Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ…


Μετά τις ισχυρές θλίψεις που περνάμε έρχονται ισχυρές χαρές ακριβώς διότι ο διαχρονικός Ελληνισμός είναι σαν τον καιρό…¨ μετά την μπόρα την δαιμονική έρχεται λιακάδα ΘΕΙΚΗ¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης

«Το ποθούμενο θα γίνει στην τρίτη γενεά. Θα το ιδούν τα εγγόνια σας. «ΕΛΛ
(Ελέχθη εν Χειμάρρα – Η σπουδαιοτάτη αύτη προφητεία του Αγίου, η οποία
έτρεφε την γλυκυτέραν ελπίδα του υποδούλου Γένους, έλαβε καταπληκτικήν επαλήθευσιν. Διότι οι χρόνοι της απελευθερώσεως του Έθνους είναι πράγματι η τρίτη γενεά από των χρόνων που προεφήτευσεν αυτήν ο Άγιος, καθόσον, ως γνωστόν, εκάστη γενεά υπολογίζεται εις 25 έτη)  
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
Από το βιβλίο «Κοσμάς ο   Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ Καντιώτη
¨Το σύμπλεγμα κατωτερότητας και η μεγαλομανία να αναστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία του Τούρκου Προέδρου Ρ .Τ. Ερντογάν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα του στη διάλυση. Κι αυτό γιατί τόλμησε να τα βάλει με τη Ρωσία. Τα λόγια αυτά ανήκουν στο γνωστό Βρετανό ιστορικό και δημοσιογράφο Νόρμαν Στόουν και δημοσιεύονται όχι σε καμία ρωσική εφημερίδα αλλά στον Guardian.
Με λίγα λόγια αλλά με στοχευμένο τρόπο ο Νόρμαν Στόουν περιγράφει πως ο Ρ. Τ. Ερντογάν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα του στην καταστροφή. “Δεν έπρεπε να προκαλέσουν τη Ρωσία από την οποία οι Οθωμανοί τόσες ήττες είχαν υποστεί στο παρελθόν”, επισημαίνει ο Βρετανός ιστορικός.
«Ενθαρρύνοντας τον πόλεμο στην Συρία, ο Ερντογάν δεν προέβλεψε τις συνέπειες για την Τουρκία. Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή καθίσταται ολοένα και περισσότερο πολύπλοκη, συνεχώς εξελισσόμενη με νέους δρώντες και τους αντιπάλους της Άγκυρας να αυξάνονται«, δήλωσε.     http://hellasforce.com/2015/12/08/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου