Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ-Οι δύσκολες μέρες και ο Βασιλέας.

Θα δείτε, παιδιά μου, ενδύματα ( ράσα ) που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα.

Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.


Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πιστις σας……….
ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ………….

Όταν πας για κυνήγι δεν παίρνεις σφεντόνα μαζί σου, τόση δύναμη θα έχουν για να κτυπήσουν εκεί που θα θέλουν, και οι πέτρες που θα ξαμολήσουν από εκεί, σ’ αυτούς θα γυρίσουν………………………..

Οι ημέρες εν μέρει είναι δικες τους, αλλά στο σύνολο είναι ημέρες του σχεδίου Του Ουρανίου Πατρός για εσάς.

Και μην περιμένετε να δώσουν πνοή αυτοί που δεν ξέρουν και ούτε πνεύμονες έχουν για να πάρουν πνοή.

Αλλά και εσείς μην περιμένετε και να είσθε βιαστικοί στην μετάνοια σας και θερμοί στην πιστιν σας προς τον Δημιουργό σας.

Είναι μεγάλη ανάγκη παιδιά μου, αδέλφια μου, αυτήν την ώρα να είσθε όλοι μαζί, είναι μεγάλη ανάγκη, η προσευχή σας να είναι τόσο θερμή ώστε από αυτήν την θερμότητα να βγει αληθινό φως και να ενωθεί με το Άγιον Φως και να λάμψη.

Όταν εσείς κάνετε κάποια λάθη, μην κλείνεστε μέσα σας από ντροπή, αλλά ελάτε στον ΧΡΙΣΤΟΝ σας και μην ξεχνάτε ότι είσθε και εσείς κομμάτι της Αγίας Τριάδος.

Αυτά τα λάθη, οι αμαρτίες που δεν έχουν διάκριση αν είναι μικρές η μεγάλες, παραδώστε τις με ανοικτή ψυχή, και με ανοικτό νου στο καθαριστήριο που είναι η εξομολογησις και η θερμή προσευχή σας και η ταπεινή μετάνοια σας.

Και όσο για τον πονον σας αφήστε τον στον ΧΡΙΣΤΟΝ, Ο Κύριος τον γιατρεύει γιατί και όταν πηγαίνετε στον γιατρό, εάν δεν πείτε από που ξεκινά το πρόβλημα εν μέρει θα σας γιατρέψει και εν μέρει θα πάθετε ( πάσχετε )

Και Ο Κύριος σας έτσι είναι, Ιατρός είναι και Αυτός ,εάν εσείς δεν του πείτε από που ρίζωσε το κακό σας, και εν μέρει θα το κρύψετε από ντροπή, εν μέρει θα σας γιατρέψει με την βούληση σας και εν μέρει θα υποφέρετε, ώσπου να καταλάβετε ότι στον γιατρό μιλάμε μόνον ειλικρινά.

Και ψάχνοντας ετουτος ο καλός γιατρός, βρίσκει και κάτι που ξεχάσατε να του πείτε από τον μεγάλο πόνο τον άλλον, διότι είναι πολύ καλός γιατρός και ερευνητής.
Του λέτε ότι έχετε μια πληγή στο δέρμα αλλά αρνείστε να σηκώσετε το μανίκι σας, Ε! τότε.....Πως θα σας θεραπευση;
Ελεύθερη βούληση έχετε παιδιά μου, από εκεί και πέρα ξέρετε εσείς τι να κάνετε. 

Ο Κύριος θα τα αποκαλύψει όλα, όμως είναι ενωρίς ακόμα, γιατί οι άνθρωποι είναι ικανοί να τα κατασπαράξουν και όχι μόνο αυτό.

Ψάχνετε βασιλεα γήινο, αλλά Ο Κύριος από τον ουρανό θα τον φέρει.

Έχετε μπερδευτεί πολύ επειδή ακούτε πολλά, η φαντασία σας είναι ατελείωτη, έστω και θαμμένος να είναι, έστω και ξεσπαθωμένος να είναι, εάν δεν έλθει το ουράνιο Πνεύμα τίποτε δεν κινείται.

Γι’ αυτό μην ψάχνετε μέσα στην φαντασία σας, τα πράγματα, πρέπει να κάνετε υπομονή.

Βέβαια, παιδιά μου, θα με ρωτήσετε : ‘’ δεν θα είναι ο μαρμαρωμένος; ‘’

Εγώ δεν σας είπα όχι, αλλά σας είπα, όταν θα έλθει το Άγιον Πνεύμα, τότε θα κινηθεί, όποιος και εάν είναι αυτός.    Ευχαριστούμε τον φίλο GEWKWN
Άβαταρ μέλους  από την Κύπρο για τα κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου