Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΤΗΣ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ.Τα ύστερα του κόσμου.

Γίνονται ή όχι θάυματα;
 Οι 24 ΩΡΕΣ επιστρέφουν στους Αγίους Τόπους και συγκεκριμένα στη Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη στην έρημο της Ιεριχούς με αναζητήσεις και ερωτήματα γι' αυτό το κεφάλαιο της ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού. Ένα κατανυκτικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Γέροντα Χρυσόστομο και τον Κύπριο Πατέρα Κυριακό για τους οποίους έχουν λεχθεί τόσα πολλά από τις χιλιάδες πιστών από Κύπρο και Ελλάδα που σπεύδουν να τους συναντήσουν αναζητώντας τη βοήθεια του Αγίου Γερασίμου. simia exo

 Οι 24 ΩΡΕΣ θα ξεναγηθούν στα απόκρυφα της Μονής που αποτελεί μια όαση μέσα στην έρημο και θα ακούσουν ιστορίες ανθρώπων οι οποίοι όπως αναφέρουν στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου βίωσαν το δικό τους θαύμα σε στιγμές δύσκολες και στιγμές απελπισίας.
 Άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν στενή σχέση με την εκκλησία και οι οποίοι όπως μαρτυρούν στις 24 ΩΡΕΣ έζησαν ανεξήγητα γεγονότα τα οποία σημερα αποδίδουν στη χάρη του Αγίου Γερασίμου και του Θεού.
Ο Γέροντας Χρυσόστομος θα μιλήσει και για τα ακραία φυσικά φαινόμενα που μαστίζουν τον πλανήτη μας, τις αρρώστιες, τους πολέμους και τις τουρκικές προκλήσεις, γεγονότα τα οποία όπως υποστηρίζει αποτελούν επιβεβαίωση των γραφών για τα "ύστερα του κόσμου".
Πέραν της ξενάγησης σε όλα τα σημαντικά σημεία της Μονής, μαζί με τον πατέρα Κυριακό οι 24 ΩΡΕΣ θα βρεθούν στα βάθη της ερήμου για να δουν το σπήλαιο της Μαρίας της Αιγυπτίας που σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση έζησε εκεί για δεκαετίες ολόκληρες.
Σε αυτό το ιδιαίτερο επεισόδιο, θα μάθουμε και για τον αγώνα που γίνεται σε αντίξοες συνθήκες για τη διατήρηση των Πανάγιων Προσκηνυμάτων.
  24 ΩΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου