Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

«Κορονοϊός, ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση της Κοινωνίας…»


KORONOIOS LENHS

«...Ώστε, λοιπόν, το πρώτο στάδιο αυτού του δαιμονικού σχεδίου ήταν να φοβηθούν οι άνθρωποι, και στο άκουσμα «Κορωνοϊός» κυριολεκτικώς να τρέμουν! Σας ερωτώ, Aδελφοί μου: Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδίδεται ένα μικρόβιο από τους ήχους της καμπάνας; Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδοθεί ο ιός από τους ήχους ενός μεγαφώνου, που ευρίσκεται έξω από μια εκκλησία και μεταφέρει τις ψαλμωδίες των ιερών ακολουθιών; 

Εάν ΝΑΙ !, τότε γιατί δεν μας είπαν επίσης και τα εξής:   "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ  ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ »

(Σσ. η μυστική διάθεση σέ καναλάρχες, φιλικά site καί εφημερίδες κάπου 20 εκατομ. ευρώ ( πού ακόμη ψάχνουν κάποιοι να βρούνε ποιοί τα πήρανε ενώ η κυβέρνηση πού τα έδωσε σιωπά...) για την διαφήμιση "Μένουμε σπίτι - Μένουμε ασφαλείς" είναι το τίμημα τής αφωνίας καί "πληρωμής" τών ΜΜΕ για να κρύψουν την αλήθεια...Γι΄αυτό δεν βλέπουμε ούτε ακούμε τίποτα για όλα αυτά τα θέματα !  )


Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ







«…Όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωνοϊό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον το σχέδιο των δαιμονικών Δυνάμεων, οι οποίες συγκροτούν την λεγόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και έχουν ως στόχο τους να οδηγήσουν την ανθρώπινη Κοινωνία στο σφράγισμα του Αντιχρίστου, δηλ. το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που θα μας εμφυτεύουν στο σώμα μας με το πρόσχημα του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού!

Γι' αυτό ακριβώς, με μύριους όσους τρόπους και συνθήματα, όπως το " ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ " προσπάθησαν,  και δυστυχώς το πέτυχαν, να μας εμφυτεύσουν το φόβο, τον πανικό θα έλεγα, μήπως κολλήσουμε τον ιό! Οπότε, όταν αύριο θα έχει .......ανακαλυφθεί το εμβόλιο, όλοι οι πλημμυρισμένοι από τον φόβο του Κορωνοϊού θα σπεύσουν να δεχθούν το εμβόλιο και μαζί μ' αυτό και το σφράγισμα του Αντιχρίστου!   

_______Ώστε, λοιπόν, το πρώτο στάδιο αυτού του δαιμονικού σχεδίου ήταν να φοβηθούν οι άνθρωποι, και στο άκουσμα «Κορωνοϊός» κυριολεκτικώς να τρέμουν! Για να επιτύχουν στα σχέδια τους έκλεισαν τους Ναούς,  απαγόρευσαν να κτυπούν οι  καμπάνες των Εκκλησιών, απαγόρευσαν να λειτουργούν τα μεγάφωνα έξω από τον Ναό, διέδωσαν ψευδώς και κατώρθωσαν να προκαλέσουν  τον πανικό με τον ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ισχυρισμό, ότι με την Θεία Κοινωνία  μεταδίδεται ο ιός κλπ. κλπ.

+++++++++++++++++++++++++


_________Σας ερωτώ, Aδελφοί μου: Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδίδεται ένα μικρόβιο από τους ήχους της καμπάνας; Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδοθεί ο ιός από τους ήχους ενός μεγαφώνου, που ευρίσκεται έξω από μια εκκλησία και μεταφέρει τις ψαλμωδίες των ιερών ακολουθιών;  Εάν ΝΑΙ!, τότε γιατί δεν μας είπαν επίσης και τα εξής:   "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ  ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ"!

________ Ένα άλλο παράδειγμα: Την Παρασκευή του Πάσχα (εορτή της Ζωοδόχου Πηγής) εδώ στο Αίγιο απαγόρευσαν  την λιτάνευση της ιεράς Εικόνος της Παναγίας  Τρυπητής στην πόλη, και μάλιστα έβαλαν πρόστιμο 500 €, αφαίρεσαν δε και τις πινακίδες κυκλοφορίας από ένα μικρό αγροτικό αυτοκίνητο πάνω στο οποίο είχε τοποθετηθεί η Εικόνα της Παναγίας μας!

________Την επόμενη ακριβώς ημέρα, δηλ το Σάββατο, μία ονομαστή καλλιτέχνις των Αθηνών, η γνωστή κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στην καρότσα  ενός μεγάλου φορτηγού αυτοκινήτου είχε φορτώσει πολλά μουσικά όργανα, μαζί βέβαια και τους οργανοπαίκτες, δηλ. ολόκληρο το  καλλιτεχνικό της συγκρότημα,  και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ περιεφέρετο στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών, τραγουδώντας τα τραγούδια της! Έφθασε, λοιπόν, και μέχρι του Μεγάρου Μαξίμου! 

Το έσχατο σημείο της απάτης των Ελλήνων ήτο, ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καταπατώντας τις γενικές οδηγίες και εντολές του προς τον αφελή Ελληνικό Λαό, εξήλθε από το Γραφείο του στους δρόμους, δηλ. στήν οδό Ηρώδου του Αττικού,  για να θαυμάσει και να ....... χειροκροτήσει την κα Πρωτοψάλτη!!! Είδαμε, λοιπόν, τόν κ. Πρωθυπουργό να συνωστίζεται με ένα πλήθος ανθρώπων στο σχήμα  "πατείς με, πατώ σε" στην οδό Ηρώδου Αττικού!  κόσμος

__________Με άλλα λόγια. απαγορεύθηκε η ιερά λιτανεία, δηλ. η περιφορά της Εικόνος της Παναγίας της Τρυπητής στους δρόμους του Αιγίου, διότι υπήρχε ο κίνδυνος μεταδόσεως του Κορωνοϊού!

________Αντιθέτως, με την περιφορά της κας Πρωτοψάλτη ανεβασμένης στην καρότσα ενός μεγάλου φορτηγού στους δρόμους των Αθηνών  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ  KINΔYNOΣ!

_________Αδελφοί μου Έλληνες, στοχασθείτε, λοιπόν, ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Ποιοί, άραγε, και με ποιό τρόπο εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό;  Σκεφθείτε και δώστε μόνοι σας την απάντηση! 
________Ο Κορωνοϊός είναι ένα κατασκεύασμα των σκοτεινών Δυνάμεων του Αντιχρίστου! Σε λόγο θα σπρώχνει ο ένας τον άλλο για να δεχθούμε το εμβόλιο και μαζί μ' αυτό θα μας εμφυτεύουν και τό 666, δηλ. θα μας σφραγίζουν με την σφραγίδα του Αντιχρίστου!

Με άλλα λόγια, χωρίς να το αντιλαμβανόμεθα θα μας βγάζουν από την αγκαλιά του Θεού  και θα μας παραδίδουν στην διάθεση του Διαβόλου! Έπειτα το 666 θα επικοινωνεί με το ηλεκτρονικό σύστημα 5G ( Σσ. τής κινητής τηλεφωνίας πού ετοιμάζεται και στην χώρα μας ), οπότε  τα όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως θα διευθύνουν τη σκέψη μας, τις επιθυμίες μας ..... την ζωή μας ολόκληρη!
________Σαν απόδειξη των ανωτέρω και σαν επιστέγασμα των πτωχών αυτών σκέψεων σας πληροφορώ, ότι κατά το έτος 1981 στην Αμερική κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο:  "ΤΗΕ EYES OF DARKNESS", όπου μεταξύ άλλων αναγράφονταν καί τα εξής:

 

"Περί το έτος 2020 μία σοβαροτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις  του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες"!!!

 

______Με άλλα λόγια οι παράγοντες της Παγκοσμιοποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα  του Κορωνοϊού!!!!!

________Αδελφοί μου 'Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ξυπνείστε από τον λήθαργο, στον οποίο έχετε περιπέσει! Η Ορθοδοξία ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ κινδυνεύει! Το σχέδιο ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΩΝ, που θα κυβερνάει τον κόσμο,  τίθεται σε εφαρμογή! 

________Όσοι, λοιπόν, θέλετε να μάθετε περισσότερα αναζητείστε την παρακάτω μελέτη μας με τον τίτλο "ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ" σε ηλεκτρονική μορφή, που σας προσφέρεται σήμερα από το ημέτερον Blog.
________Η ταπεινή αυτή μελέτη μας τυπώθηκε σε 2.000 αντίτυπα και διανεμήθηκε δωρεάν εις μνήμην του ζεύγους ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΝΤΟΤΑ. Eξαντλήθηκε αμέσως! 

                     "Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν"!

    + Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 

Αίγιον, 22 Ιουνίου 2020

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

kivotoshelp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου