Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος: Κοντεύει να επαληθευτεί η προφητεία για την Τουρκία…

 Οι τζιχαντιστες ανακοίνωσαν ότι θέλουν να χτυπήσουν το Καύκασο. Αρα η ISIS , το δημιούργημα των Αμερικανών , που χρηματοδοτήθηκε και από την Τουρκία η οποία τους εκπαίδευε , και τους εκπαιδεύει ακόμη, και είναι ο κύριος δίαυλος μεταφοράς του εξοπλισμού τους , έχει τελικό στόχο να χτυπήσει το Καύκασο.

Οπότε , όλο αυτό το ισλαμοφασιστικο μπουλούκι που δημιουργήθηκε , χρηματοδοτήθηκε και εξοπλίστηκε από την Αμερική , το Ισραήλ , τους Άγγλους , τα Εμιράτα ,   τη Σαουδική Αραβία , το Κατάρ και βέβαια την Τουρκία , έχει στόχο τη ΡΩΣΙΑ.

Ολο αυτό το παραμύθι της ισλαμικής άνοιξης που κατάσφαξε τους χριστιανούς αλλά και τους μη φανατικούς ισλαμιστές δημιουργήθηκε για να χτυπήσει τη Ρωσία… Και μάλιστα την έχει σαν στόχο όχι μόνο εδαφικά – στρατιωτικά αλλά και οικονομικά αφού σκοπεύουν να ελέγξουν όλα τα κοιτάσματα και το φυσικο αέριο της Μέσης Ανατολής αλλά και της Μεσογείου , δηλαδή και της Ελλάδας , στραγγαλίζοντας και απομονώνοντας τη Ρωσία.


Η Ελλάδα μπορεί να αλωθεί είτε μέσω της Τουρκίας είτε μέσω Αλβανίας με την εισβολή ισλαμοφασιστών το έχουν ήδη ανακοινώσει άλλωστε ότι η Ελλάδα θα είναι στόχος της ISIS .

Και ας μη ξεχνάμε πως ήδη μέσα σε αυτά τα 2-3 εκατομμύρια λαθρομεταναστών που υπάρχουν στην Ελλάδα υπάρχουν τζιχαντιστες που περιμένουν το σύνθημα.

Ποιος είναι ο στόχος όλων αυτών;

Μήπως παλι η Ρωσία;

Τι συμπέρασμα βγαίνει από ολο αυτό;

Για δείτε: αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994»¨ - «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί…. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΛΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΜΑΣ.

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο...

Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434 Τα ίδια έχει προορίσει και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινος... Tα ίδια έχει προορίσει και ο μέγιστος , ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός…….
Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου