Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ! ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ 1806!

16-17-anoigma-1
ΣΧΟΛΙΟ : Ευχόμαστε οι ημερομηνίες που δίνει ο Αγιος Ιωάννης Κωνστάντζας να μην ισχύουν για το 2016,γιατί έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα τίποτα δεν αποκλείεται...
«Σηκώνονται οι καταφρονεμένοι και αποκτούν δυνάμεις»
lezanta-profiteia
Άγιος Ιωάννης Κωνστάντζας (Επίσκοπος Ρωσίας 1806)

«Δια τρεις ημέρας θέλουσι φανή εις τον ουρανόν απερίγραπτοι κόμηται και βρονταί»
16-17-anoigma-2
«Ένας μέγας αυθέντης θέλει ετοιμάσει δια τον εαυτόν του ένα αιματώδη λουτρόν»
Συγκλονίζει για την ακρίβεια της η Προφητεία του Αγίου Κωνστάντζας
 Το σημερινό αφιέρωμά μας περιλαμβάνει μία προφητεία του 1806 με τα ακόλουθες προβλέψεις, που κατά την γνώμη μας χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής…
Τα κάτωθι ελήφθησαν εκ τινός χειρόγραφου παλαιού του Αγίου Κωνστάντζας εκ της Ιεράς Μονής Κωνσταµονίτου κατά μήνα Αύγουστο 1897:
Kεφ. α θέλει γένει ένας βασιλεύς και αποθνήσκει.
Κεφ. β ένας μέγας αυθέντης θέλει ετοιμάσει δια τον εαυτόν του ένα
αιματώδη λουτρόν.
Κεφ. γ ένας μεγαλύτερος μονάρχης θέλει λυπήσει κατά πολλά τον
εαυτόν του.
Κεφ. δ σηκώνονται οι καταφρονεμένοι και αποκτούν δυνάμεις.
Κεφ. ε ο φθόνος δεικνύεται από τον χριστιανισμόν.
Κεφ.στ δια τρεις ημέρας θέλουσι φανή εις τον ουρανόν απερίγραπτοι κόμηται και βρονταί.
Κεφ. ζ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.
Κεφ. η εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και
νίκαι.
Κεφ. θ εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δυο ανήκουστοι πόλεμοι.
Κεφ. ι εις τας 12 Αυγούστου, ανυπόφορος ζέστη γενήσεται.
Κεφ. ια εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισυ της ανθρωπότητας.
Κεφ. ιβ θέλει εκλεχθή ένας βασιλεύς από το ημπερίον.
Κεφ. Ία’ εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισύ της ανθρωπότητος.
16-17-anoigma-3
Δις τρισάριθμος χιλιαντάδος νόει, όταν τέρμα φέρωσιν, συν έβδομον αιώνα, ξανθόν γένος ορμήται πρός Βυζάντιον τάχα πρός γενής ανακτόρων διχθήση.
Όδε πύλη θρήνησον έπ’ άκρα νέμων στέφος γαρ εν σοί, το στέφος όταν άρη, πρός ύψος ήξω την πατηθείσαν χάριν, έφευροί μοι και κόψατε και τέλος αλαζόνας. Οπηνίκα μεν εις ’δην τρέχειν πάντας τοις εν τάφοις σπεύδοντας έξω, των δυσσεβών συστήματα κόπτετε ξίφος, φευ σοί Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ, ως ξένος κίνδυνος, άλλ’ οικείως, πλείστα κόλα μένουσιν εις εξαμίλει.
Γότθου συριγμός υιόν της ’γαρ φεύμα, όγε τρισαθλιόματος ύδατος του αλφαίως, ω των συμφορών τής νήσου τής Ελλάδος ! Μάλλον και τα πρώτιστα πάση τή κτίσει.
Γεγονότα με αλληλουχίες
Το σημαντικό είναι πως είναι η πρώτη προφητεία που δίνονται ημερομηνίες σε γεγονότα με αλληλουχίες. Πότε μπορεί να γίνουν αυτά; Αν κάνουμε μία παραδοχή, και αντιστοιχία γεγονότων, σύμφωνα με τα κεφάλαια της προφητείας θα διακρίνουμε με θαυμασμό αλλά και φρίκη τα ακόλουθα:
Κεφ ζ’ = σεισμός και τσουνάμι στην Ιαπωνία !
Κεφ η’ = 18/3 ξεκίνησε ο πόλεμος στη Λιβύη !
Κεφ θ’ = όπως έχει πει και ο Βατοπεδινός μην ξεχνάμε ότι ο πόλεμος με την τουρκία θα ξεκινήσει ήμερα παρασκευή για 5 μήνες θα πολεμούν στην Κωνσταντινούπολη και αυτό κολλάει χρονικά με το κεφ ία” (8/7 φέτος 2011 είναι παρασκευή)
Κεφ. ι’ = ανυπόφορη ζεστή (λογικά μπορεί να έχει σχέση με «πρώτον σάλπισμα υπό του πρώτου Αγγέλου, χαλάζι, φωτιά και αίμα έπεσε στην γην και το τρίτον της γης κατεκάη όπως και το τρίτον του φυτικού βασιλείου. » θα δούμε…)
Κεφ ία’ = ολοκλήρωση των πρώτων 5 μηνών και μετά Γ’ παγκόσμιος πόλεμος οπού όπως αναφέρει η αποκάλυψη θα χαθεί το 1/3 της ανθρωπότητας
κεφ ιβ’ = αναφέρει ο Βατοπεδινός ότι θα σταματήσει ξαφνικά ο πόλεμος και θα υποδειχτεί βασιλιάς από τον Θεό !
Τα δεδομένα κατά τις εκτιμήσεις μου δείχνουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή ενός παγκόσμιου πολέμου Ειδικότερα θα έλεγα ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαστε ζωντανοί μάρτυρες της αρχής του 3ου παγκόσμιου πολέμου που θα γραφτεί στην ιστορία. Ας πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά:

Είναι νωπό το Αίμα ακόμη
Οι Ειδήσεις δεν κρύβουν πλέον ότι τo ΝΑΤΟ παρουσιάζει ρήγματα μεταξύ των μελών.
H Τουρκία φέρεται «χολωμένη» ως υποψήφια ηγέτιδα χώρα του μουσουλμανικού κόσμου, με τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και δεν μπορεί να συναινέσει με τις επιθέσεις(είναι νωπό το Αίμα ακόμη… είχε πει ο γέροντας Παΐσιος) . H Γερμανία απέχει συνειδητά, που σημαίνει ότι αμφισβήτει πλέον ανοιχτά το ηγετικό προφίλ που έχτισε η Γαλλία μέσω αυτής της σύρραξης, που κατ επέκταση μπορεί να σημάνει ενδεχόμενη ρήξη και στο εσωτερικό-οικονομικό κομμάτι της Ε.Ε.
H Ρωσία απέχει δηλώνοντας την βαθιά της λύπη το ίδιο κάνει και η Κίνα.
H Ιαπωνία, πρόσφατα χτυπημένη από την θεομηνία και τα πυρηνικά, συντάσσεται με τον άξονα των γαλλο-αμερικανών, που σημαίνει ότι η γείτονας και με πάμπολλα προβλήματα μεταξύ τους, Ρωσία είναι στο απέναντι στρατόπεδο…
Τα στρατόπεδα χωρίστηκαν. Δημιουργούνται οι άξονες…
Όπως προβλέπει ένας θνητός νους που έχει μελετήσει την ιστορία , αυτή επαναλαμβάνεται Με μαθηματική ακρίβεια επαναλαμβάνεται ότι και στον 2ο Π.Π. Πρώτα διαμορφώθηκαν οι συμμαχίες και δημιουργήθηκαν οι άξονες επιρροής και μετά άρχισε η παγκόσμια γιορτή…
Όλα είναι υπολογισμένα στην εντέλεια.
Ποιά θα είναι η επόμενη φάση; Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι ίσως ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και την Ελλάδα; Κανείς δεν γνωρίζει. Εάν είναι , τότε γεννάται το ερώτημα :είναι τα συμφέροντα τέτοια ώστε να είναι ο καταλύτης για το παγκόσμιο πυροτέχνημα; Ποιος ξέρει!
Πιστεύω ότι, οτιδήποτε συμβαίνει αυτή την χρονική περίοδο έχει προσεκτικά σχεδιαστεί εδώ και δεκαετίες από τα κέντρα της παγκοσμιοποίησης.
Και είναι αφελής οποίος πιστεύει ότι μπορεί εντελώς τυχαία και απρογραμμάτιστα να συμβούν πόλεμοι, κινήματα, επαναστάσεις και κοινωνικές ανατροπές.
Φαίνεται ότι όλα είναι υπολογισμένα στην εντέλεια -με άπειρες εναλλακτικές λύσεις σε εθνικές αποκλίνουσες συμπεριφορές- από εκείνους που επιδιώκουν την ισοπέδωση, την συγκέντρωση εξουσίας, τον αποχρωματισμό ιδεών και εθνών και το τσιπάρισμα σε τελική ανάλυση για τον «έλεγχο».
Επομένως ο αντικειμενικός σκοπός είναι ο έλεγχος, σας αρέσει η όχι,το παραδέχεστε η όχι.
Η φιλοδοξία ενός αρρωστημένου μυαλού
Έλεγχος άμεσος με την κατάργηση της ιδιωτικότητας και με το πρόσχημα της ασφάλειας.
Έλεγχος στην προσωπική ζωή, ρίχνοντας τα κατάλληλα δολώματα όπως facebook,e-mail κλπ. ώστε να υπάρχει συσσωρευμένη η γνώση και η πληροφορία , των προσωπικών μας δεδομένων, των προσωπικών μας σκέψεων, των προσωπικών Πεποιθήσεων.
Έλεγχος κοινωνικός, οικονομικός, δικαστικός, στρατιωτικός μέσω προσώπων που είχαν τα «προσόντα» για ανώτατες πολιτειακές θέσεις, που αν και εκλεγμένοι από εμάς συμμετέχουν σε μυστικές οργανώσεις αποφάσεων τύπου Bilderberg , οι οποίοι μας απειλούν και από πάνω ότι αν μας πουν ότι κουβεντιάζεται εκεί μέσα, θα πρέπει να μας σκοτώσουν.
Μα εμείς δεν τους εκλέξαμε για να διαβουλεύονται μυστικά εν άγνοιά μας!
Έτσι δεν είναι; Άρα υπάρχει κάτι το οποίο θα συμβεί και δεν μας το λένε. Κάτι που αποτελεί τη φιλοδοξία ενός αρρωστημένου μυαλού η πολλών. Και όπως είπε και κάποιος φίλος «Δεκάρα δεν δίνω για επιστημονικές η μαρξιστικές αναλύσεις γιατί τίποτα δεν εξηγεί «αυτό» ζούμε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας.»
Και όταν δεν εξηγείται με τη λογική που μας κρύβουν οι ινστρούχτορες της παγκοσμιοποίησης και των υπερεθνικών αποφάσεων, έχουμε δικαίωμα να σκεφτούμε ότι θέλουμε.
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”              http://www.makeleio.gr/?p=497673

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου