Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Πώς θα κάνουμε αύριο Ανάσταση (Μήνυμα Διόδοτου)

 


Σήμερα, στο ιστολόγιο The Secret Real Truth, είδαμε την ανάρτηση "Yπόδειγμα ΙΕΡΑΡΧΗ! Στις 12 και ΟΧΙ στις 9 θα χτυπήσουν οι καμπάνες"

Ήτο μία πολύ ευχάριστη έκπληξις, διότι σχεδιάζαμε ήδη να σάς προτείνουμε σήμερα και δυο απλές κινήσεις από την πλευρά μας.

Δηλαδή, να αδιαφορήσουμε για το "δεύτε λάβετε φως" του Ιερωνύμου, στις 9, και να πάνε στις εκκλησίες μόνο κάποιοι αντιπρόσωποι οικογενειακών ομάδων, ενοριών, πολυκατοικιών, να πάρουν το Άγιον Φως στις 9, και να το φέρουν και διανείμουν σε εμάς τους υπόλοιπους.

Ναι, μακάρι να χιλιοπολλαπλασιαστούν οι εκκλησίες που θα κτυπήσουν τις καμπάνες στις 12..

..να μην πέσει ούτε ένα βαρελότο στις 9.. και να τα φυλάξουν οι πιτσιρικάδες για τις 12, σε κάποιες πλατείες και ανοιχτούς χώρους.

Στις 12, να ανάψει όλος ο κόσμος τα φώτα στα σπίτια και στα μπαλκόνια και να βγει να ψάλει το Χριστός Ανέστη, να τρανταχτούν διπλά οι ουρανοί από τις φωνές μας πάνω από όλες τις πόλεις! 

Αυτές οι δυο-τρεις κινήσεις.. ναι, είναι μια ικανοποιητική απάντησις προς τούς αντίχριστους δικτάτορες και τα προδοτικά ράσα. Θα τούς στοιχίσει. Θα τούς εκθέσει στον διεθνή τύπο, γιατί θα μαθευτεί αστραπιαία. Αλλά προπάντων.. θα γλυκάνει τον Αναστάντα Χριστό μας από την πίκρα της παρακμής και υποτέλειας που έχει περιέλθει το έθνος μας.

Διαδώστε αυτή την ανάρτηση σήμερα παντού, ώστε ο στόχος μας να στεφθεί με  ει δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.

Ευλογημένη Μεγάλη Παρασκευή και Καλή Ανάσταση!

 

Διόδοτος

 

Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος, Μεγάλη Παρασκευή (Η Αποκαθήλωση του Χριστού) | «Ότε εκ του ξύλου» , «Σε τον αναβαλλόμενον το φως»   


diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου