Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…………………H νέα εποχή,η πλάνη το σφράγισμα ,η ταπείνωση και η πίστη.

Στην ‘’ νέα εποχή ‘’ θα αμφισβητήσουν Το Χριστό, για καλό θα μιλήσουν, για καλό της ανθρωπότητας, την γη θα κάνουν θεό.

Για όλα όσα θα συμβούν παιδιά μου, θα είστε μάρτυρες της ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και όχι της ‘’ νέας εποχής ‘’ οι ανάγκες σήμερα είναι για την δικαιοσύνη Του Κυρίου, να φιλάτε τα πόδια του, τα ίχνη Του.

Θα κατασπαράξουν σαν τις ύαινες την Ορθοδοξία, θα τα δείτε μπροστά σας , θα πουν : ‘’ ε! καλά τι έκανε Ο Θεός για εμάς; ‘’ σύντομα θα φέρουν τον κοσμον στην ειδωλολατρία ξανά, Να είσθε μέσα στην εκκλησία, ΚΑΝΕΝΑΣ έξω!

Ο εθνικός ύμνος πωληθηκε ( στην Ιαπωνία ), σε λίγο θα δείτε την σημαία μας να την αλλάζουν, δεν ομιλω για την ελληνικήν σημαία αλλά για την σημαία της εκκλησίας.
Θα πουν : ‘’ εάν έχουμε το Βυζάντιο, θα έχουμε εχθρότητες, ενώ με την πανθρησκια θα είναι όλα ειρηνικά ‘’

Θα αλλάξουν προς το μοντέρνο τους ιερείς, θα πουν ‘’ δεν μπορείτε να κρατάτε ( έχετε ) Σταυρό επάνω σας διότι οι μουσουλμάνοι θα διαμαρτυρηθούν, ( θα προσβληθούν ) ‘’



Αυτοί θα κρατούν ένα τρίγωνο ανάποδο, θα πουν επίσης ‘’ δεν πρέπει πλέον να φορούν ράσα οι ιερείς, διότι τα ράσα συμβολίζουν πένθος, και γι’ αυτό τα φορούσαν, για τον Θεον τους, τώρα Αυτός αναστήθηκε και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για να τα φορούν. ‘’

Όμως προσέξτε παιδιά μου να κρατήσετε γερά, να φτιάξετε γερές βάσεις, να γαληνέψει η ψυχή σας και ως καλοί ποιμένες παιδιά μου μην αφήσετε κανέναν να φύγει.

Δεν χρειάζεται θόρυβος, χρειάζεται αγάπη, χρειάζεται ευσπλαχνία, όσο θα μισούσατε τον εαυτόν σας, τόσο να μισήσετε και τους άλλους, η μόνη λύσις είναι……………

Ο Τριαδικός Θεός, Η Παναγία Μητέρα, Οι Άγιοι Του Θεού.

Είναι καθήκον Ιερό, να σώσετε τις ψυχές σας και μετά να βοηθήσετε και τους άλλους. 
ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΣ

Πλάνη θα είναι, όταν κάποιος θα σας ψιθυρίσει ότι δεν χρειάζεται η μετάνοια και ότι να μην ανησυχείτε που δεν πήγατε στην εκκλησία σήμερα.

Επίσης όταν σας πουν ‘’ για τόσο λίγο κάνετε έτσι ‘’ η ‘’ μόνον αυτοί που βλέπουν μπορούν να μιλήσουν δηλ τα μέντιουμ ‘’

Και αυτήν την εποχή, τώρα θα σας παρασύρουν σε αυτούς, δηλ. σε μέντιουμ, ψυχολόγους, αστρολόγους, κλπ, οι ψυχολόγοι πιστεύουν στον εγκέφαλο και όχι στην ψυχήν.

Όταν πήγαινε κάποιος στον Π. Παισιο αυτός έλεγε ‘’ έλα Θωμά ‘’ ενώ δεν γνώριζε, άραγε ποιος του το απεκάλυπτε; Όταν τον ρωτούσαν για κάποιο θέμα υγείας , αυτός τους απαντούσε με ευλάβεια και αγάπη και εγινοντο αυτά τα οποία έλεγε, άραγε, ποιος του τα έλεγε;

Και κάποιοι άλλοι Άγιοι σήμερα είπαν κάποια πράγματα που διασταυρώθηκαν μέσα στον χρόνο και ήταν αλήθεια, ποιος τους τα απεκάλυψε;

Θα σας λύσω μια απορία παιδιά μου, αυτήν την στιγμήν, ΟΧΙ όλοι ακούν απ’ ευθείας Τον Κύριο.

Όμως Ο Κύριος έχει και τους Αγίους Του, που πρεσβεύουν για εμάς και μεταφέρουν τον Λογον Του Κυρίου σε εμάς, γι’ αυτό παιδιά μου μην δυσπιστήσετε στον εαυτόν σας αλλά ούτε θυμό να έχετε, ούτε κρίσιν για άλλους, όταν δεν συμφωνούν με εσάς η όταν τα βλέπουν αλλά δεν θέλουν να τα βλέπουν.

Εσείς όταν βγαίνετε έξω, γνωρίζετε πόσοι σας συνοδεύουν ( Άγιοι ) και πόσοι σας περικυκλώνουν; ( πονηρά πνεύματα )

Αυτό γίνεται και με τον κάθε έναν που ζει με εσάς.

Γι’ αυτό ποτέ να μην θυμώσετε, διότι αυτά θα γίνουν πολλές φορές, Ο Κύριος πέρασε ανάμεσα μας και ακόμα δεν τον πιστεύουν, πως άραγε εσείς θέλετε να σας πιστέψουν όλοι;

Παιδιά μου κάνετε το έργο Του Θεού, όταν περναει κάποιος στον δρόμον σας και έχει κατολισθήσεις και πέφτει μια μεγάλη πέτρα και πιάνει σχεδόν όλον τον δρόμο, δεν την προσπερνούν διότι θα χρειαστεί και αύριο ο δρόμος, αλλά μαζευουντε όλοι και σιγά σιγά την σπάζουν και την βάζουν στην άκρη.

Έτσι θα είναι ο δρόμος σας, όλοι μαζί οι πιστοί Του Πατρός, με υπομονή να καθαρίσετε τον δρόμον, για να φθασετε Στον Θεό.

Ο Κύριος μας είναι πανταχου παρών, σε κάθε ανάσα, σε κάθε σκέψη, σε κάθε βλέμμα και σε οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σας, και στο πλέον ασήμαντο.



Παιδιά μου σας το λέω με αγάπη και ευσπλαχνία τώρα, όσο λείπει ο ουρανός πάνω από την Γη, τόσο λείπει και Ο Θεός από εμάς, και όσο λείπει ο ήλιος που μας ζεσταίνει κάθε ημέρα, τόσο λείπει και Ο Θεός από εμάς, όσο λείπει η μητρική αγάπη σε όλον τον κοσμον, τόσο λείπει και Ο Χριστός από εμάς, και όσο λείπει η ψυχή μας από τον Κύριο………… Ο Κύριος και πάλιν δεν λείπει.

Μπορείτε να ζήσετε παιδιά μου χωρίς ανάσα και οξυγόνο; Ε! Ο Χριστός για εμάς αυτό είναι! Και πως θα λείπει όταν Τον καλούμε;

 ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ……………….

Ακούστε παιδιά μου, μην μιλάτε για πλανεμένους σφραγισμένους, εις θελησιν δικήν τους το κάνουν, και τότε κλισιν δεύτερη δεν θα υπάρχει. ( διότι δεν θα υπάρχουν τέτοιοι πλανεμένοι )

Για να μην πει κάποιος ότι κατά λάθος σφραγίστηκε, υπάρχει κατά θέλησιν, δεν ομιλω για σφράγισμα μετώπου η χεριού μόνον, αλλά για οτιδήποτε είδους σφραγίσματος.

Παιδιά μου ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ( σφράγισμα ) όμως ΤΟ ΜΗ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΝ ποτέ είναι αυτό του χεριού και του μετώπου. 
 Σας μιλώ για την πιστιν παιδιά μου, κάποιος πιστεύει με πολλή δύναμιν ψυχής, και έχει όλην την χάριν Του Κυρίου, όμως δεν θέλει να ταπεινωθεί απόλυτα, διότι μέσα στην ταπείνωση του, ανθίζει ένα μόνον αγκάθι εγωισμού.

Ε! αυτό το αγκάθι τον φουσκώνει όπως ενα μπαλόνι και κάποια στιγμή τον τρυπαει και πέφτει ξεφούσκωτος κάτω, όμως κατά το πέσιμο γίνονται θρύψαλα οι χάρες.

Ο Χριστός, παιδιά μου, δεν βλέπει μόνον πιστούς, αλλά βλέπει πόσο ταπεινή είναι η πίστης αυτή.

Όταν κυριαρχεί η ταπείνωσης εκεί κυριαρχεί και Ο Θεός, όταν όμως παιδιά μου κυριαρχεί ο εγωισμός, πιστέψτε με εκεί κυριαρχεί και ο γκρεμός.

Μην μπερδεύετε την πιστιν με την ταπείνωσην, δεν υπάρχει πίστης χωρίς ταπεινωσιν, και δεν υπάρχει ταπείνωσης χωρίς ΘΕΟΝ!

Διότι όταν ένα από αυτά λείπει, είναι η καταστροφή της ψυχής και της πίστεως.

 Χωρίς Πίστην, παιδιά μου, απλώς αναπνέετε, και ο βάτραχος παιδιά μου αναπνέει, αλλά δεν έχει πιστιν, θα με ρωτήσετε βεβαίως γιατί η παρομοίωσης με τον βάτραχο;

Πηγαίνετε στην αποκάλυψη και διαβάστε για τον βάτραχο που δεν έχει πιστιν, γι’ αυτό παιδιά μου κοιτάξτε εσείς το έργο σας και την αποστολή σας και αφήστε Τον Κύριο να κτίζει τον δρόμον σας.

Ένας καλός κτίστης, κτίστης που κτίζει πέτρα, φτιάχνει τον τοίχο με πολλή καλλιτεχνία και γεφυρώνει την μια άκρη της όχθης με την άλλην, αυτή είναι η πιστις προς Τον Κύριο, και η γέφυρα είναι ο δρόμος που ανοίγει Ο Χριστός για εσάς.

Γι’ αυτό παιδιά μου μην γίνετε κακοί κτίστες της ψυχής σας, και αφήστε Τον Κυριον, αυτά που θα κτίσετε με πιστιν, να τα ισχυροποιεί.

Διαβάστε την αποκάλυψη και τα έχετε όλα εκεί, Ο Κύριος τα έχει αποκαλύψει όλα από την αρχή έως το τέλος.    Ευχαριστούμε τον φίλο GEWKWN
Άβαταρ μέλους  από την Κύπρο για τα κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου