Τρίτη 27 Απριλίου 2021

BAS_4 : Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος.

 Μου τηλεφώνησε χθες μια γνωστή μου σοβαρή και σωστά θεοσεβούμενη κοπέλα (και ενημερωμένη για τα επερχόμενα), ρωτώντας με τι να κάνει που της ζήτησαν υποχρεωτικά self test από την εργασία της. Αρχικά αστειευόμενος της είπα να τους πάει ένα αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης. Όταν όμως το καλοσκέφθηκα είδα πόσο πλησιάζει η νέα τάξη στον ολοκληρωτικό έλεγχο των ανθρώπων. Ειλικρινά σοκαρίστηκα και προσπάθησα να μπω στη θέση όλων όσων θα τους επιβάλουν υποχρεωτικά τεστ, μετά εμβόλιο και τέλος σφράγισμα.











Ειλικρινά λυπάμαι τους αφελείς, τους εκτός πίστης κι αδιάβαστους, που προβλέπω να “πηγαίνουν” κι αδιάβαστοι. Όποιος έχει διαβάσει πέντε πραγματάκια περί Ορθοδόξου Πίστης ξέρει, οι λοιποί ούτε που φαντάζοται τι έρχεται. Από τους “ορθόδοξα διαβασμένους” εξαιρείται μεγάλη πλειοψηφία των κληρικών, που ενώ θεωρούν ότι ξέρουν (τόσα κηρύγματα μας έκαναν) φοβούνται να που και το όνομα του σατανά, κρεμόμενοι από τα ούμπαλα του κάθε μητροπολίτη.

Διαβάζοντας τις ειδήσεις με τον κάθα διαβολισμένο επιστήμονα (Εμβολιασμούς παιδιών κατά της Covid-19 ανακοίνωσε ο Μ.Δερμιτζάκης: «Μόνο έτσι θα αρθούν τα μέτρα») να απειλεί τις ζωές των αθώων παιδιών ή τον κάθε σατανισμένο μπεκρούλιακα πολιτικό (Η κατά Αναστασιάδη Ανάσταση : Στην Κύπρο μόνο οι εμβολιασμένοι εντός ναού τη Μ Εβδομάδα !!) να μας σπρώχνει σε δαιμονικά κάτεργα, πιστεύω ακράδαντα ότι η ώρα του φραγκελίου είναι πάρα πολύ κοντά.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΑΥΤΑ.

Εκείνος μας αγαπά, εμείς τι κάνουμε;

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι θέμα ημερών η ανατροπή των πάντων, ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Κουράγιο αδέλφια, «…αὕτη ἡ πίστις τῶν Ὀρθοδόξων, αὕτη ἡ πίστις τὴν Οἰκουμένην ἐστήριξεν».
Διευκρινίζω όμως ότι εννοώ τέλος αυτών των σημερινών απειλών. Οι δοκιμασίες θα συνεχιστούν με άλλους τρόπους μέχρι να μάθουμε να Τον εμπιστευόμαστε. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!

Έχουμε και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να δηλώνει : «Υπάρχουν αυτοί που αρνούνται τον ιό και πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας» . Να σε δω πάπαρδε που θα κρυφτείς, ούτε στο κέρατο του βοδιού.

Κοιτάξτε πόσο σατανισμένοι είναι. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας λένε : «Δέσποτα Παντοκράτωρ, ο πάσαν την κτίσιν εν σοφία δημιουργήσας, ο δια την άφατόν σου πρόνοιαν και πολλήν αγαθότητα…».

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ;;; Ο ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΤΙΣΙΝ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ αλλά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΣ.
Άρα ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΙΛΑΝΕ;

Πόσον ύβρις του Αγίου Πνεύματος από τους ΝΕΟ-ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ;
Άραγε καταλαβαίνουν τι προσεύχονται; Οι λοιποί ιερείς τα προσέχουν αυτά ή υποκρίνονται κι αυτοί;

Κουράγιο αδέλφια,
Βοηθός μας και ρύστης μας ει Συ, Κύριε, μη χρονίσης.

BAS_4

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου