Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Λίγες οι φωνές που έχουν θάρρος να μιλήσουν ! Συμφωνείς με ότι λέει ;

 

Λίγες οι φωνές που έχουν θάρρος να μιλήσουν ! Συμφωνείς με ότι λέει ;

AMAZING DIO

Το κανάλι μου και τα θέματα που ανεβάζω είναι για να γίνεται γόνιμος διάλογος με ηρεμία, με ψύχραιμα , με απόλυτο σεβασμό ακόμα και στην αντίθετη άποψη. εάν εκφράζεσαι μέσα σε αυτά τα πλαίσια δεν εχεις να φοβηθείς τίποτα. Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι ! Την αγάπη μου

Όσοι έχουν αντίθετη άποψη με όλα αυτά που έχουν περιγράψει άλλοι εδώ και χρόνια ότι έρχονται έχουν φιμωθεί από τα ΜΜΕ

Τους βαπτίζουν με κάθε ευκαιρία «συνωμοσιολόγους» «ψεκασμένους»

Ήρθε η στιγμή που δεν μπορείς δημοκρατικά να διαφωνείς 

Αυτό είναι πρωτόγνωρο για το κρατος μας

Μην κοιτάτε εάν φοραει ράσο , ακούστε προσεκτικά τι λέει και πείτε μου εάν συμφωνείτε 


MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα

'Αρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)

1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους. 

2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.

Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα

'Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. 

Aπαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.

3. H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Kανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.

**4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

**5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου