Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Έφθασε στο Άγιον ΄Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός. Δεν πέρασε το veto των Αμερικάνων. Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους….

 Έφθασε στο Άγιον ‘Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός. Δεν πέρασε το veto των Αμερικάνων. Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους….Σύμφωνα με το οpen tv και τον Θανάση Αυγερινό έφθασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη κι από εκεί μεταβιβάστηκε στην Ουρανόπολη για να φθάσει στο Άγιον Όρος ο Ρώσος Πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν. Το πρόγραμμά του για λόγους ασφαλείας δεν είναι ανακοινώσιμο αλλά πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια αλλαγή εν αντιθέσει με το αρχικό πλάνο και να μεταβεί πρώτα στη ρώσικη μονή του Αγ. Παντελεήμονα για να παραβρεθεί στους εκεί εορτασμούς για τον Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη το μέγα Μύστη δάσκαλο ενός ακόμη Ρώσου σύγχρονου Αγίου και θεόπτη του Σωφρονίου του Έσσεξ…

Στη συνέχεια θα μεταβεί τόσο και στις Καρυές όσο και σε 2 ακόμη μονές Φιλοθέου και Βατοπεδίου.. Αν και όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένα ενδέχεται να παρατείνει την αρχικά διήμερη προβλεπόμενη επίσκεψη του ως και το Σάββατο..Είναι πρωτόγνωρο λέει ο Θανάσης Αυγερινός ότι ήρθε το νο2 της ρώσικης υπερδύναμης στην Ελλάδα και δεν θα έχει καμιά επαφή μ΄Έλληνα κυβερνητικό αξιωματούχο.. ”Φαίνεται υπάρχει κάποια αμηχανία στην Αθήνα καθώς η επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού γίνεται λίγα 24ωρα πριν την άφιξη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη” σχολιάζει. Ενώ όπως είπε ”η Ρωσική Εκκλησία με νέες δηλώσεις της χαρακτηρίζει θεομηνία και διχαστικό το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη σχετικά με το ουκρανικό.”

Ενώ το Πρώτο Θέμα μιλάει για (σσ.ευλογημένο) ‘‘Αντάρτικο” του Αγίου Όρους καθώς «Λουκέτο» για 15 ημέρες στο Αγιον Ορος είχε αποφασίσει να βάλει η κυβέρνηση λόγω κορωνοιού, αλλά δεν τη δέχτηκε η Ιερά Κοινότητα της Αθωνικής Πολιτείας.

L’image contient peut-être : montagne, ciel, plein air et nature

Ο ρώσικος τύπος μ΄εκτενή δημοσιεύματα καταγγέλει την απόπειρα λοκαρίσμος του Αγίου Όρους λίγα ή ένα 24ωρο πριν την άφιξη εκεί του Ρώσου Πρωθυπουργού και διαβλέπει δόλο…..

Η επιχείρηση ”Ρώσος προσκυνητής” σε πλήρη εξέλιξη κι ας ελπίσουμε να μην έχει …..άλλες περιπέτειες….

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου