Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Η προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής για τον επικείμενο μεγάλο αποκαλυπτικό πόλεμο../Έρχεται μεγάλος πόλεμος ,αποκαλυπτικός πόλεμος…To νέο Μαντζικέρτ θα είναι το τέλος της Τουρκίας; Μια μεγάλη Ορθόδοξη δύναμη θα συγκρουστεί με το Σουλτάνο…..

Η προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής για τον επικείμενο μεγάλο αποκαλυπτικό πόλεμο..

Σερνόταν στο έδαφος σε οδό που οδηγούσε σε ναό,μονή κάπου σ΄ένα καταπράσινο μέρος. Φορούσε τη μαντήλα της και κρατούσε και στα 2 χέρια από μια εικόνα της όπως είναι ζωγραφισμένη…Πρότεινε τις εικόνες στους περαστικούς που διέσχιζαν την οδό κι αυτή ανάμεσα τους να σέρνεται με δυσκολία……Την μια εικόνα κάνει να την δώσει σ΄έναν περαστικό αλλά την τραβά πίσω και λέει
-όχι εσύ πάρε την εσύ..και την δίνει σ΄έναν άλλον διερχόμενο.
Αυτός την παίρνει κοιτάει την εικόνα αλλά λείπουν τα διακριτικά του ονόματος της Αγίας. Είναι αγιογραφημένη με φωτοστέφανο αλλά λείπει τ΄όνομα ποια αγία είναι. Ακούει ότι είναι η Πέτκα η γυναικεία ασκητική φιγούρα που σέρνεται στο έδαφος και μοιράζει τις εικόνες χωρίς όνομα .. που τελικά ήταν Αυτή….
Με το που παίρνει την εικόνα κοιτάει στον ουρανό και τότε αυτός γίνεται σαν οθόνη αρχίζει και γεμίζει μορφές και σύμβολα, παραστάσεις ο ουράνιος θόλος….Φεύγει το παραπέτασμα και γίνεται αποκαλυπτικός…. Πόλεμος των ουράνιων δυνάμεων σαν τους ιππότες της αποκαλύψεως από την μια κατά ενός ηγέτη που είναι στ΄ανατολικά και φέρει τουρμπάνι Σουλτάνου γίνεται τιτανομαχία αποκαλυπτική……Είναι σίγουρο ότι θα νικήσουν οι δυνάμεις που θα έχουν την υποστήριξη του Τριαδικού Θεού…Ο ουρανός αποκάλυπτε τα μυστικά του αλλά η αναξιότητά του δεν του επέτρεψε να δει περαιτέρω…..και η ασθενική μνήμη του όπως και η ενδεχόμενή αμέλεια του, λόγω της ταπεινότητάς του δεν του επέτρεψε να διασώσει κι άλλα στοιχεία…..
Δεν ήξερε ποιά ήταν η αγία που του έκανε τις αποκαλύψεις….όλα αυτά συνέβησαν στο τέλος του 2019…. Δεν πέρασε από το μυαλό του Έλληνα μοναχού ότι η Πέτκα ήταν η Παρασκευή η Αγία Παρασκευή η Επιβατινή……Δεν πήγε ο νους του γιατί το όνομα ήταν ξενικό ..δεν τη γνώριζε.. ήξερε τόσους Αγίους κι Αγίες αλλά το Πέτκα δεν του έλεγε τίποτα…Ήξερε την Αγ. Παρασκευή την Επιβατινή αλλά δεν μπόρεσε να την συσχετίσει με αυτή την Πέτκα που του φανερώθηκε….Τώρα 5 μήνες μετά τυχαία του αποκαλύφθηκε ότι η Πέτκα ήταν αυτή……..Ο βασανισμός της ήταν η άσκησή της, η πηγή της χάριτος….
dimpenews.com

Έρχεται μεγάλος πόλεμος ,αποκαλυπτικός πόλεμος…To νέο Μαντζικέρτ θα είναι το τέλος της Τουρκίας; Μια μεγάλη Ορθόδοξη δύναμη θα συγκρουστεί με το Σουλτάνο…..

 

Έρχεται μεγάλος πόλεμος αποκαλυπτικός πόλεμος ..Μάχη καθοριστική όσο ήταν αυτή του Μαντζικέρτ 1071 που σήμανε τη νίκη των Σελτζούκων Τούρκων κατά των Βυζαντινών την αρχή του τέλους μιας αυτοκρατορίας, την απώλεια της Ανατολίας…Αποτέλεσμα εικόνας για grand guerre apocalyptique
Στον επερχόμενο αποκαλυπτικών διαστάσεων πόλεμο το ένα στρατόπεδο θα είναι αυτό των νεοθωμανών θα ηγείται ο Σουλτάνος . Θα είναι αντίπαλος με μια μεγάλη ορθόδοξη δύναμη τη μόνη υπάρχουσα. Θα υπάρξει αναστροφή της ιστορίας;
To νέο Μαντζικέρτ θα είναι το τέλος της Τουρκίας;;
Ο μεγάλος πόλεμος μεταξύ Ορθοδοξίας-Τουρκίας άρχισε ήδη στη Συρία. Την πρώτη αυτή φάση του την κέρδισε η Ρωσία αφού ο τουρκικών συμφερόντων FSA στρατιωτική πτέρυγα της λεγόμενης συριακής αντιπολίτευσης και όλες οι όμορες δυνάμεις που τον υποστήριξαν ηττήθηκαν ολοκληρωτικά σε όλη τη Συρία με την παρέμβαση και της Ορθόδοξης Υπερδύναμης και τα υπόλοιπά τους στοιβάχθηκαν σε ζώνη στη Β Συρία. Ποιός σταμάτησε τον επεκτατισμό Τουρκίας προς Ανατολάς η Ρωσία στη Συρία , ο Ερντογάν ποτέ δεν έφτασε στο Χαλέπι. Η μάχη του Χαλεπίου και η έκβαση αυτής έκρινε και τον πόλεμο.
 

Αν και στο συριακό υπάρχουν πολλές πτυχές θα διαφανεί στη συνέχεια ότι οι νεοθωμανοί αναζητούν ανασύσταση της Αυτοκρατορίας τους που ιδρύθηκε στις στάχτες της Ορθόδοξης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Οπότε ιδεολογικά αυτό που πολεμούν είναι τα κατάλοιπα του Βυζαντίου στην Ανατολή π.χ Συρία -σχεδόν εκκενώθηκε από γηγενείς Ορθοδόξους- αλλά αφού η Ρωσία τους έκοψε το δρόμο θα στραφούν στο Ορθόδοξο υπόλοιπο προς Δύση. Κυρίως κι αρχικά Ελλάδα, Κύπρος…..Η καταστροφική μανία θα είναι μεγάλη. Ο μεγάλος πόλεμος θα έρθει ξαφνικά με μια αφορμή ένα τίποτα..
Η Ελλάδα αφού αποστάτησε πολιτικά διπλωματικά και τέλος εκκλησιαστικά από την σύζευξη με την Ορθόδοξη Αδερφή Ρωσία μετά από μια χιλιετία κοινής συμπόρευσης και αφού δεν τυγχάνει για μια ακόμη φορά της προστασίας της αλλόδοξης Δύσης (Βατικανό/Προτεσταντισμός) θα αποτελέσει το σημείο εκτόνωσης του επεκτατισμού του νεοθωμανικού ιδεώδους και μένους.
Eνδεικτικό του βαθμού της διάρρηξης των σχέσεων στην Ορθοδοξία μεταξύ Σλάβων Ελλήνων είναι όσα αναφέρει στην επιστολή του στις 19/11/19 προς τον Έλληνα Πατριάρχη Αλεξανδρείας ΙΙ Θεόδωρο ο Μητροπολίτης Αγαθάγγελος Οδησσού της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας υπό δικαιοδοσία Μόσχας. ” Σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι η Ορθοδοξία καταστράφηκε με τη βοήθεια των διευθυνόντων του κόσμου τούτου, ότι δεν υπάρχει πια ενότητα μεταξύ των Ορθόδοξων τοπικών Εκκλησιών και βασιλεύει το χάος.Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά έγιναν ανοιχτά από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο που έπεσε στην αίρεση του εθνοφυλετισμού,του ανατολικού παπισμού και της εκκλησιολογικής αίρεσης του Οικουμενισμού.”
 
Η Ελλάδα θα κερδίσει μαχόμενη αυτό που παρέδωσε αμαχητί δηλ. την Ορθόδοξη ταυτότητά της. Αλλά η ανάκτηση θα είναι επίπονη όσο κι αιματηρή…
Στη συνέχεια η Ρωσία θ΄αναλάβει την πρωτοβουλία όπως και στο συριακό μετά τη διεθνή κατακραυγή εγκλημάτων που θα συσσωρευθούν. Μια μεγάλη Ορθόδοξη δύναμη θα συγκρουστεί αποκαλυπτικά με τα στίφη του Σουλτάνου….Ο ιερός πόλεμος της Τουρκίας κατά της Ορθοδοξίας στην πλήρη ανάπτυξή του θα επηρεάσει και πάλι τα Βαλκανία όπου και θα επεκταθεί με την εμπλοκή εκατέρωθεν δυνάμεων..
Η Τουρκία αναδεικνύεται σε μεγάλη παραγωγό πολεμική βιομηχανίας σε παροξυστικούς ρυθμούς κατασκευάζουν οπλικά συστήματα, μαχητικά, πυραυλικά, ελικόπτερα ως και drones παράλληλα αγοράζουν στρατιωτική τεχνογνωσία και αμυντικά εξελιγμένα συστήματα από ξένες δυνάμεις. Η προετοιμασία του πολέμου είναι στο ζενίθ, όλα δείχνουν ότι θα πάει σε μεγάλο πόλεμο…..
Σ΄επίπεδο συμμαχιών παραμένει ο πρωτοκλασάτος στρατός του ΝΑΤΟ όσο και επεκτείνει την επιρροή της από Ασία ως Αφρική και Βαλκάνια θέλοντας να εγκολπώσει και να συσπειρώσει ευρύτερες ισλαμικές δυνάμεις στον ιερό πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας κατά της Ρωσίας και των απομονωμένων Ορθόδοξων περιοχών του δυτικού στρατοπέδου…
Το ότι η Ορθοδοξία είναι ο στόχος διαφαίνεται και από τη διάλυσή της που επιχείρησε το δυτικό στρατόπεδο μέσω ΗΠΑ...
Το ότι η Ορθοδοξία είναι ο στόχος διαφαίνεται από την αρχή. Όταν το ετερόδοξον ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία και το Βελιγράδι για λογαριασμό ισλαμικών δυνάμεων της περιοχής
Το ότι διανύουμε το τέλος μιας ιστορικής φάσης και την αρχή νέας φαίνεται κι από το γεγονός ότι πλέον το Οικουμενικό Πατριαρχείο που η Τουρκία ποτέ δεν αναγνώρισε ως Οικουμενικό στην πράξη απώλεσε ευρύτερα στον Ορθόδοξο κόσμο αυτό του τον τίτλο και ιστορικό ρόλο. Το Οικουμενικό πατριαρχείο ήταν το τελευταίο προπύργιο του ελληνισμού που διασώθηκε ως θεσμός εντός τουρκικής επικράτειας επί Οθωμανική Αυτοκρατορίας. Αυτοκαταλύθηκε….Η νεοθωμανική περίοδος αρχίζει αφού απαλλάχθηκαν και από το τελευταίο οχυρό.…Επαναλαμβάνω αυτοκαταλύθηκε εκ των ένδον δια δυτικού δακτύλου…..Ο πρώτος επισκέπτης άλλωστε στο παλάτι του Σουλτάνου ήταν ο Πάπας. Είναι μια καλή εξέλιξη που ευνοεί και τους 2….
Ο στρατός του ΝΑΤΟ περικυκλώνει τη Ρωσία αλλά δεν θα την πολεμήσει είναι νωπές οι συνέπειες του εγχειρήματος των Γερμανών όταν αποπειράθηκαν να την εκπορθήσουν. Το ετερόδοξο ΝΑΤΟ θα πολεμήσει τη Ρωσία μέσω του β΄ μεγαλύτερου στρατού του, του τουρκικού στο όνομα του ισλάμ….Η ψευδο-ειρήνη Τουρκίας -Ρωσίας είναι οι τελευταίοι ελιγμοί πριν τη μεγαλειώδη σύγκρουση που θα είναι ευρύτερη στο τόξο τουρκικό ισλάμ και επιρροές του κατά Ορθοδοξίας…..
Αν ο συριακός πόλεμος δεν είναι κατ΄εξοχήν ρωσο-τουρκικός τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι όλες οι συνθήκες είτε Άστανα είτε άλλες για διευθέτηση έχουν συναφθεί κυρίως μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας χωρίς καν την υπογραφή συριακού κράτους;;;
Η ”διαφοροποίηση” Τουρκίας από ΝΑΤΟ (π. χ σχέδιο για Βαλτική) και η ψευδο-αποστασιοποίησή της από ΗΠΑ είναι τεχνητή με την ανοχή των 2 προαναφερθέντων υπερδυνάμεων για να της προσδώσουν κύρος και δυναμικό status ώστε να κατορθώσει να διαδραματίσει το ρόλο τον επιθετικό για τον οποίο την προόρισαν, στο άρμα δε το δικό της να θεωρηθεί αξιόπιστη και να πρσδεθούν και λοιπές όμορες δυνάμεις.
dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου