Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;

Αργά αλλά σταθερά προχωράμε σε προφητικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.Χωρίς να φαίνεται και ενώ η Νέα Τάξη Πραγμάτων υλοποιεί σταδιακά τα σχέδιά της ,το σχέδιο του Θεού βρίσκεται σε εξέλιξη.Οχι δεν θα γράψουμε σενάρια περί πολέμων,όπως αναφέρουν πολλές ιστοσελίδες,αλλά εξελίξεις περί δεινών που έχουν πάρει τον δρόμο τους αλλά και προφητείες που σιγά-σιγά υλοποιούνται.FLIGHT TEST: Dassault Rafale - Rampant Rafale | News | Flight Global

Και ξεκινάμε με το  ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ-ΕΚΔΟΣΗ 1996.

 Τι κάνουν λοιπόν;Eνώ βρισκόματε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε ,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες[Τουρκία,Σκόπια,Αλβανία]έτσι ώστε,φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για αγορά αεροπλάνων,πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων κλπ.

Περιμέναμε τις επίσημες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Κου Μητσοτάκη,στη ΔΕΘ, για να γράψουμε το παραπάνω απόσπασμα το οποίο υλοποιείται επί κυβερνήσεως του.


Έξι εμβληματικές αποφάσεις για την Άμυνα.

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε έξι εμβληματικές αποφάσεις που όπως είπε «πολλαπλασιάζουν την ισχύ, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των ελληνικών όπλων:

-Πρώτον. Η πολεμική μας αεροπορία αποκτά αμέσως μια μοίρα 18 μαχητικών αεροσκαφών Ραφάλ με ταυτόχρονη αντικατάσταση των παλαιότερων Μιράζ. Πρόκειται για αεροσκάφη Υπεροχής 4ης Γενιάς. Μία κίνηση, που ενισχύει την αποτρεπτική μας ισχύ. Και η οποία, σε συνδυασμό με τα εκσυγχρονισμένα F-16 και τα υπόλοιπα ελληνικά φτερά, δεν θα μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν.


 

- Δεύτερον. Το Πολεμικό Ναυτικό εκκινεί τις διαδικασίες για την ένταξη στον στόλο του 4 νέων Φρεγατών Πολλαπλού Ρόλου. Παράλληλα, εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει 4 Φρεγάτες ΜΕΚΟ, που ήδη διαθέτει. Τα νέα σκάφη θα πλαισιωθούν, επίσης, από 4 ναυτικά ελικόπτερα ROMEO. Τα πιο αξιόμαχα στον κόσμο. ΄Έτσι, οι θάλασσες μας θωρακίζονται πιο αποτελεσματικά από ποτέ.


 

- Τρίτον. Εμπλουτίζεται συνολικά το οπλοστάσιο και των τριών Κλάδων. Και αμέσως εξασφαλίζονται: Νέα αντιαρματικά όπλα για τον Στρατό Ξηράς. Νέες τορπίλες βαρέως τύπου για το Πολεμικό Ναυτικό, νέοι κατευθυνόμενοι πύραυλοι για την Πολεμική μας Αεροπορία. Το δόγμα σε αυτόν τον τομέα είναι: "Κάθε οπλικό σύστημα λειτουργεί όσο ζει, όπως πρέπει και όπου χρειάζεται".


Στις αρχές του χρόνου οι Αμερικανοί μας είχαν παραχωρήσει τα απερχόμενα ελικόπτερα Kiowa. 

Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται <<θερμά επεισόδια>>και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα,αμφισβητούνται τα σύνορά μας,τα νησιά μας,οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν.Έτσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο μόνο κίνδυνο,κι ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή*με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται*ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν ,για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο,και χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί,να μπουν στο σπίτι μας.
Αδερφοί να γνωρίζεται ότι θα εξασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους,ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες,τους οποίους δεν θα πρέπει να θεωρούμε υπαίτιους,γιατί από τον πρώτο Έλληνα πολίτη και αρχηγό αυτής της χώρας μέχρι και τον τελευταίο,του παίζουν το ίδιο παιχνίδι.
Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς ,αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία,ύπουλα και εξαπατώντας τους.
Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός*να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Αγανακτισμένος έτσι ο λαός απ 'αυτούς θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου <<αλλού>>να τους σώσει από την δυστυχία και να βρει την ησυχία του.Ας μην,λοιπόν αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ως λαός και έθνος ,γιατί έτσι θα <<τρίβουν τα χέρια τους>>οι εχθροί μας,όταν θα βλέπουν ότι φαίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθουν να μας <<σώσουν>>.

Η αναφορά γίνεται σε "θερμά" και όχι "ένα θερμό επεισόδιο"και γι αυτό θα χρειαστεί χρόνος και δεν μπορούμε να τα στιβάζουμε όλα στο σήμερα.Το θερμό επεισόδιο ακούγεται από πέρσυ,πριν κάνει ο Τσίπρας τις εκλογές,οπότε θα χρειαστεί υπομονή για την πρώτη εκδήλωσή του,ανώ θα ακολουθήσει μετά από καιρό και δεύτερο θερμό,ίσως και τρίτο.Γνωρίζουμε επίσης ότι τα γεγγονότα θα γίνουν με Οικουμενική κυβέρνηση.

 Ας δούμε τι είπε χαρακτηριστικά για την εποχή μας ο Άγιος Πα'ί'σιος.
Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους.Αν έμενε σε μας αυτή η δουλειά,θα τινάζαμε στον αέρα το Έθνος.Μην ανησυχείτε πολλά διατάγματα δεν θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.
Η Τουρκία θα καταστραφεί,έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα.Θα μας αγγίξει,αλλά δεν θα μας καταστρέψει. Μετά από αυτή την μπόρα θα επέμβει η Χάρη του Χριστού.
Εάν γίνει πόλεμος οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουν από φόβο και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάνε να πέσει καμμιά οβίδα να τους ξεκάνει καμμιά ώρα αρχύτερα.Τόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος.
Γι αυτό ο καλός Θεός παιδιά μου θα τα οικονομήσει αλλιώς.
Θα αποφευχτεί η σύγκρουση με την Τουρκία και οι μεγάλες δυνάμεις θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη.
Ο κόσμος θα είναι τόσο απογοητευμένος τα χρόνια εκείνα από τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων,που θα τους σιχαθεί όλους.
Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο Βασιλιάς.Και ο Βασιλιάς δεν θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού.

 

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

  Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, με την ευκαιρία αυτή, ξεδιπλώνει τα σκοτεινά αμερικανικά σχέδια, με τα οποία κάποιοι αμερικανικοί κύκλοι θέλουν πράγματι να εμπλέξουν σε Πόλεμο την Ελλάδα! Για να ρίξουν τον Ερντογάν και να επανακτήσουν την χώρα του!
 Οι Αμερικάνοι δοκίμασαν τα πάντα, ακόμη και το "πραξικόπημα" όπως τους κατηγορεί ο Τούρκος Πρόεδρος και έχουν φτάσει σε αδιέξοδο μαζί του, επειδή ακριβώς χρειάζονται απαραιτήτως την Τουρκία! Είδαν λοιπόν ότι δεν αρκεί μόνο η πίεση από μέσα, αλλά πως χρειάζεται και ικανή πίεση από έξω ταυτόχρονα για την ανατροπή του...
  Σκοπός των Αμερικάνων του Τραμπ (Ρεπουμπλικάνων) δεν είναι η διάλυση της Τουρκίας, αλλά η διάλυση του Ερντογάν! Για τον απλούστατο λόγο, ότι οι Ρεπουμπλικάνοι, σε αντίθεση με τους Δημοκρατικούς του Ομπάμα, θέλουν την Τουρκία ως απολύτως απαραίτητη σύμμαχό τους στην επίθεση κατά του Ιράν (Περσίας), ώστε ταυτόχρονα να αποκόψουν και τη Ρωσία και να πλησιάσουν τον σβέρκο της Κίνας!
  Ο Τραμπ θέλει λοιπόν να βγάλει από την μέση μόνο τον Ερντογάν! Και γι΄ αυτό θα χρησιμοποιήσει την αφελή Ελλάδα... Πώς; Ακούστε:
 Τι μας ζητούν αυτή τη φορά; Να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια! Για να εξασφαλίσουμε δήθεν τα κοιτάσματα και τα νησιά μας και να μπορούν να έρθουν επενδύσεις και γεωτρήσεις...  Αυτό είναι το παραμύθι τους... Σε αυτό ενθάρρυναν και τον Κοτζιά! Τον Αρχιτέκτονα των Πρεσπών! Αυτό ήταν έτοιμος να κάνει! Το είχε μάλιστα εξαγγείλει κιόλας, κατά την παράδοση - παραλαβή του ΥΠΕΞ στον Τσίπρα στις 20-10-2018προκαταλαμβάνοντας τις εξελίξεις, αλλά ο Τσίπρας το ανέβαλε, θέλοντας να τελειώσει με το Σκοπιανό, πριν μπλεχτεί με οτιδήποτε άλλο και μάλιστα τόσο περίπλοκο και άγνωστο για εκείνον θέμα, με ανεξέλεγκτες διαστάσεις...
 Μας ενθαρρύνουν όλο και πιο έντονα, να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, βεβαιώνοντάς μας ότι δεν θα αφήσουν την Τουρκία να μας πειράξει! Ενώ είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τουρκική εισβολή στο Αιγαίο, επειδή η επέκταση αποτελεί, με απόφαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στις 8-6-1995, "αιτία πολέμου"!
   Οι Αμερικανικές υπηρεσίες εκείνη την ώρα, θα δράσουν διπλά: θα ενθαρρύνουν τον Ερντογάν να μας επιτεθεί από τη μια, για να τον βάλουν να πιαστεί στην αμερικανική "φάκα" και παράλληλα θα ξεσηκώσουν όλους τους αντιφρονούντες σε κανονικό "Πραξικόπημα" ή "Επανάσταση" όπως θα την ονομάσουν, όπως Κεμαλιστές, Αριστεριστές, Κούρδους, Αλεβίτες, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον Ταγίπ και να περιέρχεται στα χέρια των Στρατιωτικών (Βαριοπούλα), που θα μπορούν να κηρύξουν "Στρατιωτικό Νόμο" και να κάνουν ό,τι θέλουν... Έτσι "το κεφάλι του Ερντογάν θα πέσει"...
  Ίσως μάλιστα επιχειρήσουν τότε να ελευθερώσουν και να αρπάξουν από το Ιμραλί και τον ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλάχ Οκτσαλάν, για να απειλήσουν δημιουργία "Κουρδιστάν"...
Συμπερασματικά, οι Αμερικάνοι θα προσπαθήσουν να σύρουν την Ελλάδα σε επέκταση στα 12 μίλια, τάζοντάς της όπως και το τραγικό 1974 "και του πουλιού το γάλα": λύση στο Κυπριακό, κοιτάσματα σε ΑΟΖ, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια και υποστήριξη! 
  Το αποτέλεσμα όμως θα είναι:
  1. Τουρκική Εισβολή στο Αιγαίο

  2. Πτώση Ερντογάν

  3. Αμερικανική - Τουρκική - Κουρδική - Σαουδαραβική - Ισραηλιτική και Ισλαμιστική - Σουνιτική επίθεση στο Ιράν, στενό σύμμαχο της Ρωσίας

  4. Ρωσική αντίδραση - αντεπίθεση
  5. Παγκόσμιος Πόλεμος
  Ξέρουμε πολύ καλά πάντως πως ο Ερντογάν γνωρίζει αυτούς τους αμερικανικούς σχεδιασμούς, γι΄ αυτό και έχει "θερμές αντιδράσεις" σε Κύπρο και Αιγαίο. Ξέρει ότι θέλουν να μας χρησιμοποιήσουν για να τον ρίξουν... Και έχει σχεδιάσει "μανούβρες" και "μαξιλάρια", αλλά είναι καλά μελετημένοι οι άλλοι, θέλοντας να πειθαναγκάσουν την εισβολή, για "να πάρουν το κεφάλι" του μεγάλου ηγέτη της Τουρκίας...
 

Ιόνιο: Επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 μίλια - Τι σημαίνει και ποιο «μήνυμα» στέλνει στην Τουρκία.

Την απόφαση να επεκτείνει την ελληνική αιγιαλίτιδα ζώνη στην περιοχή του Ιονίου στα 12 ναυτικά μίλια, από έξι ν.μ. σήμερα, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

«Ανακοινώνω σήμερα στην εθνική αντιπροσωπεία ότι άμεσα, με νομοσχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση, η Ελλάδα επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη προς Δυσμάς από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια. Η Ελλάδα Μεγαλώνει. Το έχουν πει κι άλλοι, εμείς όμως είμαστε αυτοί που το κάνουμε πράξη. Προβαίνουμε έτσι, σε μια θαλάσσια περιοχή -συγκεκριμένα αυτή του Ιονίου και των Ιονίων Νήσων μέχρι το ακρωτήριο Ταίναρο της Πελοποννήσου- στην άσκηση ενός αδιαμφισβήτητου κυριαρχικού δικαιώματος δικαιώματός μας, σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας. Ένα δικαίωμα το οποίο η χώρα μας επιφυλάσσεται να ασκήσει μελλοντικά και σε άλλες θαλάσσιες περιοχές. Και το οποίο έχουν ήδη ασκήσει οι γείτονές μας. Με σεβασμό στη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας και την εφαρμογή της μέσης γραμμής, εκεί που η απόσταση μεταξύ των ακτών είναι μικρότερη από τα 24 μίλια» επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας την απόφαση για διπλασιασμό της ελληνικής χωρικής θάλασσας, που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους βουλευτές της πλειοψηφίας.

Η απόφαση της επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο έρχεται σε συνέχεια της συνομολόγησης συμφωνίας οριοθέτησης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Ιταλία και της συμφωνίας τμηματικής οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδας και της Αιγύπτου.
 Σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα των κρατών έχει αιγιαλίτιδα ζώνη 12 ναυτικά μίλια. Η Ελλάδα σύμφωνα με τον νόμο 230 του 1936 έχει αιγιαλίτιδα ζώνη 6 ναυτικών μιλίων. Έκταση 6 ναυτικών μίλιων έχει και η Τουρκία στο Αιγαίο (στη Μαύρη Θάλασσα έχει αιγιαλίτιδα ζώνη 12 ν.μ.).

Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, τα κράτη εκείνα που -όπως η Ελλάδα- έχουν αιγιαλίτιδα ζώνη μικρότερη των 12 μιλίων δικαιούνται να επεκτείνουν τα χωρικά τους ύδατα μέχρι το ανώτατο όριο που προβλέπει το άρθρο 3 της UNCLOS, δηλαδή στα 12 ναυτικά μίλια.
Και περνάμε στο μεταναστευτικό πρόβλημα και το πρόσφατο κάψιμο του Hot Spot στη Μόρια.
  ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
<<Εσείς θα πάτε να κατοπικήσετε αλλού και άλλοι θα έρθουν να κατοικήσουν σε σας.>>
<<Θα βλέπετε να πηγαίνουν άλλοι πάνω και άλλοι κάτω.>>
Βλέποντας την ιστορία οι προφητείες αυτές μιλούν για το μεταναστευτικό κύμα,που δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα,αλλά και άλλες χώρες.Εδώ έχω μία μαρτυρία από την Φωτεινή Τ-Π. από το Λευκό του Δήμου Θ. Η Φωτεινή μου είπε χαρακτηριστικά,ότι ο παππούς της συχνά επαναλάμβανε μία προφητεία του Αγίου Κοσμά,που την είχε ακούσει από τον παππού του."Ουαί και αλλοίμονο στην Ελλάδα,όταν μπουν τα ξένα έθνη μέσα"
Οι Γερόντοι την συζητούσαν μεταξύ τους.Ο Παππούς της ανήκε στην τρίτη γενιά,απότι υπολογίζω,στα δισέγγονα εκείνων που άκουσαν την προφητεία από τον Άγιο Κοσμά.Η προφητεία ταιριάζει με μία άλλη που αναφέρει η Μαρία Μαμασούλα
 <<Αλλοί στους κάμπους.Θάρθουν βρωμερά έθνη.όταν έρθουν μη φοβάσθε,όταν θα φύγουν αναμερίστεν.>>
Νομίζω πως η προφητεία έχει σχέση με τους Μετανάστες-λαθρομετανάστες τόσων εθνικοτήτων που κατακλύζουν τη χώρα μας.(Το πρόβλημα υπήρχε από το 1991 αλλά σήμερα έχει διογκωθεί λόγω των πολέμων στη Μ.Ανατολή και τη Β.Αφρική.)Βλέπουμε ότι με τη Συνθήκη Σένγκεν καταρρίπτονται τα εθνικά σύνορα και αφήνεται ελεύθερη η είσοδός τους στα Εθνη.
<<Οταν έρθουν λοιπόν να μην φοβόμαστε,θάρθουν με ανάγκη για να ζήσουν.Θα τους ανοίξετε τα σπίτια σας.Θα τους δώσετε το ψωμί σας.Θα τύχουν της προστασίας σας.Ύστερα όμως θα δείτε....γιατί δεν πρέπει να ξενοιάζετε.Θα θελήσετε τα έθνη να τα στείλετε στον τόπο τους.Δεν θα είναι καθόλου εύκολο.Αν κατορθώσετε να φύγουν,"αναμεριάστε".προσέξτε,φυλαχτείτε.Θα δείτε τι μπορούν να κάμουν.>>
 Σας παραθέτω το κείμενο που μας ήλθε από τον αναγνώστη μας:
…..αφού καθίσαμε, η θεία μας λέει την ιστορία που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ενώ αυτή καθόταν μόνη στην αυλή της:
 ”Παιδιά μου η Χίος θα καεί το ίδιο και η Λέσβος."
Αν μετά τη Μόρια δούμε και αλλού εξεγέρσεις και καψίματα hot-spot από μετανάστες,τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. 
Θα επανέλθουμε και με άλλα προφητικά θέματα αφού έχουμε εντοπίσει ότι έρχονται και άλλες εξελίξεις.
zenjt.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου