Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Αν προκηρυχτούν εκλογές τις επόμενες μέρες...


Επειδή στο προσεχές διάστημα έχουν να κριθούν πολλά, και δεν εννοώ μόνο το πολεμικό σκηνικό που ετοιμάζουν οι τούρκοι, αλλά και την έξαρση του κορονοϊού, τον περιορισμό της παραγωγής και τον κλυδωνισμό της οικονομίας, ο Μητσοτάκης θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος αν αυτή την στιγμή μπορούσε να υπάρξει μια σύγκληση και συνεργασία των κομμάτων προκειμένου να μην του χρεωθεί η αποκλειστική ευθύνη της καταστροφής που έρχεται.Οι κύκλοι στο Μαξίμου θα χρησιμοποιούν το γελοίο επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε την Μακεδονία χάριν συμβιβασμού, άρα και εμείς σαν ΝΔ χάριν συμβιβασμού δικαιούμαστε να παραχωρήσουμε μέρος της ΑΟΖ και του Αιγαίου. 
Αξίζει να αναρωτηθούμε αν το μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό του Κούλη είναι η απώλεια του εθνικού εδάφους ή κατάρρευση της παραγωγής και της οικονομίας. Φοβάμαι ότι είναι το δεύτερο και δεν το αιτιολογώ μόνο στην έλλειψη Πατριωτισμού από πλευράς ΝΔ, αλλά και στην βεβαιότητα του Κούλη ότι με την βοήθεια των σατανοκάναλων η αντίδραση της μεγάλης μερίδας της Ελληνικής κοινωνίας θα είναι υποτονική σε περίπτωση που χάσουμε τα δικαιώματά μας επί της ΑΟΖ και της υφαλοκριπίδας. 
Ένα σενάριο, που είναι πιθανό με όλους αυτούς τους παράγοντες που είναι στο τραπέζι, είναι και η εκλογές. Εκλογές που θα μπορούσαν να προκηρυχθούν και να αξιοποιηθούν από τον Κούλη και την παρέα του εναλλακτικά και μετά από ένα θερμό επεισόδιο ή παράδοση της ΑΟΖ. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο αλήστου μνήμης Τσίπρας μετά την προδοσία της βούλησης του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα. 
Ας είμαστε έτοιμοι πνευματικά, ψυχολογικά και σωματικά για ό,τι έρθει. Ας βάλουμε στόχο να γίνουμε έτσι όπως μας θέλει ο Θεός. Σε περίπτωση εκλογών ας μην πιαστούμε κορόιδα και πιστέψουμε ότι κάποιο κόμμα θα φέρει την λύση και την ανάσταση στην Πατρίδα μας.
Προσωπικά δεν πιστεύω σε αυτό το πολίτευμα του κοινοβουλευτικού αντιπροσωπευτισμού που δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία και για αυτό δεν συμμετείχα και δεν θα συμμετάσχω παρά τις πιέσεις ποτέ σε κόμματα ως υποψήφιος ή μέλος. Θεωρώ επίσης ανόητο να φτιάχνονται ελληνορθόδοξα κόμματα σε μια κοινωνία που δεν θέλει το Ευαγγέλιο να είναι η βάση (και) της πολιτικής. Ψηφίζω, και πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίζουμε, όχι επειδή θα αλλάξει κάτι, αλλά επειδή αυτή ήταν η εντολή του αγαπημένου μας Αγίου Παϊσίου. 
Για τον λόγο αυτόν ως blogger, έχω δημοσιεύσει και έχω προβάλει τα ''μικρά'' ελληνορθόδοξα κόμματα χωρίς να ταυτίζομαι με κάνενα από αυτά και χωρίς να τρέφω ψευδαισθήσεις ότι ακόμα και αν μπαίνανε στην βουλή θα μπορούσαν να κάνουν το οτιδήποτε. Ανθρωπίνως δεν γίνεται τίποτα. Μόνο τον Θεό έχουμε.
Ο Αγαπημένος μας Άγιος Παϊσιος είχε πει ότι κάποτε το έθνος μας θα ζήσει μέρες αληθινής Δημοκρατίας και αληθινής δικαιοσύνης. Ότι θα ζήσει να δει την επιστροφή στην αιώνια πρωτεύουσα των Ελλήνων. Στην Πόλη των Ονείρων μας. Η Μετάνοιά μας θα επισπεύσει το Ποθούμενο.
Για αυτό, αδέλφια, η λύσις είναι μία... Μετάνοια, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία. 

 Γιώργος Θαλάσσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου