Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ...!!!

ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!! 
 Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου Κύπρου κ.κ. Νεόφυτου, που έγινε στο Ακάκι Μόρφου της Κύπρου στις 25/6/2019. 
Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός Αγίου ανθρώπου που έχει επικοινωνία ο Σεβασμιώτατος: "...οι άνθρωποι οι οποίοι μετανοούν, προσεύχονται, προσπαθούν να ζήσουν εκκλησιαστικά, έστω κι αν κάνουν πτώσεις - ανθρώπινον το πίπτειν - αλλά μετανιώνουν, αυτοί οι άνθρωποι θα ζήσουν το θαύμα σε όλα αυτά τα γεγονότα, όχι μόνο τα πολεμικά, μπορεί να είναι σεισμός, μπορεί να είναι μια άλλη καταστροφή φυσική. 
Θα μου πείτε, μα είναι να γίνουν όλα μαζεμένα; φαίνεται οτι θα γίνουν σε όλο τον κόσμο, γιατί πλέον δεν αντέχει η γη άλλη αμαρτία, ιδιαιτέρως τις εκτρώσεις, τις σαρκικές αμαρτίες (όχι φυσικές), τις βλασφημίες και τις μαγείες, οι κυρίαρχες αυτές μαρτυρίες που πότισαν τη γη και δεν αντέχει η γη άλλο... ...
Σε κάθε πόλη σε κάθε κοινότητα υπάρχουν και οι άνθρωποι που μετανοούν, οι άνθρωποι οι οποίοι προσεύχονται, οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι, οι καλοσυνάτοι άνθρωποι, αυτοί θα έχουνε ομπρέλα προστασίας κατά έναν παράδοξο και μοναδικό τρόπο, ο οποίος δε θα έχει ερμηνεία λογική... ...
Γιατί οι άνθρωποι οι προσευχόμενοι θα έχουν τέτοια προστασία; Θα τους χρειαστεί η Εκκλησία του Χριστού όταν έρθει η ειρήνη... και τότε θα γίνει μια πανορθόδοξη παγκόσμια ιεραποστολή και οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν την Ορθοδοξία, θα τους χρησιμοποιήσει ο Θεός και γι αυτό θα τους προφυλάξει στα γεγονότα αυτά. 

Και θα ζήσουν το θαύμα - πολλοί θα βλέπουν μπροστά τους και Αγίους που θα τους καθοδηγούν, "πήγαινε εδώ, κάμε εκείνο, πάρε την οικογένειά σου και πήγαινε στο τάδε βουνό" - δε θα σας αφήσει ο Θεός απληροφόρητους..."

 ======================================= ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΙΣ 3 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ:
 1η ΕΝΣΤΑΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ; ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Ναι, ο Θεός ως παντογνώστης, γνωρίζει τα πάντα για μας, ακόμη και όσα σκεφτόμαστε. Με την προσευχή όμως εξαλείφουμε το αίσθημα της μοναξιάς και συνειδητοποιούμε οτι στη ζωή μας έχουμε μαζί μας τον παντοδύναμο Θεό Πατέρα μας, ο οποίος διαμέσου της Παναγίας μας και των Αγίων μας, μας στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μας.
 2η ΕΝΣΤΑΣΗ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ. Ο Θεός απαντάει ΠΑΝΤΑ στην προσευχή μας και οι απαντήσεις του μπορεί να είναι μια από τις 3: ΝΑΙ - ΟΧΙ - ΠΕΡΙΜΕΝΕ Εάν είναι για το συμφέρον μας, θα εκπληρώσει το αίτημά μας. Αν δεν είναι, προφανώς δεν θα το εκπληρώσει. Και τέλος, μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε, διότι το κάθε πράγμα είναι ωφέλιμο μόνο στο χρόνο που ο Θεός γνωρίζει.
 3η ΕΝΣΤΑΣΗ: Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ. Ούτε και ο Θεός μας θέλει παθητικούς. Με την θερμή προσευχή, ο Θεός θα μας φωτίσει για να κάνουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, (να αγωνιστούμε στην πράξη δηλαδή), και στη συνέχεια θα κάνει ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Επομένως η Προσευχή είναι μια ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ και καθόλου παθητική στάση.
Βίντεο Ορθοδοξίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου