Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Κων/νος μοναχός : Να ετοιμαστεί ο κόσμος να νιώσει το τρέμουλο της γης …

 Όποιος πάει στις 9 ώρα το Μ Σάββατο, για Χριστός Ανέστη και όχι στις 00:01 της Κυριακής του Πάσχα αυτομάτως χάνει την Χάρη και όλα όσα έλαβε με το Βάπτισμα του, καθώς και Ιεροσύνη εφόσον πρόκειτε για ιερωμένους, καθότι παραβιάζουν αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων, την Αγία Γραφή, & την Ιερά Παράδοση, τουτέστι έχουμε ΑΙΡΕΣΗ.











Άρα βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος που ενέπνευσε όλους τους Θεοφόρους Πατέρες, με ότι αυτό σημαίνει (δεν συγχωρείται αυτή η αμαρτία <<βλασφημία του Αγίου Πνεύματος >>, ούτε σε αυτόν ούτε στον μέλλοντα αιώνα).

Επίσης να ετοιμαστεί ο κόσμος να νιώσει το τρέμουλο της γης από τον φόβο της για ότι έρχεται, αλλά και του λυγμούς της, καθώς και τους αναστεναγμούς της για το ότι το κακό που θα υπάρχει από εδώ και πέρα θα είναι στον μέγιστο βαθμό του.

Μόνο ένα μικρό διάλειμμά λίγων χρόνων σαν μια τελευταία ευκαιρία από τον Θεό για το πλάσμα του θα υπάρξει μικρή δράση του κακού.

Το Πάσχα αυτό είναι ένα πρώτο ξεκαθάρισμα. Λέει εκεί στα Αναστάσιμα <<Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτού …….>>.

Οι εχθροί του θα μάθουν να ζουν από εδώ και στο εξής με τον εφιάλτη της Κολάσεως…..ΚΡΙΜΑ!

Κων/νος μοναχός.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου