Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Η προφήτισσα Άννα του Κεμέροβο.

 

 leonid_journali

28 Αυγούστου, 2018

Εμφανίσεις του Κυρίου, της Παναγίας και των αγίων στην προφήτισσα Άννα του Κεμέροβο και τα οράματα που της παρουσιάστηκαν.

Η Άννα του Κεμέροβο (Anna Ivanovna Ababkova) γεννήθηκε το 1912 στο Blagoveshchensk. Όταν η Άννα ήταν δώδεκα ετών, μάζευε με μερικές γυναίκες και παιδιά μούρα και μανιτάρια στους λόφους της τάιγκα και χάθηκε. Περιπλανήθηκαν για πολλή ώρα και δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο, ενώ είχε αρχίσει να γίνεται αργά. Όλοι προσεύχονταν στον Θεό, στη Μητέρα του Θεού και στον Άγιο Νικόλαο τον Θαυματουργό. Μετά από αυτό, είδαν ένα άλογο που το έσερνε ένα κάρο στην άκρη του δάσους και έναν παππού να κάθεται πάνω στο κάρο. Καθώς τους πλησίαζαν, ο παππούς πρόσφερε τη βοήθειά του. Ήταν ο Άγιος Νικόλαος ο Θαυματουργός. Η Άννα ήταν πανευτυχής, αλλά αναρωτιόταν πώς θα τους περνούσε μέσα από το νεκρό ξύλο - σάπια πεσμένα δέντρα και αγριόχορτα. Ο παππούς απευθύνθηκε στην Άννα με το όνομά της (δεν την είχε γνωρίσει από πριν): "Μη διστάζεις, Άνια, θα σας βγάλω όλους από εδώ. Ανεβάζοντας όλους τους εγκλωβισμένους στο κάρο, τους πήγε χωρίς κανένα τράνταγμα στο δρόμο που οδηγούσε στο Blagoveshchensk. Όταν ο τελευταίος άνθρωπος κατέβηκε από το κάρο, ο άγιος με το άλογο και το κάρο εξαφανίστηκε. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση των Ουράνιων Δυνάμεων στην Άννα στη μακρά (91 χρόνια) ζωή της.Ο Άγιος Νικόλαος ο Θαυματουργός εμφανίστηκε στην Άννα τόσο σε εγρήγορση όσο και σε ονειρικά οράματα 12 φορές. Δεν μίλησε για όλα τα οράματα.


Εδώ είναι μερικά από αυτά.


Για τις αρχές της πόλης του Κεμέροβο τη δεκαετία του '50, η παλιά ξύλινη εκκλησία της Σημαίας στο κέντρο της πόλης ήταν σαν κόκαλο στο λαιμό. Μπήκε στο δρόμο τους και η εκκλησία κάηκε. Σε ένα ονειρικό όραμα ο Άγιος Νικόλαος εμφανίζεται στην Άννα και λέει ότι η εκκλησία κάηκε από τις αρχές - αυτός είναι ο λόγος. Αφού κάηκε η εκκλησία, οι περιφερειακές αρχές έχτισαν ένα μεγάλο αρχηγείο του Κομμουνιστικού Κόμματος και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του κτιρίου έκαναν εκεί ένα μεθυσμένο πάρτι μέχρι τα μεσάνυχτα. Εκείνη την εποχή η Άννα είδε τον Άγιο Νικόλαο τον Θαυματουργό σε ένα ονειρικό όραμα και είπε: "Έδιωξαν τον Θεό - ούτε ο Σατανάς μπορεί να είναι εδώ, δηλαδή έκαψαν την εκκλησία - ούτε το κτίριο του Κομμουνιστικού Κόμματος μπορεί να είναι εδώ. Τη νύχτα το κτίριο του Κομμουνιστικού Κόμματος έπιασε φωτιά και κάηκαν τα πάντα μέσα σε αυτό. Υπήρχε ένας φύλακας σε κάθε όροφο, και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης με τον ερευνητή της KGB, ο καθένας τους είπε το ίδιο πράγμα, ότι ο παππούς τους κυκλοφορούσε με ένα κερί και του έβαζε φωτιά, και δεν μπορούσαν να τον πλησιάσουν, κάποια δύναμη τους κρατούσε πίσω.


Μετά τον εμπρησμό της παλιάς εκκλησίας Znamensky, στις αρχές της δεκαετίας του '60, στην άλλη πλευρά του ποταμού Tom, μακριά από το κέντρο, χτίστηκε η εκκλησία Nikolsky προς τιμήν του Νικολάου του Θαυματουργού. Σε αυτόν τον οίκο του Θεού, τον μοναδικό στην πόλη, η Άννα υπηρέτησε τον Θεό σε διάφορους ρόλους για πάνω από σαράντα χρόνια μέχρι τη δεκαετία του 1990. Ζούσε στην απέναντι όχθη από την εκκλησία, σχεδόν απέναντι από το δρόμο, και το χειμώνα συνήθιζε να περπατάει στον πάγο του ποταμού Τομ μέχρι την εκκλησία, μέχρι να σπάσει ο πάγος. Μια άνοιξη, καθώς επέστρεφε με τον εγγονό της από την εκκλησία, είδε την αρχή της παρασύρσεως του πάγου και αποφάσισε να διασχίσει γρήγορα τον πάγο για την άλλη όχθη. Αφού περπάτησαν κάποια απόσταση, είδαν ότι οι παγοκρηπίδες σκαρφάλωναν η μία πάνω στην άλλη. Η Άννα και ο εγγονός της προσευχήθηκαν με φόβο στον Άγιο Νικόλαο τον Θαυματουργό. Εμφανίστηκε, πήρε τον εγγονό του από το χέρι και τον οδήγησε στην άλλη όχθη, προστάζοντας την Άννα να τους ακολουθήσει. Η Άννα παρακολουθούσε έκπληκτη τον σταθερό πάγο που σχηματιζόταν μπροστά στα μάτια τους. Αφού πέρασε στην άλλη πλευρά, η Άννα θάφτηκε στα πόδια του αγίου με δάκρυα ευγνωμοσύνης, και μετά εξαφανίστηκε.


Υπήρχε επίσης μια τέτοια περίπτωση. Δουλεύοντας ως εισπράκτορας σε ένα αυτοκίνητο πριν από τον πόλεμο (δεν υπήρχαν λεωφορεία), μια μέρα, καθισμένη σε ένα παγκάκι στο πλάι του αυτοκινήτου, το αυτοκίνητο ταρακουνήθηκε από ένα βαθούλωμα στο αυλάκι και η Άννα έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος. Όταν ξύπνησε, είδε το αυτοκίνητο να στέκεται λίγα μέτρα μακριά και δίπλα της έναν φωτεινό νεαρό άνδρα, ο οποίος είπε ότι ήταν ο φύλακας άγγελός της και την πήρε μακριά από το αυτοκίνητο, καθώς οι πίσω ρόδες του αυτοκινήτου θα την είχαν χτυπήσει λίγο περισσότερο.


Ο εγγονός της Άννας πέθανε στο στρατό: ολόκληρη η διμοιρία τους σφαγιάστηκε από τρομοκράτες, οι οποίοι κατέλαβαν το αεροπλάνο με το οποίο οι στρατιώτες στέλνονταν κάπου. Ο εγγονός εμφανίστηκε στην Άννα στο πνεύμα και τη διαβεβαίωσε ότι ήταν ελεύθερος, ότι ήταν πλέον ήρεμος και εξαφανίστηκε. Σε ένα ονειρικό όραμα, ο Άγιος Γεώργιος εμφανίστηκε στην Άννα και της μίλησε για την αιτία του θανάτου του εγγονού της, για την εγγραφή του μαζί με όλους τους νεκρούς στρατιώτες στην ουράνια στρατιά του κατόπιν εντολής του Κυρίου Χριστού και για το γεγονός ότι οι αρχές του στρατού θα αποκρύψουν την πραγματική αιτία του θανάτου. Και μάλιστα ένα τηλεγράφημα για το θάνατο του εγγονού του γράφτηκε με διαφορετικό λόγο.


Ξυπνώντας ένα βράδυ, η Άννα νιώθει την κουβέρτα να τραβιέται στα πόδια της. Το τραβάει μέχρι το κεφάλι της και το κατεβάζει ξανά. Κοιτάζοντας προσεκτικά, η Άννα είδε τους αγίους να γονατίζουν στα πόδια της: τον Γκουρία, τον Σαμόν και τον Αμπίμπ, οι οποίοι της ζήτησαν να ανανεώσει τις προσευχές που είχε διακόψει προς αυτούς. Η Άννα με δάκρυα ζήτησε συγγνώμη από αυτούς, ζητώντας συγχώρεση, και από τότε προσευχόταν συνεχώς γι' αυτούς.

Δύο φορές η Άννα είδε σε ένα ονειρικό όραμα τα Τάρταρα με το τρομερό κρύο, όπου κατοικεί η ψυχή του Λένιν. Την πρώτη φορά, ο άγγελος του Θεού που συνόδευε την Άννα της είπε ότι ο Κύριος Χριστός της επέτρεπε να επικοινωνήσει μαζί του (διαπνευματική επικοινωνία μέσω της σκέψης). Ο Λένιν της ζήτησε να πει στις αρχές να απομακρύνουν το σώμα του από το μαυσωλείο και να το παραδώσουν στο χώμα, καθώς όλα τα προβλήματα στη Ρωσία, μεταξύ άλλων, οφείλονται σε αυτόν. Ζήτησε επίσης από την Άννα να προσευχηθεί γι' αυτόν. Στα Τάρταρα ο Λένιν είναι αλυσοδεμένος από τα χέρια και τα πόδια, αδύνατος και τρέμει από το αφόρητο κρύο. Στο δεύτερο ονειρικό όραμα ο Λένιν βρισκόταν στην ίδια κατάσταση, κοιτάζοντας την Άννα με ευγνωμοσύνη για τις προσευχές της. Επικοινώνησαν σιωπηλά, διότι στην αρχή του οράματος ο Άγγελος του Θεού είχε προειδοποιήσει ότι ο Κύριος δεν επέτρεπε τη νοητική επικοινωνία. Η Άννα είπε ότι λυπόταν για τον Λένιν και προσευχόταν γι' αυτόν μετά από αυτά τα οράματα. Στο όνειρο ο δαίμονας γρατζούνισε όλο το σώμα της Άννας. Ξύπνησε με έντονους πόνους και με πρησμένο σώμα, με δυσκολία μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τα φάρμακα και άλλες ιατρικές θεραπείες δεν βοήθησαν. Ένας γνωστός καθηγητής ιατρικής για δερματικές παθήσεις, διδάκτωρ επιστημών από το Ιρκούτσκ, προσκλήθηκε στο Κεμέροβο. Την περιέθαλψε επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από αυτό, η Βασίλισσα των Ουρανών, η Υπεραγία Θεοτόκος, συνοδευόμενη από δύο Αποστόλους, τον Πέτρο και τον Ιωάννη, εμφανίστηκε στην Άννα σε ένα ονειρικό όραμα και τρυπούσε το δέρμα της κάτω από το δεξί της μάτι σε τρία σημεία με ένα μπαστούνι (μια καθαρή καφέ κηλίδα σε ένα από τα σημάδια της παρακέντησης ήταν ορατή μέχρι το θάνατό της). Η Άννα ξύπνησε εντελώς υγιής, σηκώθηκε από το κρεβάτι και άρχισε να περπατάει στο δωμάτιο, γεγονός που εξέπληξε πολύ τους πάντες. Ο καθηγητής ενημερώθηκε, ήρθε και έπεσε με δάκρυα στα πόδια της. Κλαίγοντας, είπε ότι ήταν ένα θαύμα και έγινε πιστός από εκείνη τη στιγμή. Φεύγοντας από το σπίτι, ζήτησε από την Άννα να του δώσει το ιατρικό της ιστορικό για να διδάξει στους μαθητές ότι, μερικές φορές, καμία επίγεια ιατρική θεραπεία δεν βοηθάει όσο οι ουράνιες.

Τρεις ημέρες πριν από το τέλος του πολέμου, η Βασίλισσα των Ουρανών εμφανίστηκε στην Άννα σε ένα ονειρικό όραμα και την διέταξε να ανακοινώσει στον λαό ότι ο πόλεμος θα τελείωνε σε τρεις ημέρες για να εμψυχώσει τον κουρασμένο από τον πόλεμο λαό. Η Άννα εργαζόταν στο εργοστάσιο κοκ και εκεί είπε στους εργάτες την εντολή της Βασίλισσας του Ουρανού. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δέχτηκαν αυτό το ουράνιο μήνυμα και άρχισαν να γελούν με την Άννα, καθώς οι ραδιοφωνικές αναφορές από το μέτωπο έλεγαν ότι γίνονταν σκληρές μάχες για το Βερολίνο. Τρεις ημέρες ήταν αδύνατο να περάσουν - αυτό πίστευαν οι περισσότεροι. Μετά από τρεις ημέρες, ανακοινώθηκε το τέλος του πολέμου και οι άνθρωποι που είχαν γελάσει άρχισαν να ζητούν με δάκρυα χαράς τη συγχώρεση της Άννας, την άρπαξαν και άρχισαν να την πετούν πάνω, φωνάζοντας: "Η Άννα είναι προφήτισσα!"

Σε ένα ονειρικό όραμα η Παναγία εμφανίστηκε στην Άννα και της έδειξε τον κύριο ναό της πόλης του Κεμέροβο, τι ήταν και πού θα χτιζόταν. Την διέταξε να το ζωγραφίσει και να το δείξει στον ηγούμενο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, τον πατέρα Αλέξιο. Εκείνη την εποχή υπήρχε ένας διωγμός της Εκκλησίας από τον Χρουστσόφ στη χώρα. Η Άννα ζωγράφισε τον ναό και τον έδειξε στον πατέρα Αλέξιο. Το κοίταξε και του είπε να μην το πει σε κανέναν, σαν να ήξεραν ότι οι αρχές θα έκλειναν τον μοναδικό τους ναό στο Κεμέροβο. Αυτός ο ναός, που παρουσιάζεται στην Άννα, χτίστηκε στο Κεμέροβο το 1996 μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια. Πρόκειται για τον καθεδρικό ναό Znamensky, τον καθεδρικό ναό του Αρχιεπισκόπου και τον κύριο ναό της επισκοπής Kemerovo και Novokuznetsk.

Η Άννα υπηρέτησε τον Θεό στον ναό του Αγίου Νικολάου για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ειπώθηκε προηγουμένως - περισσότερα από σαράντα χρόνια σε διάφορες υπακοές: εργάστηκε ως ταμίας, λογιστής, υπάλληλος καταστήματος εικόνων, έπλυνε το πάτωμα, στάθηκε δίπλα στα κηροπήγια και άλλα. Ο εχθρός του ανθρώπινου γένους - ο διάβολος - υποκίνησε και έστρεψε τους εκκλησιαστικούς εργάτες εναντίον της. Η Παναγία εμφανίστηκε στην Άννα στο ναό με το ένδυμα μιας μοναχής και τη βοήθησε να καταστρέψει τα έργα του διαβόλου. Όταν η Άννα δούλευε ως ταμίας, είχε μεγάλη έλλειψη χρημάτων - 800 ρούβλια. Η Παναγία της είπε ποιος έκλεψε τα χρήματα. Μια γυναίκα, εργαζόμενη στην εκκλησία, φίλη της Άννας, πήγε να ζήσει με την κόρη της στη Μόσχα και της υποσχέθηκε να της στείλει μια εικόνα της Παναγίας ως μνημόσυνο προσευχής, όπως και έγινε. Αλλά η εικόνα είχε πέσει στα χέρια των εχθρών της Εκκλησίας και για πολύ καιρό δεν έλεγαν στην Άννα γι' αυτό, αν και τους ρωτούσε αν η νέα εικόνα της ανήκε. Η Vladyka είπε ότι στο πίσω μέρος της εικόνας υπήρχε μια επιγραφή δώρου για εκείνη από τη φίλη της και την διέταξε να πάρει την εικόνα.
Μια μέρα η Παναγία εμφανίστηκε στην Άννα, την οδήγησε έξω από το ναό στην αυλή, έδειξε τους λαϊκούς και τους εργάτες της εκκλησίας που κάθονταν στα παγκάκια δίπλα στον φράχτη και είπε ότι βεβηλώνουν αυτόν τον τόπο, όπου θα έπρεπε να μιλούν για τον Θεό και όχι για τα πράγματα του κόσμου, με την άσκοπη συζήτηση. Η Βασίλισσα των Ουρανών είπε στην Άννα ότι σήμερα ο ορθόδοξος χριστιανός έχει λάβει από τον Υιό Της, τον Κύριο Ιησού Χριστό, δύο Αγγέλους του Θεού: τον Φύλακα Άγγελο και τον Άγγελο Παρηγορητή. Στην ερώτηση της Άννας: "Γιατί δύο Άγγελοι;", η Κυρία απάντησε ότι τώρα υπάρχει μια ισχυρή επίθεση κατά των ορθόδοξων χριστιανών από κακά σατανικά πνεύματα - τους ουρανούς, και όσο προχωράει, τόσο πιο ισχυρή θα είναι. Επίσης, ξαπλωμένος στο κρεβάτι πριν κοιμηθεί κανείς θα πρέπει να διαβάσει δύο ή τρεις σύντομες προσευχές με το σημείο του σταυρού, στη συνέχεια να γυρίσει προς την αριστερή πλευρά, έτσι ώστε ο Φύλακας Άγγελος που βρίσκεται στον δεξιό ώμο, θα βάλει έναν δαίμονα, που βρίσκεται στον αριστερό ώμο, σε όλη τη νύχτα. Μετά μπορείτε να κοιμηθείτε όπως θέλετε, ο Άγγελος θα είναι από πάνω και ο δαίμονας από κάτω. Η Βασίλισσα του Ουρανού είπε στην Άννα ότι μέσω των προσευχών της πολλοί αποθανόντες συγγενείς και άλλοι εκδιώχθηκαν και οδηγήθηκαν από την κόλαση στον ουρανό.

Τον τελευταίο καιρό, η Άννα σκεφτόταν συχνά την κηδεία της, ζητώντας από τα πνευματικά της παιδιά να την θάψουν, να βοηθήσουν τους συγγενείς της. Σε ένα ονειρικό όραμα η Κυρία της είπε: "Μην ανησυχείς, θα σε θάψουν, το πτώμα δεν θα βρίσκεται εκεί - θα το θάψουν στο χώμα".

Τα προφητικά οράματα του μέλλοντος, τα οποία η Βασίλισσα των Ουρανών έδειξε στην Άννα και αυτά που της είπε, διέταξε όλους τους ανθρώπους να τα λένε. Είπε: "Αυτή η γενιά είναι μη αναστρέψιμη (προς τον Θεό) και αδιόρθωτη (να μην αμαρτάνει πλέον) όσο ενοχλεί τον Υιό μου, τον Κύριο Ιησού Χριστό, ο οποίος υπομένει πολύ, αλλά έχει και τέλος στη μακροθυμία, και θα ακολουθήσουν τρομερές τιμωρίες για το ανθρώπινο γένος ανάλογα με τις μεγάλες αμαρτίες τους με τη μορφή σεισμών, επιδημιών διαφόρων ασθενειών: χολέρα, πανούκλα, 12η γρίπη και άλλες". Γιατί ο 12ος, η Κυρία δεν είπε, το όραμα είναι γι' αυτόν. Το όραμα δείχνει το πανόραμα ενός απέραντου χωραφιού που έχει σκαφτεί από βαθιά και μακρά χαρακώματα μπουλντόζας. Από τη μία πλευρά, μέσα στα έτοιμα χαρακώματα, μπουλντόζες που στέκονται σε μια γραμμή η μία δίπλα στην άλλη - μαχαίρι με μαχαίρι, ρίχνουν βουνά από ανθρώπινα πτώματα και στη συνέχεια χρησιμοποιούν πολυβόλα για να ρίξουν ένα απολυμαντικό διάλυμα αφρού πάνω στα πτώματα για να αποτρέψουν την εξάπλωση της μόλυνσης. Σε αυτό, η Βασίλισσα των Ουρανών το παρατήρησε και διέταξε την Άννα να πει εκ των προτέρων στις αρχές να μην απολυμαίνουν τα πτώματα όταν συμβαίνει αυτό, επειδή η 12η γρίπη δεν είναι μεταδοτική και δεν μεταδίδεται στους ζωντανούς από τους νεκρούς, και ο λόγος για τη 12η γρίπη είναι ότι ο άνθρωπος δεν μετανοεί ενώπιον του Παντοδύναμου Θεού για τα λάθη του και δεν διορθώνει τη ζωή του προς το καλύτερο. Επίσης, η Βασίλισσα των Ουρανών παρατήρησε ότι για τη φτωχή Ρωσία, η απολύμανση των πτωμάτων, τα οποία είναι εκατομμύρια, είναι πολύ μεγάλο κόστος σε ανθρώπινους, υλικούς και χρηματικούς πόρους. Το όραμα συνεχίζεται, άλλες μπουλντόζες στέκονται στην άλλη πλευρά του ορύγματος, επίσης με το μαχαίρι στο χέρι, θάβοντας τα πτώματα που πετάχτηκαν στα χαρακώματα και αντιμετωπίστηκαν με αφρό. Στην άλλη πλευρά του απέραντου πεδίου σκάβονται χαρακώματα από μπουλντόζες, και τα πτώματα μεταφέρονται στα σκαμμένα χαρακώματα και απορρίπτονται από πολλά φορτηγά, σχηματίζοντας βουνά από αυτά κοντά στα χαρακώματα.

Σε ένα άλλο όραμα παρουσιάζεται η τούνδρα της Ανατολικής Σιβηρίας σε όλη της την έκταση, η οποία πήρε φωτιά από την αφόρητη ζέστη της μακράς περιόδου. Από την τούνδρα η φωτιά εξαπλώθηκε στις αχανείς εκτάσεις της τάιγκα της Ανατολικής Σιβηρίας, σε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Ο καπνός ανέβηκε σε μεγάλα υψόμετρα και μεταφέρθηκε από τον επικρατούντα άνεμο προς την Άπω Ανατολή, αποκομμένος έτσι από την περιοχή της Δυτικής Σιβηρίας και από ολόκληρη τη Ρωσία. Η Άννα θυμήθηκε τη γενέτειρά της, το Blagoveshchensk, και έκλαψε πικρά καθώς βρέθηκε σε μια ζώνη καταστροφής από τη φωτιά και τον καπνό. Στην Άννα έδειξαν πώς μεγάλα αεροπλάνα με ανθρώπους απογειώθηκαν από πόλεις της Άπω Ανατολής, ελπίζοντας να πετάξουν πάνω από τα πύρινα στοιχεία και να διαφύγουν. Αλλά αφού πετάξουν σε κάποια απόσταση πάνω από τη φλεγόμενη τάιγκα, οι κινητήρες σταματούν εξαιτίας του καπνού και του καμένου οξυγόνου, τα αεροπλάνα πέφτουν, οι άνθρωποι πνίγονται και συντρίβονται. Η Άννα ρώτησε τη Βασίλισσα των Ουρανών πότε θα συμβούν όλα αυτά, και η Κυρία απάντησε: "Όταν η τρέλα του ανθρώπινου γένους ξεπεράσει την υπομονή του Υιού Μου.

Αυτά τα οράματα έδειξε η Κυρία στην Άννα στα τελευταία χρόνια της μακράς και ταραγμένης ζωής της. Μετά από κάθε εμφάνιση και επικοινωνία με την Άννα, η Βασίλισσα των Ουρανών της υπενθύμιζε να λέει σε όλους όσα της έλεγε και της έδειχνε η Κυρία. Μια μέρα η Άννα δεν συγκρατήθηκε και είπε στη Βασίλισσα του Ουρανού: "Πώς μπορώ εγώ, που είμαι τυφλή και κουφή και δεν έχω βγει από το διαμέρισμά μου εδώ και πολλά χρόνια, να μιλάω σε όλους;" Η Βασίλισσα των Ουρανών απάντησε ότι θα έφερνε ανθρώπους κοντά της, οι οποίοι θα έλεγαν σε όλους (αρχές και απλούς ανθρώπους) τι άκουγαν από εκείνη. Η Βασίλισσα του Ουρανού είπε στην Άννα ότι η πόλη στην οποία ζούσε, το Κεμέροβο, καθώς και η Μόσχα, θα βυθιστούν κάτω από το νερό. Όταν ρωτήθηκε πόσες φορές της είχε εμφανιστεί η Βασίλισσα των Ουρανών, απάντησε ότι η Βασίλισσα των Ουρανών της είχε εμφανιστεί συχνά, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.
Πριν από τον πόλεμο η Άννα είχε τέσσερα παιδιά. Την ημέρα των γενεθλίων της, ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 7 Ιανουαρίου 1942, η Άννα έλαβε ένα γράμμα πένθους από τον πόλεμο για τον σύζυγό της. Όλο τον πόλεμο δούλευε σε εργοστάσιο κοκ, ο φόρτος εργασίας ήταν μέγιστος, όλα έπεφταν στους εύθραυστους ώμους των γυναικών. Κάποια στιγμή στις αρχές του πολέμου κλήθηκε από τον επικεφαλής του εργοστασίου να αναλάβει δύο ακόμη δουλειές εκτός από την κύρια. Ήταν ήδη πολύ κουρασμένη, οπότε αρνήθηκε και δεν ήρθε στη δουλειά για μια ολόκληρη εβδομάδα (δεν ήρθε στη δουλειά για μια ολόκληρη εβδομάδα σε καιρό πολέμου;). Αφού περάσει η εβδομάδα, σε ένα ονειρικό όραμα, ο Διευθυντής του εργοστασίου την καλεί. Φτάνει στο εργοστάσιο, ανοίγει το γραφείο του Διευθυντή, και ένα δυνατό φως τυφλώνει τα μάτια της, και όταν κοιτάζει το γραφείο και Εκείνον που κάθεται πίσω του, είναι αδύνατο να Τον κοιτάξει. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά, η Άννα ρώτησε: "Είστε ο νέος διευθυντής του εργοστασίου;" Εκείνος της απάντησε: "Είμαι ο Διευθυντής όλων των Διευθυντών στη γη" και την διέταξε να αναλάβει δύο επιπλέον εργασίες, μία από τις οποίες ήταν να βοηθάει τους μάγειρες στην καντίνα. Ο διευθυντής της είπε επίσης ότι ο πόλεμος θα διαρκούσε πολύ καιρό και ότι χωρίς αυτή τη δουλειά δεν θα μπορούσε να θρέψει τα τέσσερα παιδιά της.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Άννα. Υπήρξαν οκτώ οράματα στα οποία ο Σωτήρας Κύριος Ιησούς Χριστός εμφανίστηκε στην Άννα κατά τη διάρκεια της μακράς ζωής της. Πριν από τον πόλεμο η Άννα δεν γνώριζε για τον Κύριο Ιησού Χριστό ή τη Βασίλισσα του Ουρανού. Ποιοι ήταν αυτοί; Πού ζουν; Νόμιζαν ότι ζούσαν όπως οι άνθρωποι στην Αμερική. Πολλά χρόνια αργότερα, ενώ εργαζόταν στο ναό, η Άννα γονάτισε μπροστά στην εικόνα του Σωτήρα και διάβασε μια προσευχή. Ο Κύριος βγήκε από την εικόνα και τη ρώτησε: "Με αναγνώρισες, όπως εκεί στο εργοστάσιο, δεν ζω στην Αμερική, όπως νόμιζες, αλλά στον Ουρανό". Η Άννα εξεπλάγη και πριν προλάβει να πει μια λέξη, το όραμα εξαφανίστηκε.

Ο Κύριος βοήθησε δύο φορές την Άννα να καταστρέψει τα έργα του διαβόλου όταν εργαζόταν ως λογίστρια στο ναό. Στα τελευταία χρόνια της ζωής της, ο Κύριος εμφανίστηκε στην Άννα αρκετές φορές σε ονειρικά οράματα και της έδειξε το μέλλον. Στο όραμα είδε ένα μακρύ φαρδύ και βαθύ χαντάκι (σαν κανάλι), η Άννα στεκόταν στον πυθμένα του καναλιού, και κατά μήκος του μοναχοί με φτυάρια έπαιρναν από τον πυθμένα μια ζελατινώδη κόκκινη μάζα, που κινούνταν σαν μέδουσα, την έβαζαν στις επικλινείς πλευρές του καναλιού και τη φτυάριζαν. Η Άννα θυμήθηκε το κόκκινο αργιλώδες έδαφος στην πόλη της, το Blagoveshchensk. Αυτές οι μάζες στο κανάλι μοιάζουν, αλλά κινούνται και δεν είναι σαφές - τι είναι; Στέκεται σαστισμένος, μετά γυρίζει πίσω και βλέπει - στέκεται ο Σωτήρας. Ο Κύριος ρωτάει: "Γιατί εκπλήσσεσαι;" "Κύριε, τι είναι αυτό;" - δείχνοντας την κόκκινη μάζα, ρωτά η Άννα. "Αυτό είναι το αίμα των μαρτύρων, που σύντομα θα χυθεί για το Όνομά Μου, πριν προλάβετε να χτίσετε ναούς", απάντησε ο Σωτήρας και το όραμα τελείωσε.

Σε ένα άλλο όραμα η Άννα στέκεται σε ένα μεγάλο χωράφι. Όπου κι αν γύριζε, έβλεπε τον ορίζοντα. Όταν κοίταξε κάτω, είδε ότι στεκόταν μέχρι το γόνατο μέσα σε κόκκινο νερό. Η Άννα σαστισμένη γυρίζει πίσω και βλέπει τον Σωτήρα να στέκεται και να τη ρωτάει: "Γιατί αναρωτιέσαι;" "Τι είναι αυτό, Κύριε;", ρωτάει η Άννα δείχνοντας προς τα κάτω. "Αυτό είναι το αίμα του ανθρώπινου γένους, το οποίο σύντομα θα χυθεί σε πολέμους εξαιτίας της τρέλας τους", απάντησε ο Κύριος και το όραμα εξαφανίστηκε. Στο επόμενο όραμα η Άννα στέκεται στο γρασίδι δίπλα στο ρέμα, το κοιτάζει και αναρωτιέται γιατί είναι κόκκινο, γυρίζει πίσω, βλέπει τον Σωτήρα και τον ρωτάει: "Κύριε, γιατί είναι κόκκινο το ρέμα;". Ο Κύριος απαντά: "Είναι το αίμα των πιστών Μου που ρέει". Η Άννα λέει: "Κύριε, τι πρέπει να κάνω για να έχω και εγώ το αίμα μου εδώ;" Ο Κύριος λέει, "Και το αίμα σου είναι εδώ και οι γύρω σου", και μετά λέει, "Ακολούθησέ με". Η Άννα ακολούθησε τον Ιησού Χριστό. Άρχισαν να διασχίζουν τη γέφυρα πάνω από ένα φλεγόμενο ποτάμι στο οποίο έτρεχαν διάφορα τέρατα με ανοιχτά στόματα, έτοιμα να την αρπάξουν και να την καταπιούν. Η γέφυρα είχε ένα αραιό πεζοδρόμιο που έβγαζε τρύπες. Η Άννα έπρεπε να πηδήξει από τη μια σανίδα στην άλλη με το φόβο μήπως πέσει στο ποτάμι. Ο σωτήρας απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από αυτήν, φώναξε τρομαγμένη: "Κύριε, βοήθεια!" Ο Κύριος απάντησε: "Προσευχηθείτε". Η Άννα άρχισε να προσεύχεται την Προσευχή του Ιησού και βρέθηκε κοντά στον Σωτήρα. Την πήρε από το χέρι και σαν να την κουβαλούσε. Αυτό ήταν το τέλος του οράματος.

Στο τελευταίο όνειρο-όραμα, το οποίο ήταν στιγμιαίο και λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της, ο Κύριος είπε στην Άννα: "Όλος ο κόσμος θα σε γνωρίσει." Καθώς συνεχίζω να γράφω για την πνευματική μου μητέρα Άννα του Κεμέροβο, εγώ, ο πνευματικός της γιος Αλέξανδρος του Κεμέροβο, είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευλογία του Κυρίου, της Μητέρας του Θεού, να τη συναντήσω και να μιλήσω για ώρες για πνευματικά πράγματα με αυτό το μαργαριτάρι και τον θησαυρό της πνευματικότητας. Ήταν θέλημα του Θεού να τη συναντήσω ενάμιση χρόνο πριν από το θάνατό της και να κερδίσω μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα περισσότερα από όσα είχα κερδίσει σε ολόκληρη την πενηντάχρονη ζωή μου. Αυτή η μικρή, μικροκαμωμένη, τυφλή, κουφή, άρρωστη γιαγιά - και τι δυνατό πνεύμα είχε. Ήταν μεγάλη προσευχήτρια, περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην προσευχή. Συνήθιζε να με υποδέχεται με ένα κομποσκοίνι στα χέρια της. Ήταν ένας φύλακας άγγελος της πόλης Κεμέροβο από τα κακά πνεύματα, κάτι που γνώριζα. Προσευχόταν για όλους και για όλους όσους της το ζητούσαν, στον Κύριο, στη Βασίλισσα των Ουρανών και στους αγίους. Πόσο πολύ τα αγαπούσε!
Συχνά γονατίζαμε μαζί και προσευχόμασταν. Προσευχόταν σχεδόν πάντα με δάκρυα. Περισσότερες από μία φορές της είπα ότι ήμουν μεγάλος αμαρτωλός. Μια μέρα δεν άντεξε και είπε: "Τι μεγάλος αμαρτωλός είσαι; Εδώ είμαι μια μεγάλη αμαρτωλή που έκανα έκτρωση, το μεγάλο αμάρτημα της νιότης μου", και αμέσως έκλαψε πικρά, έπεσε κάτω (την ακολούθησα) και παρακάλεσε τον Κύριο και τη Μητέρα Του για έλεος.

Η Άννα ήταν στην κόλαση στο πνεύμα και εκεί είδε βουνά από άγκιστρα, στην ερώτησή της: "Τι είναι αυτά;" - ο Άγγελος του Θεού, που τη συνόδευε, είπε ότι είχε τεθεί απρόσεκτα  σε ανθρώπους σταυρός με σημάδια, θα πρέπει να είναι μεγάλος και γεμάτος σε ένα στήθος και τους ώμους, όχι μικρός, για ό, τι ο Κύριος θα τιμωρήσει.

Η Άννα πήγε στον Κύριο την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2003, ανήμερα της Ιερής Εικόνας της Παναγίας. Την ημέρα της, η Βασίλισσα των Ουρανών πήρε τον εκλεκτό της, έναν εργάτη του Θεού. Μια πνευματική αδελφή, που ήταν παρούσα στο θάνατό της, μου είπε ότι η Άννα πέθαινε με χαρά και χαμόγελο στα χείλη της, η ψυχή της έφευγε από το σώμα της με θάρρος. Οι Άγιοι Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας γράφουν ότι αν τη στιγμή του θανάτου υπάρχει χαρά και χαμόγελο στα χείλη, όχι φόβος αλλά θάρρος, τότε μετά την ψυχή ήρθε ένας Άγγελος του Θεού ή οι οικοδεσπότες (εξαρτάται από το βαθμό πνευματικότητας) και συνοδευόμενη από αυτόν (αυτούς) η ψυχή ανεβαίνει στον Θεό στους Ουρανούς. Καταθέτω ότι μέσα στο φέρετρο η Άννα βρισκόταν σαν ζωντανή, χωρίς σημάδια θανάτου εκτός από τη μυρωδιά των εντέρων τη στιγμή που έδεσε σφιχτά το μαντήλι στο κεφάλι και το πηγούνι. Το ίδιο πρόσωπο, τα ίδια χέρια, επίσης ήταν ευδιάκριτη μια καφετιά κηλίδα κάτω από το δεξί κλειστό μάτι (όπως γράφτηκε προηγουμένως) πριν από πενήντα χρόνια από τρεις τρύπες με το μπαστούνι της Βασίλισσας του Ουρανού που έμοιαζε με λόγχη, όταν την θεράπευσε.

Με το θέλημα του Κυρίου Ιησού Χριστού, με την εντολή της Μητέρας του Θεού Μαρίας, Βασίλισσας των Ουρανών, από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2003 εκπλήρωσα την αποστολική μου υπηρεσία προς τον Θεό (μέσω της Άννας). Έβαλα τα Φύλλα της Αλήθειας σε δεκαπέντε πόλεις, έξι από αυτές στα περιφερειακά (επαρχιακά) κέντρα της Δυτικής Σιβηρίας, το Κεμέροβο, το Μπαρναούλ, το Νοβοσιμπίρσκ, το Κρασνογιάρσκ, το Τομσκ και το Ομσκ, Με αυτόν τον τρόπο ο Θεός και η Μητέρα Του έστρεψαν τον πληθυσμό της περιοχής σε μετάνοια και διόρθωση, σε έναν αναμάρτητο τρόπο ζωής. Όταν τοποθέτησα τα Φύλλα της Αλήθειας στο σπίτι μου στο Κεμέροβο, η Άννα μου ζήτησε να μην πω τίποτα γι' αυτήν στους ανθρώπους που θα ρωτούσαν, φοβούμενοι για τον εαυτό τους. Αφού την άφησα, η Βασίλισσα των Ουρανών επέπληξε με τη φωνή της την Άννα που φοβόταν για τη ζωή της και με διέταξε να πω στους ανθρώπους γι' αυτήν, τη διεύθυνσή της, τον αριθμό τηλεφώνου της (άκουγε καλά τον καλούντα), που θα ζητούσαν - να έρθουν στο σπίτι της. Η Βασίλισσα του Ουρανού είπε στην Άννα: "Ο Υιός Μου στέλνει βροχή στο Κεμέροβο και εγώ τη συλλέγω με τα χέρια μου για την ανέγερση της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας, για την οποία προσεύχεστε σε Μένα. Εγώ, ο οικοδόμος αυτού του ναού και αυτόπτης μάρτυρας αυτού, έχω επανειλημμένα βρεθεί έτσι - έβρεχε παντού και ούτε μια σταγόνα πάνω μας.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο Θεός και η Μητέρα Του προειδοποίησαν επίσης τη Μόσχα μέσω των Φύλλων Αλήθειας που είχαν αναρτηθεί. Πριν πάμε στη Μόσχα, εκείνη και εγώ είχαμε την ιδέα να πάμε εκεί χωρίς καθυστέρηση (δεν ήξερα τον επείγοντα χαρακτήρα του ταξιδιού πριν, ήθελα να πάω τον Οκτώβριο, τώρα ξέρω - λόγω του παρ' ολίγον θανάτου της). Ήταν η προτελευταία μου συζήτηση μαζί της όταν είπε ότι όλος ο κόσμος θα τη γνωρίσει, ο Θεός το είχε πει (όπως έγραψα νωρίτερα). Νόμιζα ότι όλος ο κόσμος θα την γνώριζε μέσω της Μόσχας, μέσω των ξένων στους οποίους έδωσα τα Φύλλα της Αλήθειας, αλλά λίγοι τα πήραν - λίγοι άνθρωποι, καθώς προειδοποιούν τους ξένους να μην παίρνουν τίποτα από τους Ρώσους.
Κατά την άφιξή μου από τη Μόσχα είδα την Άννα για τελευταία φορά και τρεις εβδομάδες αργότερα έφυγε από τη ζωή προς τον Θεό. Οι ελπίδες μου ότι όλος ο κόσμος θα τη γνώριζε, σύμφωνα με τον Κύριο, είχαν διαψευστεί, αλλά ο Θεός δεν έχασε ούτε μια λέξη και είναι παρηγοριά για μένα να ξέρω ότι η Άννα θα γίνει γνωστή στον κόσμο μετά το θάνατό της. Θα έρθει η ώρα που η Άννα του Κεμέροβο θα αγιοποιηθεί και θα ανακηρυχθεί αγία, τα λείψανά της θα βρίσκονται σε ένα ιερό, στην εκκλησία της - τον Καθεδρικό Ναό του Σημείου (προς τιμήν του Σημείου της Παναγίας). Οι ξένοι ορθόδοξοι χριστιανοί θα έρθουν εδώ και όλος ο κόσμος θα την αναγνωρίσει. Τώρα είναι επιθυμητό να το μάθουν η Σιβηρία και η Ρωσία. Γι' αυτό παρακαλώ τους αναγνώστες να βοηθήσουν να αναπαραχθούν και να τυπωθούν στο τυπογραφείο μικρά βιβλία σχετικά με αυτή την περιγραφή της ζωής της Άννας. Είθε ο Θεός και η Μητέρα του Θεού να μας ευλογήσουν με αυτό το καλό έργο!

Alexander Kemerovsky
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ LEONID-JOURNALI.LIVE JOURNAL :ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου