Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...............Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Παιδιά μου, αφού δεν τα έχετε δει όλα, γιατί βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα;

Εσείς παιδιά μου έχετε αχρηστεμένο ημερολόγιο……….. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, γι’ αυτό παιδιά μου, μην σκοτίζεσθε για το πότε θα γίνουν τα γεγονότα, αλλά να στενοχωριέστε για το ότι θα γίνουν.

Και δεν ομιλω μόνον για την Συρία, αλλά και για γεγονότα που θα συμβούν στις ψυχές σας και θα τις χαλάσετε, λογω βλασφημίας, διότι θα νομίζετε ότι από τον Θεό θα προέρχονται αυτά που θα γίνονται.

Δυστυχώς παιδιά μου δεν έχετε καταλάβει την ευσπλαχνία του Θεού και ότι μας προστατεύει.

Ο Χριστός τους αφήνει να ακολουθησουν το σχέδιο της αυτοκαταστροφής, Ο Κύριος γνωρίζει πολύ καλά ότι τετελεσται!!!

Το τετελεσται το λέω σε όλο το φάσμα της δικής μας γνώσεως, μετά αρχίζει Ο Κύριος…..

Βεβαίως έχει αρχίσει ήδη, αυτήν την στιγμή εφαρμόζεται το σχέδιο του Θεού, Ο Κύριος έχει ξεκινήσει, εσείς δεν το έχετε καταλάβει, όμως όταν θα γίνουν όλα αυτά τότε θα εφαρμοστή το μέγα σχέδιο Του Θεού,

Κάποιοι παιδιά μου αυτήν την στιγμή, παίρνουν μια γεύση πως πλένονται τα πόδια, οι ίδιοι αυτοί θα πάρουν την γεύση πως λούζονται έως το κεφάλι ( πλημμύρες ) επειδή την τελευταία στιγμή που χάνουν ότι καλύτερο για αυτούς έχουν, δηλαδή την περιουσία τους, σκέπτονται και εκφράζονται ότι τους εκδικείται η φύσις και δεν σκέπτονται ότι αυτοί αδίκησαν Τον Θεό.

Όταν όμως καταπατειται ο Νόμος Του Θεού, κινείται τότε Νόμος Θεού και εξαρτάτε τι απόφαση θα πάρει……….

Ως παραβολή σας λέω το εξής, εάν με έναν οβολόν κάνει να πάρετε 1 κιλό σιτάρι, ένα κιλό ακριβώς θα σας δώσουν και όχι ενάμιση, έτσι παιδιά μου, όταν η αδικεία σας είναι του ενός κιλού το Δίκαιον του Θεού θα σας δώσει ακριβώς το αντίτιμον.

Για φαντασθείτε λοιπόν αυτούς που πλένουν τα πόδια τους ( πλημμύρες ) πόσα αδικήματα έχουν κάνει σε φόρο αίματος;

Τότε να μην τα βάλετε με τον Θεον, αλλά με τους εαυτούς σας, που κινήσατε Νομον Θεού!

Θα με ρωτήσετε βεβαίως που είναι η ευσπλαχνία Του Θεού ..θα σας απαντήσω, έως που έφτασε η αδικία σας;…….Επι όλων δε τούτων σας απαντώ, τι γνωρίζετε περί ψυχής; ………………………..

Όταν εσείς αδικείτε μια ψυχή, αυτή η ψυχή παραπονείται, που παραπονείται η ψυχή αυτή; Στο σώμα σας ( σε εσάς ) η Στον Θεό; Ποιον παρακαλεί; ( τον Θεό )! Σε ποιον απευθύνεται;

Στον Θεό Στον Χριστό, Στην Παναγία, το παράπονο αυτό αμέσως τότε κινεί Νομον Θεού και ανοίγει ένα δικαστήριο, ……..το δικαστήριο αυτό, μην το συγκρίνετε με τα δικά μας δεδομένα, το εκφράζω με τα δικά σας λόγια για να καταλάβετε το εύρος του λόγου.

Όσους λοιπόν οβολούς έδωσες, τόσους οβολούς θα πάρεις, αυτό ονομάζεται δικαιοσύνη και όχι τιμωρία και ασπλαχνία, διότι δικαιώνει εκείνην την ώρα Ο Θεός και τις δυο ψυχές ώστε όταν έλθουν επάνω, να βρίσκονται σε ισορροπία .

Εδώ όμως λαμβάνει μέρος και η μετάνοια, θα εκτελεστή μεν η απόφασης της δικαιοσύνης, αλλά εάν ακολουθηση μετάνοια ε! αντί να έχεις 10 χρόνια κράτηση, θα έχεις τρία!

Όμως ο Νόμος θα εκτελεστή! Έστω με επιείκεια!
Γιατί πολλοί ιερείς δεν πηγαίνουν σε κάποιους ανθρώπους για να μιλήσουν για τον αληθινό Λογον Του Θεού;

Ποιος Ιερεύς πήγε σε έναν παιδικό σταθμό και ως παραμύθι να παρουσιάσει Τον Θεον, Τον Χριστό, μπροστά στα παιδάκια, και Την Παναγία Μητέρα επίσης, και όχι την τεχνολογία;

Ποιος από όλους τους Ιερείς πήγε σε κάποιο άσυλο, που είναι κάποιοι εγκαταλειμμένοι και πονεμένοι, όχι για να τους μιλήσει, αλλά για να τους προσφέρει ένα ποτήρι νερό, όταν πονάνε; Το κάνουν αυτό μόνον όταν κινείται το χρήμα ………………….

Ποιος Ιερεύς βγήκε από την λειτουργία και μπήκε σε ένα φτωχόσπιτο για να τους παρηγορήσει; Όχι για να τους πάει ψωμί, αλλά για να τους πάει την ευλογία Του Θεού μέσα σ’αυτό το σπίτι.

Ποιος πήγε σ’αυτους τους πονεμένους και ταλαιπωρημένους, που εσείς τους αποκαλείτε ναρκομανείς; Ποιος τους αγάπησε; Ποιος τους μίλησε με λόγια Του Χριστού;

Ποιος (άνθρωπος ) προσέφερε σ’αυτους ολίγην αγάπην ανθρώπινην; Όμως φαρισαίοι είσθε και υποκριτές και όλους τους βρίζετε και τους διώχνετε σαν την λέπρα, από επάνω σας.

Όμως την λέπρα την έχετε μέσα εις την ψυχήν σας και δεν το καταλαβαίνετε.

ΔΩΣΤΕ ΑΓΑΠΗ!.............................

Να πείτε σε όλους ότι αγάπη εστί Θεός! Και Θεός εστί αγάπη! Και εσείς είστε δημιουργήματα δικά Του και παιδιά Του Θεού.

Αυτόν που αποκαλείτε φυλακισμένο, τελειωμένο, απάνθρωπον, και πόσες άλλες κατηγορίες δικες σας δεν εκφράζετε, την πήρατε ποτέ την ψυχή του στα χέρια σας και την είδατε; Ξέρετε τι θα σας πη; ‘’ η κοινωνία σας και εσείς οι άνθρωποι με φθασατε εδώ ‘’ διότι έλειψε από εσάς η αγάπη Του Κυρίου σας και Θεού σας και με το μίσος σας καταστρέψατε και την ψυχήν μου

Γι’ αυτό παιδιά μου, δίκαιοι να είσθε και όχι αυστηροί, άλλο να μιλήσετε με αυστηρότητα και δικαιοσύνη και άλλο με αυστηρότητα.
Μην σας νοιάζει ο χρόνος που ακούτε δεξιά και αριστερά ( για το πότε θα γίνουν τα γεγονότα ) Και εάν Ο Κύριος παράτασην δίνει, προς μετάνοια είναι αυτή!

Για φαντασθείτε δυο πήλινα κιούπια, σπάζει το ένα και δεν νοιάζεστε διότι έχετε το άλλο, όμως έχετε και στον νουν σας ότι μπορεί να αγοράσετε και ένα άλλο πάλι, αλλά όταν έχετε μόνον ένα, παιδεύεστε τόσο πολύ για να μην σας σπάσει και για να το φυλαξετε.

Έτσι είναι και οι ημέρες τις οποίες περιμένετε, αν δεν υποφέρετε λίγο για να μετανοήσετε και να φυλαξετε σαν τα μάτια σας Τον Θεον σας, αν αμέσως Ο Κύριος τελείωνε αυτά τα βάσανα και τα παιδευματα η αχαριστία σας, παιδιά μου, θα αγόραζε και άλλο κιούπι!

Γι’ αυτό κατανοείστε αυτά τα βάσανα που περνάτε για λίγο ακόμα, επειδή πρέπει να καλλιεργηθεί ξανά η ψυχή σας, διότι την ξεχάσατε στην σκόνη την ψυχήν σας και λερώθηκε

Αν Ο Κύριος δεν ήταν εύσπλαχνος δεν θα σας έδινε αυτήν την διαπαιδαγώγηση, αλλά θα σας άφηνε στα χέρια του μη εύσπλαχνου που έρχεται.

Εσείς με την μετάνοια σας θα κερδίσετε την ευλογία Του Κυρίου, και Ο πατέρας θα σας αναστήσει την ψυχή σας γιατί την ποδοπατήσατε, την χάσατε και μέσα από αυτά που χάσατε, χάσατε ένα πολύ καλό κομμάτι από την ψυχή σας …………Μπορείτε όμως να την ξανακερδίσετε, διαβάστε τον άσωτο υιό!

 Κάποιοι από τους παρευρισκομένους αναφέρθηκαν για τις συντάξεις , και Ο Γέροντας τους είπε……

Παιδιά μου θα έχετε διπλή σύνταξη για να κεράσετε, όμως με μια υπόσχεση, ότι θα κεράσετε στην Κωνσταντινούπολη!!!

Σας φαίνεται, παιδιά μου, άφθαστο ( όνειρο ) αυτήν την στιγμή αυτό……………….

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ……..
το μόνο που έχω να σας πω, δεν σας λέγω χρόνο, αλλά μόνον τόπο και τοποθεσία, εκεί θα παρελάσετε, εκεί θα πιείτε και τον καφέ σας…………………………..

Όταν θα έχετε τον Χριστό στα χέρια σας, θα έχετε απειροπλάσια τα δώρα και την έλευση της καινούργιας εν Χριστό ζωής.

Αν κτυπήσει κάποιος το δάχτυλο του θα πονέσει, έτσι να πονάτε μεταξύ σας ο ένας για τον άλλον, θα έχετε αμφισβητήσεις …………..οταν όμως θα έλθουν τα γεγονότα τότε θα καταλάβουν ………………………

Παιδιά μου ποτέ μην ξεχωρίζετε την ψυχή από τον νουν, και τον νουν από την ψυχην, διότι όταν βαδίζουν μαζί υπάρχει ισορροπία.

Πολλές φορές λέτε ‘’ σε πιστεύω Κύριε ‘’ αλλά δυστυχώς δεν κάνετε ( πράττετε ) τα Πιστεύω Του, η μετάφρασης της λέξεως ‘’ πίστης ‘’ είναι ‘’ σε ακολουθω!!!

Εσείς όταν η πίστης σας είναι χλωμή, δεν μπορείτε να ακολουθησετε Τον Κύριο.

Να περνάτε ανάμεσα στις άλλες ψυχές χωρίς θόρυβο.

Μην ανησυχείτε, σας το λέω για πολλοστή φορά, θα έχετε όλες τις αλλαγές σ’αυτό το χρονικό διάστημα, σ’αυτό που ονομάζετε εσείς ‘’ πολιτική ζωή ‘’ στους οποίους τυφλά πιστεύετε και ψάχνετε την σωτηρία σ’αυτους.

Θα τους δείτε σ’αυτό το χρονικό διάστημα, παιδιά μου, όλους τους, που θα αλλάζουν τις μάσκες, οι οποίες όμως θα είναι όλες το ίδιο, μόνο το χρώμα θα αλλάζει και εσείς πιστεύετε στα χρώματα η στην μάσκα που αλλάζει.

Αλλά μ’αυτό θα καταλάβετε ότι όλοι τους είναι το ίδιο.

Δείτε τα τελευταία γεγονότα και θα καταλάβετε πόσο ίδιοι είναι όλοι, γι’αυτό παιδιά μου κοιτάξτε Τον Θεό Πατέρα, κοιτάξτε Τον με τόλμη στα μάτια , παραδεχτείτε τα λάθη και τις αμαρτίες σας, εκεί είναι η ζωή και η σωτηρία.

Εκεί είναι το Φως και η αγάπη, εκεί είναι το έλεος και η ευσπλαχνία, αυτοί που σήμερα θέλουν να σας κυβερνήσουν είναι απλώς το μίσος και η τυραννία, σύντομα όμως θα τα αλλάξει όλα Ο Θεός.     Ευχαριστούμε τον φίλο GEWKWN 
Άβαταρ μέλους  από την Κύπρο για τα κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου