρακώματα και αντιμετωπίστηκαν με αφρό. Στην άλλη πλευρά του απέραντου πεδίου σκάβονται χαρακώματα από μπουλντόζες και τα πτώματα μεταφέρονται στα σκαμμένα χαρακώματα και απορρίπτονται από πολλά φορτηγά, σχηματίζοντας βουνά από αυτά δίπλα στα χαρακώματα.


...Σε ένα άλλο όραμα παρουσιάζεται η τούνδρα της Ανατολικής Σιβηρίας σε όλη της την έκταση, η οποία πήρε φωτιά από την αφόρητη ζέστη της μακράς περιόδου. Από την τούνδρα η φωτιά εξαπλώθηκε στην απέραντη έκταση της τάιγκα της Ανατολικής Σιβηρίας, σε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Ο καπνός ανέβηκε σε μεγάλα υψόμετρα και μεταφέρθηκε από τον επικρατούντα άνεμο προς την Άπω Ανατολή, αποκομμένος έτσι από την περιοχή της Δυτικής Σιβηρίας και από ολόκληρη τη Ρωσία. Η Άννα θυμήθηκε τη γενέτειρά της, το Blagoveshchensk, και έκλαψε πικρά καθώς βρέθηκε σε μια ζώνη καταστροφής από τη φωτιά και τον καπνό. Στην Άννα έδειξαν πώς μεγάλα αεροπλάνα με ανθρώπους απογειώθηκαν από πόλεις της Άπω Ανατολής, ελπίζοντας να πετάξουν πάνω από τα πύρινα στοιχεία και να διαφύγουν. Αλλά αφού πετάξουν σε κάποια απόσταση πάνω από τη φλεγόμενη τάιγκα, οι κινητήρες σταματούν εξαιτίας του καπνού και του καμένου οξυγόνου, τα αεροπλάνα πέφτουν, οι άνθρωποι πνίγονται και συντρίβονται. Η Άννα ρώτησε τη Βασίλισσα των Ουρανών πότε θα συμβούν όλα αυτά, και η Βασίλισσα απάντησε: "Όταν η τρέλα του ανθρώπινου γένους ξεπεράσει την υπομονή του Υιού Μου.


.... Σε ένα άλλο όραμα η Άννα στέκεται σε ένα απέραντο χωράφι. Όπου κι αν γύριζε, έβλεπε τον ορίζοντα. Κατέβασε τα μάτια της και είδε ότι στεκόταν μέχρι το γόνατο μέσα σε κόκκινο νερό. Η Άννα γυρίζει πίσω απορημένη και βλέπει τον Σωτήρα να στέκεται εκεί και να τη ρωτάει: "Γιατί αναρωτιέσαι;" "Τι είναι αυτό, Κύριε;", ρωτάει η Άννα δείχνοντας προς τα κάτω. "Αυτό είναι το αίμα του ανθρώπινου γένους, το οποίο σύντομα θα χυθεί σε πολέμους εξαιτίας της ανοησίας τους", απάντησε ο Κύριος και το όραμα εξαφανίστηκε.


Η προφητεία της 12ης γρίπης είναι γνωστή σε όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την εσχατολογία, συμπεριλαμβανομένων πολλών αναγνωστών μας, γι' αυτό την παραθέτουμε περισσότερο για την πληρότητα της εικόνας. Και η ίδια η εικόνα ζωγραφίστηκε από τον κ. Ivan Aleshkov, ο οποίος πήρε μια σύντομη συνέντευξη με κάποια, μη φοβάσαι αυτή τη λέξη, μαγική γιαγιά Νίνα Αλεξάντροβνα και έφτιαξε μια μπομπίνα γι' αυτό. Το κλιπ φτιάχτηκε για όλους μας από τον αναγνώστη μας Konstantin, για το οποίο ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΥΨΗΛΩΣ. 


Η ουσία του μηνύματος της Νίνας περιορίζεται στο γεγονός ότι όταν ήταν παιδί, ο παππούς της, ο οποίος είτε ήταν προφήτης είτε είχε κάποιο υπερφυσικό βιβλίο στη διάθεσή του, προέβλεψε τα εξής:

 ..θα έρθει μια τρομακτική στιγμή που οι άνθρωποι θα κάνουν ενέσεις. Οι ενέσεις θα γίνονται με τη βία, με την απειλή ότι θα απολυθούν από τη δουλειά τους. Στη συνέχεια θα υπάρξει έκλειψη στον ουρανό, μετά την οποία πολλοί άνθρωποι που θα κάνουν ενέσεις θα πεθάνουν. Θα υπάρχουν τόσα πολλά πτώματα που δεν θα υπάρχει κανείς να τα θάψει, και όσοι θα μείνουν πίσω θα πρέπει να περιπλανώνται για πολλές μέρες για να συναντήσουν άλλους ζωντανούς ανθρώπους...

Δεν γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η προφητεία, αλλά εν μέρει συμφωνεί με την προφητεία της Άννας του Κεμέροβο. Αναφέρεται επίσης μια έκλειψη κάποιου είδους. Ίσως αναφέρεται σε μια έκλειψη του Ήλιου, ίσως θα είναι οι Τρεις Μέρες του Σκότους.


Επίσης, η Νίνα Αλεξάντροβνα λέει ότι ο πυροβολισμός θα σκοτώσει σε έξι μήνες, ενώ το Sputnik V σιωπά περισσότερο και δεν υπάρχουν ακόμα χαρακώματα. Μπορεί να είναι κάποια άλλη ένεση ή μπορεί να είναι η έκλειψη. Τέλος πάντων, δεν ξέρουμε καν πώς να το σχολιάσουμε - ο Konstantin βρήκε το κλιπ απλά εκπληκτικό. Ίσως ο Ιβάν Αλεσκόφ να κάνει μια συνέχεια, αμφισβητώντας ξανά τη Νίνα Αλεξάντροβνα, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου