Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ: ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ / ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ !!!

 


Φωτισμένοι Γέροντες υποστηρίζουν, ότι ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς είναι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, ο Αυτοκράτορας δηλαδή Νικαίας, ο οποίος βρέθηκε παντελώς άφθαρτος στον τάφο του στην Μικρασία, τόσο ο ίδιος, όσο και τα βασιλικά του ενδύματα!

Τα ίχνη του αγίου άφθαρτου και ολόσωμου λειψάνου χάθηκαν με τις αλώσεις των Φράγκων και των Τούρκων. Υπάρχουν όμως μαρτυρίες, ότι αυτό βρίσκεται (ή έστω βρισκόταν) κρυμμένο στην
Κωνσταντινούπολη σε μυστικό σπήλαιο, το oποίο γνωρίζουν μόνο λίγοι κρυπτοχριστιανοί, που φυλούν το ιερό μυστικό για αιώνες, αναμένοντας την έγερση του μαρμαρωμένου! Υπάρχουν 3 σχετικές μαρτυρίες:1) Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ – δεκαετία 1950
Ο Γέρων Εφραίμ Αριζόνας έχει καταθέσει πληροφορία για την ύπαρξη του Ιωάννη, που του είχε μεταφέρει πριν το 1955 στο Άγιον Όρος ο Αρχιερεύς Ιερόθεος εκ Μικρασίας, ο οποίος τον είχε χειροτονήσει! Αυτός ο Αρχιερέας Ιερόθεος τους είχε πει, ότι είχε δει με τα ίδια του τα μάτια τον κοιμώμενο Βασιλέα Ιωάννη!

Συνοπτικά έχει ως εξής: Ο Αρχιερέας Ιερόθεος είπε, ότι είδε τον κοιμώμενο Στρατηγό Ιωάννη, που θα αναστηθεί όταν θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και τον οποίο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα υποδείξει εις τους Χριστιανούς ότι αυτός θα βασιλεύσει τώρα!
Λέει «υπάρχει αυτός ο κοιμώμενος βασιλεύς και θα αναστηθεί»!

Του λέμε «ποτέ Γέροντα; Πότε άγιε Αρχιερέα του Θεού»;
Λέει, «όταν θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος»!
Και επίσης μας είπε ότι «το δεξί του χέρι είναι στη λαβή του σπαθιού! Το οποίο σπαθί είναι μες στην θήκη».
Και μας έλεγε «όταν το σπαθί βγει από τη θήκη του, τότε θα αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος».

Και εμείς από την περιέργεια μας του λέγαμε:
«Σεβασμιότατε πόσο απέχει το σπαθί από την θήκη»;
«Ολίγοι πόντοι εναπέμειναν για να βγει» λέει…”!
Η αποκάλυψη αυτή του Αρχιερέως Ιεροθέου έγινε λίγο πριν τα γεγονότα του Πογκρόμ του 1955 σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.

2) Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ – δεκαετία 1970 (έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο)

΄Ελληνας καθηγητής Πανεπιστημίου είχε φίλους δύο Τούρκους καθηγητές του Πανεπιστημίου της Κων/πολης. Σε συζήτηση που είχε μαζί τους για τα επερχόμενα ήρθε και το θέμα της επανάκτησης της Πόλης. Τότε οι Τούρκοι καθηγητές (που από ό,τι φαίνεται ότι ήταν κρυπτοχριστιανοί) του είπαν:
“Θέλεις να σε πάμε να δεις κάτι μοναδικό, με την προΰπόθεση ότι θα σου δέσουμε τα μάτια καθ’ όλη την διαδρομή, ώστε να μην μπορείς να εντοπίσεις το μέρος; Γιατί αυτό που θα αντικρύσεις, αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό”!

Εκείνος δέχτηκε και τον πήγαν σε μια περιοχή κάπου έξω από την Κων/πολη σε ένα σπήλαιο. ΄Οταν έφθασαν σε μια εσωτερική στοά του σπηλαίου του άνοιξαν τα μάτια. Σε κάποιο σημείο υπήρχε ένας ανοικτός τάφος χωρίς κανένα διακριτικό. Μέσα στόν τάφο είδε ένα άνδρα ντυμένο με ρούχα βασιλικά της Ρωμαΐκής αυτοκρατορίας, ο οποίος είχε ροδαλό χρώμα σαν ζωντανός που κοιμάται και διέκρινε δύο πορφυρούς σταυρούς στούς ώμους του. Έφερε πλήρη πολεμική εξάρτιση της εποχής και είχε το χέρι του στο ξίφος, το οποίο ήταν βγαλμένο σχεδόν όλο, απέμεναν λίγα εκατοστά μόνο, για να αποσπαστεί από τη θήκη του.

Καί ενώ παρατηρούσε άναυδος, οι φίλοι του του είπαν:
“Αυτός είναι ο δούκας Ιωάννης Βατάτζης, βασιλεύς της Νίκαιας, αυτός θα ηγηθεί του γένους των Ρωμιών. Το μυστικό αυτό μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, σε κάποιους έμπιστους και η παράδοση λέει, ότι όταν θα βγεί το σπαθί του τελείως από το θηκάρι, οι Έλληνες θα πάρουν πίσω ό,τι έχασαν τότε. Καί έχουμε παρατηρήσει, ότι το ξίφος μετακινείται κατά ένα-δύο χιλιοστά την πενταετία.
https://www.votegreece.gr/archives/51243/etoimo-na-vgei-apo-ti-thesi-toy-to-xifos-toy-marmaromenoy-vasilia-oi-martyries-kai-i-toyrkiki-profiteia/

3) Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ – δεκαετία 1980 (δημοσιεύθηκε σε άρθρο της δημοσιογράφου Ελένης Κυπραίου, παραμονή της Αλώσεως, 28 Μαΐου του 1990.)

“Πριν μερικά χρόνια υπηρετούσαν, απ’ τη μια κι από την άλλη πλευρά του Έβρου Έλληνας και Τούρκος στρατηγός. Οι δύο άνδρες είχαν συνδεθεί με στενή φιλία. Όταν έφθασε ο καιρός να μετατεθούν , προσκάλεσε ο Τούρκος τον Έλληνα συνάδελφό του.
«Τόσον καιρό περάσαμε ανέφελα μαζί. Οι διαφορές που έχουν οι δύο χώρες μας δεν επηρέασαν τη φιλία μας. Αλλά κι εμείς οι Τούρκοι θεωρούμε τη φιλία ιερή. Θα ήθελα αύριο το βράδυ να σου το αποδείξω».
Την επόμενη, στις 10 ακριβώς, ο Έλλην επιβιβαζόταν στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του Τούρκου. Γρήγορος οδηγός ο Τούρκος, μπήκε, βγήκε από στενά, από περιπεπλεγμένα σαν κουβάρι καλντερίμια. Έσβησε τη μηχανή, σταμάτησε μπροστά σε καγκελόπορτα με γραφές στα Ελληνικά.

Στάθηκαν μπροστά σε διπλομανταλωμένη σιδερένια στενή θύρα. Έβγαλε κλειδί απ’ την τσέπη του ο Τούρκος. Ξεκλείδωσε. Άνοιξε. Υπόγειο ήταν. Μούχλα ανέδιναν οι τοίχοι. Περπάτησαν σε διαδρόμους. Ο Έλληνας ακολουθούσε με την βεβαιότητα, πως η στιγμή ήταν μοναδική. Είχαν φτάσει στο τέρμα. Θύρα και πάλι αρματωμένη μπροστά τους. Ο Τούρκος άνοιξε τη βαριά θύρα. Και τότε μόνον μίλησε:
«Εσείς οι Έλληνες, δεν πιστεύετε στον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά; Δεν είστε βέβαιοι πως ΖΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ; Δεν είναι θρύλος. Ψεύτικη ελπίδα. Ονειροφαντασία. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Δες και μόνος σου».

Στο πάτωμα, μισοανασηκωμένο στον ένα αγκώνα ο Έλληνας είδε με τα μάτια του, τον ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΟ.
Ρίγος μεταφυσικό τον διαπέρασε. Θόλωσαν απ’ τα δάκρυα τα μάτια μου. Θαμπώθηκε η όραση του. Έκανε το σταυρό του. Μίλησε και πάλι ο Τούρκος:
«Πριν μερικά χρόνια κειτόταν στο έδαφος ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Τον τελευταίο καιρό άρχισε σιγά – σιγά ν’ ανασηκώνεται. Πάμε».
https://www.kontranews.gr/KOINONIA/221014-Martyries-sygklonizoyn-O-Marmaromenos-Basilias-archizei-na-anasekonetai-E-Polis-pote-den-Ealo-Eikones

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ / ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ
Τις παλαιότερες προφητείες για το μαρμαρωμένο βασιλιά (ή ευσεβή βασιλιά, όπως αναφέρεται) μπορείτε, να τις δείτε εδώ:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΒΑΣΙΛΙΑ.

(Από τον ΄Αγιο Μεθόδιο Πατάρων, τον ΄Αγιο Ανδρέα τον δια Χριστόν σαλό, τον Λέοντα το Σοφό, τον ΄Αγιο Ταράσιο, το στρατηγό Μακρυγιάννη αλλά και προφητεία, που δόθηκε στο βασιλιά Μανουήλ Παλαιολόγο και άλλη, που χαράχτηκε στον Τάφο του Μ. Κων/νου.)

Προτιμώ όμως, να αναφερθώ στις λιγότερο γνωστές, που είναι οι εξής:

1) Υπάρχει τουρκική προφητεία, που κάνει λόγο για το ξίφος των Χριστιανών που θα γυμνωθεί και θα διώξει τους Τούρκους και η οποία ταιριάζει ταμάμ (για να μιλήσουμε και τούρκικα) με τις παραπάνω μαρτυρίες.
2) Σε άρθρο, που είχε πρωτοδημοσιευτεί στον Ανάργυρο, μιλάει γέροντας (δεν είμαι σίγουρη, αν είναι ο γνωστός καλόγερος) και λέει τα εξής:
Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 13ος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ …
ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ;
ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ …
http://hellaspress-angel.blogspot.com/2013/12/blog-post_8410.html#ixzz2oHeo52e1

3) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΘ, 11-15
«ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙ» … «ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ» … «ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝ ΡΑΒΔΩ ΣΙΔΗΡΑ»
(Ο προφητευόμενος είναι ο καθήμενος επί λευκού ίππου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.)

4) ΄Αγιος Κοσμάς: Μιλάει για την εποχή του προφητευομένου και την περιγράφει ως εξής:
«ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ,
«ΘΑ «ΖΗΣΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ»,
«ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ»,

5) Ιωσήφ Βατοπεδινός: “Μαζί με τον προφητευόμενο θα αναστήσει ο Χριστός τους Βυζαντινούς και θα τους αναθέσει, να κυβερνήσουν την Ελλάδα.”
https://www.pronews.gr/thriskeia/orthodoxia/339088_irthe-i-ora-gia-tin-apostoli-toy-kata-tin-apokalypsi-kaneis-den-tha

6) Εφραίμ Αριζόνας:
Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ( ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)! ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ! Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΠ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ.

7) Προφητικό ποίημα “Ακούσατε έθνη και λαοί”:
Τα όπλα θα πετάξουνε στη γη και τρομαγμένοι/τ’ αστέρι θα κοιτάξουνε σαν
απολιθωμένοι. Σταθήτε θ’ ακουσθή φωνή. Σταθήτε επί τόπου/Γιατί αρκετά
εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου. Σπεύσατε πάραυτα εκεί στα δεξιά τα μέρη/το τόξο ακολουθήστε που βγαίνει από το αστέρι.

Κι εκεί θα βρήτε άνθρωπον άγιον/δικόν μου.
Ποιμένα αυτόν εξέλεξα δια το ποίμνιόν μου.
Τούτον και σεις εκλέξατε ποιμένα να ποιμάνη/τα πρόβατα μου, που γυρνούν
έρημα δίχως στάνη.
………………..
Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου/εις πάντα θάναι άριστος και επί της
υφηλίου/θα άρχη και θα διοική μετά δικαιοσύνης/και η γη θα χαίρεται εκ
διαρκούς ειρήνης.

8) Προφητικά ποιήματα γερόντισσας:
# Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδα,
με κυβερνήτη χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα.
# Απρόοπτα κι ανέλπιστα θα βάλω κυβερνήτη,
Ορθόδοξος θα είναι χριστιανός και δίκαια τον κόσμο θα κυβερνήσει.

9) Προφητείες ώρα μηδέν / Ενότητα 12.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ “ΠΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ “ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ “ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” (ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΑΣ) …

΄Απειρες οι προφητείες / μαρτυρίες της Ορθοδοξίας, που κάνουν λόγο για τον προφητευόμενο ονομάζοντάς τον άλλοτε ευσεβή βασιλιά και άλλοτε μαρμαρωμένο βασιλιά! Οπότε, καλό είναι, να μην αμφιβάλλουμε και να μην ανησυχούμε για όσα εξωφρενικά διαδραματίζονται στις μέρες μας εις βάρος της πατρίδας μας και ημών των ιδίων! Αντιθέτως, να έχουμε πίστη και ελπίδα, ότι σύντομα ο ΄Αγιος Θεός θα βάλει το χέρι του και θα μας λυτρώσει από όλα αυτά, που οι αντίχριστες δυνάμεις σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς! Οπωσδήποτε “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Να αντιστεκόμαστε στα άνομα σχέδιά τους με κάθε τρόπο και πάνω απ’ όλα με νηστεία, προσευχή, μετάνοια, εξομολόγηση, θεία κοινωνία! Γένοιτο! Αμήν!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου