Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Φτάσαμε με εντολή των Βρυξελλών- που ισχύει για όλες τις χώρες της ΕΕ- στη νέα ταυτότητα που θα περιέχει μικροτσίπ,βιομετρικά στοιχεία του κατόχου,όπως και το ηλεκτρονικό δακτυλικό αποτύπωμα.Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες -Ολες οι αλλαγές και το κόστος [εικόνες]
Φτάσαμε πλέον στο σημείο μηδέν και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα στοιχεία από όσα έχουν ειπωθεί για τη νέα ταυτότητα,διαχρονικά,από όλους τους Αγίους και Γέροντες,αφού η εκκλησία ακόμα δεν έχει εκφράσει τις απόψεις της ή τις ανησυχίες της.Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι εναπόκειται το τρίτο και τελευταίο μέρος επαγγελμάτων που θα εγκαταστήσουν τα μηχανηματάκια POS και ανάμεσα σε αυτά μπορεί να περιλαμβάνονται οι Ναοί και τα Μοναστήρια.

Εχουμε βομβαρδιστεί τα τελευταία χρόνια με ειδήσεις του στυλ εδώ ελληνοτουρκικά εκεί θερμό επεισόδιο,με μόνα τρανταχτα παραδείγματα τις απώλειες των πιλότων μας στο Αιγαίο,ή την απαγωγή των ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο και την παράνομη κρατησή τους,με στόχο την ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους στασιαστές που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο,από τον Ιούλιο του 2016.
Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται "Θερμά επεισόδια" και μάλιστα αυτά" προβλέπονται",τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα-αμφισβητούνται τα σύνορά μας
 τα νησιά μας,οι Τούρκοι αποκάλυπτα προκαλούν.Κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις με αληθινά πυρά στο Αιγαίο και κοντά στην Κύπρο.Ετσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται στον μόνο,φαινομενικά,κίνδυνο,και ο νους όλων μας στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση,με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται,ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν,για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο,να μπουν στο σπίτι μας.Αποτέλεσμα εικόνας για σκευος εκλογης
Πιέζει η ΕΕ την Ελλάδα να αποδεχτεί τη Συνθήκη Σένγκεν,σύμφωνα με την οποία πρέπει να καταργηθούν τα σύνορά μας,(Ο ΝΑΤΟ'ι'κός στόλος είναι ήδη στο Αιγαίο),αφού όμως θα έχουμε αποδεχτεί και θα έχει θεσπιστεί το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών.,δια του οποίου θα μπορούν να επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.(Στο 3ο μνημόνιο έχει υπογραφτεί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την Δευτέρα ψηφίστικε ο νόμος για τις κάρτες συναλλαγών).
Ηδη ζούμε τα πρώτα μέτρα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με τα ανασφάλιστα οχήματα ενώ έρχεται και διασταύρωση για τα ΚΤΕΟ,ενώ ετοιμάζεται και η ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου και το Περιουσιολόγιο!
Στο βιβλίο του Πατέρα-Καλα'ί'δη υπάρχει η μαρτυρία του Θ.Γ:
Η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες,διότι από το Θεό ταγμένη,αποτελεί φυσικό ανάχωμα στα σκοτεινά σχέδια που εξυφαίνονται,για την επικράτηση μιας παγκόσμιας δικτατορικής κυβέρνησης, μέσω της εξουδετερώσεως της ατίθασης Ελλάδας που τους χαλάει τη σούπα και της επιβολής καρτών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,προδρόμων του μελλοντικού χαράγματος!
 Μέσα σε αυτή την κρίση,την σατανικώς σχεδιασμένη,μεθοδικώς και βιαίως επιβληθείσα,οι μορφές των Γερόντων είναι βάλσαμο για το λαό του Θεού.Και μόνη η θεασή τους αρκεί για να παρηγορήσει όλους τους κακοπαθημένους.Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑ'Ι'ΔΗΣ
Κάτι μου λέει ότι η ανάμνηση του βίου και της πολιτείας του Πατρο-Κοσμά,του Άγιου Πα'ί'σιου,και των άλλων γερόντων,ογκόλιθων της Ορθοδοξίας,θα μας στηρίξει μέχρι την ανάσταση του γένους!
Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει χαρακτηριστικά για τις κάρτες συναλλαγών:
Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν "Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε,τα χρήματα θα καταργηθούν"
Θα δίνει κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα.Όποιος δεν θα έχει κάρτα δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει, ούτε να αγοράζει!
(Ηδη το σύστημα με τα μηχανήματα POS είναι σε πλήρη εξέλιξη)
Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν το "τέλειο σύστημα"το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ με το 666 στο χέρι ή στο μέτωπο,που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.
Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο δείνα πήρε την κάρτα του τάδε,και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια "Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο,γιατί μόνο ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.Το σφράγισμα είναι το τέλειο σύστημα.Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος,ούτε το χέρι,ούτε το σφράγισμα το βλέπει."
Τα τριάμιση χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα.
Γι αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν φυλακή.
Δεν θα επιβάλουν με τη βία το σφράγισμα.Θα είναι ευγενείς γιατί θα είναι Ευρωπαίοι.Θα δείξουν ανωτερότητα.Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους,αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος,αν δεν έχει το σφράγισμα.Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικη αφυπνιση βιβλιο
Γι αυτό,αν φροντίσει κανείς να ζει από τώρα λιτά,απλά,θα μπορεί να ζήσει εκείνα τα χρόνια.Να έχει κανένα χωραφάκι για να μπορεί να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι,πατάτες ,να βάλει λίγα ελαιόνδεντρα,και τότε με κανένα ζώο,καμμία κατσίκα,λίγες κότες,θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειάς του.
Γιατί και προμήθειες να κάνει,δεν ωφελεί πολύ,αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν,χαλούν γρήγορα.
Φυσικά το στρίμωγμα θα κρατήσει λίγο,3-3,5 χρόνια.Θα συντομευτούν οι μέρες για τους εκλεκτούς.Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν,ο Θεός δεν θα αφήσει αβοήθητο τον άνθρωπο.
Τώρα μια μπόρα θα είναι,μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από το Χριστό,θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.Αυτή τη φορά θα δώσει ο Χριστός μία ευκαιρία για να σωθεί το πλάσμα Του.Θα παρουσιαστεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων,για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.
Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την Οικουμένη,για πολλά χρόνια.Μερικοί συνδιάζουν με αυτή την επέμβαση του Χριστού,την Δευτέρα Παρουσία.Εγώ δεν μπορώ να το πω.Ο λογισμός μου λεέι ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού,όταν έρθει ο Κριτής,αλλά μία επέμβαση του Χριστού,γιατί είναι τόσα γεγγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμα.Θα επέμβει ο Χριστός,θα δώσει μία σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα.Θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά.Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.
Εξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες.
Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι.Θα σε τραβούν για να τους πεις για τον Χριστό.Ετσι θα κηρυχτεί το Ευαγγέλιο σε όλη την Οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει σαν Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση και άλλο μία επέμβαση του Χριστου,για να βοηθήσειι το πλάσμα Του.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
ΛΟΓΟΙ Β'
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.
Ας δούμε μία ακόμα άποψη. 

«θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

Από το "ΗΓΓΙΚΕΝ", 01/03/2015

Τα παρακάτω διαδραματίστηκαν το 2005: «Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας : λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!" Μας προβλημάτισε όλους έντονα...

Πέρασε ο καιρός και μετά 6 μήνες σε άλλη γιορτή που ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε... Γι' αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί - εγώ είμαι ο τελευταίος - και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

Μία ακόμα μαρτυρία που δείχνει ότι φτάσαμε στο σημείο μηδέν των γεγγονότων(έχουμε ήδη γράψει για το τι περιμένουμε στη Μ.Ανατολή)

5. Γιὰ τὶς ἐξελίξεις στὸ ἄμεσο μέλλον ποὺ ἀφοροῦν τὴν Ἑλλάδα:

- Κάποια ἡγουμένη μεγάλου μοναστηριοῦ τῆς Μακεδονίας μοῦ μετέφερε τὰ ἑξῆς:
α) Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.  Και  ακολουθούν  τα  γεγονότα.
Ἐπίσης, κάποιαν ἄλλη φορά, εἶχε πεῖ: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ψάχνεις νὰ βρεῖς ἄπιστο καὶ δὲ θὰ βρίσκεις. Ἀλλά, γιὰ νὰ φτάσουμε σ᾽ αὐτὸ τὸ σημεῖο, θὰ ἔχουν προηγηθεῖ φοβερὰ πράγματα
(βλ. βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», 6η Ἔκδοση, σελ.396-453, γιὰ τὰ ἐθνικὰ θέματα).

β) 19-6-1983 (Κυριακὴ τοῦ Μεγάλου Παϊσίου)
……….
……….
……….
Πολλοὶ ἅγιοι θὰ ἤθελαν νὰ ζήσουν στὴν ἐποχή μας καὶ νὰ κάνουν τὸν ἀγώνα μας.
Θὰ κανονίσει ὁ Χριστὸς τὶς ὑποθέσεις τοῦ ῎Εθνους. Ἂν ἔμενε σ᾽ ἐμᾶς αὐτὴ ἡ δουλειά, τὸ τινάζαμε στὸν ἀέρα τὸ ῎Εθνος.
Τί θὰ γίνει μὲ τὴ σημερινὴ κατάσταση;
Μὴν ἀνησυχεῖτε. Πολλὰ διατάγματα δὲ θὰ προλάβουν κὰν νὰ δακτυλογραφηθοῦν.
- Μὲ τὸ Γένος μας τί θὰ γίνει;
Τὸ Γένος μας θὰ μεγαλώσει, ἂν καὶ οἱ ὑποτιθέμενοι φίλοι μας θὰ ἤθελαν νὰ τὸ τσαλακώσουν καὶ θὰ τοὺς ἦταν πολὺ εὐχάριστο. Ἀλλὰ ὁ Θεὸς δὲ θὰ ἐπιτρέψει. Ἡ Τουρκία θὰ καταστραφεῖ. Ἔρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θὰ μᾶς ἀγγίξει, ἀλλὰ δὲ θὰ μᾶς καταστρέψει.
Μετὰ ἀπ’ αὐτὴ τὴν μπόρα, θὰ ἐπέμβει ἡ Χάρη τοῦ Χριστοῦ. Ὅλοι ἀνεξαιρέτως θὰ πιστέψουν. Δὲ θὰ ὑπάρχει οὔτε ἕνας ἄνθρωπος ἄπιστος. Ὡστόσο, δὲ θὰ ἔχουν τὸ μισθὸ τῶν σημερινῶν Χριστιανῶν. Μὴν τὰ λέτε αὐτὰ στοὺς κοσμικούς, γιατὶ θὰ τὸ ρίξουν ἔξω.
- Ὑπάρχουν, πάτερ, πιστοὶ στὶς μέρες μας;
Ὑπάρχει μιὰ μερίδα Χριστιανῶν, ὅπου ὁ Θεός ἀναπαύεται.
(Μαρτυρία ἀπὸ τὸ Β´ -ὑπὸ ἔκδοση- τόμο τοῦ βιβλίου «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν»)
γ) Οἱ ἐξελίξεις θὰ ἔχουν δύο φάσεις. Στὸ τέλος τῆς πρώτης φάσης …………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………
Ἀμέσως μετά, θὰ ἀκολουθήσει μεγάλη πείνα, ἐνῶ ἑλληνικὸς λαὸς θὰ ξεσηκωθεῖ καὶ θὰ διώξει τοὺς πολιτικούς (βλ. σελ. 425). Γέροντας εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει, καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος, δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα καλὸς Θεός μας.»  
(Μαρτυρία ἀπὸ τὸ Β´ -ὑπὸ ἔκδοση- τόμο τοῦ παραπάνω βιβλίου˙ εἰπώθηκε το 1991).  
δ) Ἁγιορείτης Ἱερομόναχος π. …, πνευματικὸ τέκνο τοῦ Γέροντα Παΐσιου, ἀναφερει πὼς Γέροντάς του του εἶπε χαρακτηριστικὰ ὅτι «θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιά, γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή».
[ Σημειώνω ἐδῶ ὅτι, σύμφωνα μὲ στοιχεῖα ποὺ προέρχονται ἀπὸ τὸν ἴδιο τὸ Γέροντα, υπάρχουν μαρτυρίες οτι ὁ Τέως Βασιλιὰς Κωνσταντῖνος εἶναι ἀπόγονος τοῦ Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τὸ δὲ πραγματικό του ἐπώνυμο εἶναι Χριστιανός. ]
ε) Μετὰ τὴν ὁλοκλήρωση τῆς πρώτης φάσης, θὰ ἀκολουθήσει δεύτερη. Τότε εἶναι ποὺ θὰ ἐπέμβουν οἱ Ρώσοι ( Ξανθὴ Φυλή, ὅπως ἔχουν ἀποκληθεῖ) καὶ θα ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος, στὸ τέλος τοῦ ὁποίου θὰ μᾶς παραχωρηθεῖ Πόλη, ὅπως τόσο ξεκάθαρα καὶ κατ᾽ ἐπανάληψη τόνιζε Γέροντας.
ζ) Στὴ δεύτερη αὐτὴ φάση δὲ θὰ ἔχουμε ἄμεση ἐμπλοκή ὡς χώρα.

6.  Ὅσον ἀφορᾶ τὴ γενικὴ πολεμικὴ σύρραξη καὶ τὴ σχέση της μὲ τὸν Ἀντίχριστο, Γέροντας εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά:

«κου», μοῦ εἶπε «ἔχουμε ἀκόμη καιρό. Ἀργεῖ ἀκόμη. Πρῶτα θὰ γίνει ἕνας μεγάλος πόλεμος. Πολὺ μεγάλος! Θὰ χυθεῖ πολὺ αἷμα. Θὰ πάρουμε καὶ τὴν Πόλη. Θὰ χυθεῖ, ὅμως, πολὺ αἷμα! Ὅπως λέει καὶ προφητεία τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ, τριῶν χρονῶν δαμάλι θὰ κολυμπάει στὸ αἷμα. Αὐτὸς πόλεμος θὰ εἶναι πολὺ μεγάλος˙ θὰ εἶναι γενικὸς πόλεμος. Τέτοιος πόλεμος δὲ θὰ ἔχει ξαναγίνει. Μετὰ θὰ ἔρθει Ἀντίχριστος(Μαρτυρία ἀπὸ τὸ Β´ -ὑπὸ ἔκδοση- τόμο τοῦ παραπάνω βιβλίου˙ εἰπώθηκε το 1991). 
Κλείνοντας θα πούμε ότι εμείς αναμένουμε τις πρώτες αντιδράσεις της Ιεράς Συνόδου,παραθέτοντας το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγίου Πα'ί'σιου.

ΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

Το θέμα των νέων ταυτοτήτων ξαναέρχεται στην επικαιρότητα .Ο Αγιος Πα'ί'σιος έχει αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα για το θέμα των νέων ταυτοτήτων ,το οποίο θεωρούσε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και με αίσθημα ευθύνης περιέγραψε την κατάσταση.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πρέπει να πάρει επίσημη θέση,αλλά και για να γνωρίζουμε όλοι προσωπικά περί τίνος πρόκειται δημοσιεύουμε αυτούσιο το χειρόγραφο για να το διαβάσουν όλοι,χωρίς προσθήκες ή ελλείψεις σημείων.Το χειρόγραφο υπάρχει στο ομώνυμο βιβλίο Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου