Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…………… ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ…………….

Περιμένετε και θα δείτε, Ο Κύριος έκανε τόσον καιρό υπομονή εσείς δεν μπορείτε να κάνετε ακόμη λίγη;
ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ = ΚΑΘΑΡΣΙΣ


Παιδιά πριν από δυο μέρες (18 Νοεμβρίου 2015) Ο Γέροντας έστειλε το εξής μήνυμα……..

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ……………. 

 Ανοίξτε τα μάτια σας, μην πληγώσετε άλλον και μην πληγωθείτε, όταν λέγω να μην πληγώσετε εννοώ να μην κάνετε τους άλλους να αμαρτάνουν.

Και όταν λέγω να μην πληγωθείτε εννοώ να μην κάνετε εσείς οι ίδιοι αμαρτίες, συμβουλέψτε, με τον λογον του Θεού και την αλήθεια Του Θεού και με το δίκαιον Λογον Του………………………………………….

Παιδια μου, Θα μένετε άφωνοιι κάθε ημέρα, γονατίστε με την ψυχήν σας, κάντε τον σταυρόν σας, την προσευχήν σας, ανελλιπώς………………………….


Από ημέρα σε ημέρα τώρα, βλέπετε ότι ο πλησίον σας κάτι έπαθε, και λέτε ‘’ δεν έφτασε σε μένα ακόμη αυτό το κακό ‘’

Όταν το βλέπετε αυτό, φαντασθείτε ότι είσθε εσείς αυτοί που πάθατε αυτό, γι’αυτό παιδιά μου σας καλώ στην ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, με την ψυχή μου σας το λέω αυτό, βοηθείστε τους συνανθρώπους σας μέσα στην εκκλησία που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ.



Μαζί όλοι με μια γροθιά, ως μια ψυχή γύρω από Τον Χριστό, μετανοήστε μέσα από τα βάθη της ψυχής σας και φιλήστε νοερά τα πόδια του Ουράνιου Πατέρα σας …….ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ.

Όταν σας μιλώ για ταπείνωση, δεν εννοώ υποταγή, η ταπείνωσης είναι η βασιλεία του ουρανού, αυτήν την βασιλεία την έθρεψε, Αυτός Ο Ουράνιος Πατέρας που σας έπλασε, Αυτός Ο Υιός Του που σας αγάπησε και σας αγαπαει, Αυτός Ο Θεός Ο Ίδιος.

Βλέπετε ότι δεν είναι υποταγή.
 Παιδιά μου η Ουκρανία θα είναι η σπίθα που θα ανάψει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, και τότε θα βρει ευκαιρία η Τουρκία να κτυπήσει την Ελλάδα.

Η Ρωσία δεν θα μπει μόνη της στην Ουκρανία, το πρώτο αντίποινο ( για την Ρωσία ) θα είναι η συμφωνία που θα κάνουν δυο μεγάλα κράτη ( Γερμανία –τουρκια ), για να κτυπήσουν ένα πολύ μικρό και αδύναμο κράτος, κλείνοντας τον δρόμον κατά εκείνων, ( δηλαδή κλείνοντας τα Δαρδανέλια για τους ρώσους ) κλείνοντας την δύναμιν μέσα στην δύναμιν, δηλαδή όταν η δύναμις ( Ρωσία ) κλείνεται μέσα στην δύναμιν ( μόνον στο δικό της μέρος )

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ. Αλλά τότε θα έλθει η μεγάλη έκρηξης που σας προειδοποίησα……..

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, τα πνευματικά πρωτίστως ……………..
Δεν υπάρχει χρόνος, επειδή το συμφέρον περναει μέσα από αυτό το κράτος που θα διαλυθεί ( Τουρκία )

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Η Ρωσία, απασχολημένη όπως θα είναι με την Ουκρανία, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ΑΜΕΣΩΣ την Ελλάδα.

Στην Ελλάδα θα υπάρχει ακυβερνησία, τότε οι τούρκοι νομίζοντας ότι θα μπουν στην Ελλάδα σαν τα αφεντικά στα εδάφη τους, θα κτυπήσουν……………

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Τελειώνοντας εσείς, αρχίζουν οι άλλοι. Σήμερα παιδιά μου έχετε μείνει μόνον με την ουρά, σύντομα Ο Κύριος θα σας δώσει το κεφάλι ( τον Ηγέτη .
 Οι Ιουδαίοι οι καθαροί, χώρισαν σε πολλά μέρη, μετά όταν ενώθηκαν έγιναν πάλι δώδεκα ( 12) όμως ο δωδέκατος ήταν έξω από αυτούς (οι από κάτω είναι ο δωδέκατος )

Και ως σώμα έμειναν μεν Ιουδαίοι, ως μυαλό όμως έμειναν εβραίοι, ο δωδέκατος κυριαρχεί τον νουν τους και περιμένουν τον βασιλεα τους.

Τον Έναν, ( Τον πραγματικόν ) τον εσταύρωσαν ως τον πλέον ένοχον του κόσμου, ως δεύτερον περιμένουν αυτόν που μπήκε στον νουν τους, τον περιμένουν ως πραγματικό βασιλεα, γιατί ως οχιά δηλητηρίασε την ψυχήν τους.

Όταν σας τσιμπά οχιά στο πόδι νοιώθετε τον πόνο στην ψυχήν σας και μετά παραλύει ο νους σας και το νευρικό σας σύστημα.

Έτσι τους τσίμπησε η οχιά εκείνη, πόνεσαν στην ψυχήν τους επειδή δεν είδαν, δεν αναληφθήκαν Τον Βασιλεα και αυτό το δηλητήριο πήγε στον νουν τους και τους δημιούργησε παραισθήσεις ώστε και τον βάτραχο να βαφτίζουν βασιλεα.

Και τον περιμένουν με λαχτάρα, διότι αυτός αν και μόνον του χρήματος είναι, αλλά βουτηγμένος όπως ο βάτραχος στην λάσπην είναι.

Το δε δηλητήριο τόσον δυνατόν ήταν, ώστε και άλλους νόες εμόλυναν, όταν θα δουν τον βασιλεα τους τον λασπηαρην ( η λασπηναρην, δεν βγάζω την λέξη ) θα θέλουν να τον πλύνουν, αλλά θα μολυνθούν και εκείνοι, αν και θα τον έχουν ντύσει με χρυσόν.

Παιδιά μου, κάντε μιαν δοκιμήν βάλτε στο χώμα ένα καθαρό γυαλί και ρίξτε λάσπην επάνω, μετά ρίξτε καθαρό νερό, η λάσπη θα πάει στην λάσπην και το γυαλί, ξανά θα μείνει γυαλι ( η καθαρή ψυχή )

Έτσι θα γίνει και με τον βασιλεα τους, γι’αυτό όλοι τους σκέπτονται ως Ιουδαίοι αυτήν την στιγμήν.

Για να γίνεις βασιλεας η κυβερνήτης, χρειάζεσαι όλον τον λαόν, αντιθέτως ο κυβερνήτης αυτός ποιον έχει ως βασιλεα; Έχει βεβαίως τον λαόν που τον εξέλεξε.

Και όμως ποιον σταυρώνει αυτός ο ο κυβερνήτης; Πρώτον τον λαό του που είναι και ο βασιλιας του, κάπως έτσι έγινε και στα ιουδαϊκά χρόνια, αυτόν που τους εξέλεξε , Τον σταύρωσαν.

 Ακόμα δεν πιστεύετε ότι πρώτα θα τελειώσουν τα βάσανα της χώρας μας και μετά θα ξεκινήσουν τα βάσανα των άλλων χωρών.

Ο πόλεμος ο οικονομικός που σας κάνουν τώρα είναι θρησκευτικός, που δεν μπορώ να το εκφράσω ως εγκληματικόν διότι δεν υπάρχει έκφρασης αυτής της έννοιας ( που να εκφράζει πόσο χειρότερος είναι )

Για φαντασθείτε, έρχεται κάποιος και κτυπάει το παιδί, αλλά δεν κτυπάει μόνον το παιδί αλλά ξεριζώνει ταυτοχρονως και την καρδιά του Πατέρα, και όχι μόνον παιδιά μου, κατασπαράζει και την ψυχή της Μητέρας , και αμετανόητα δείχνουν προς τον Πατέρα την πραξιν αυτή.

Για πείτε μου εσείς, πόσο θα αντέχετε σε έναν εγκληματία αμετανόητο; Την απάντηση την αφήνω κενή, βρείτε την εσείς, διότι εάν μετανοούσαν γι’αυτό που κάνουν τώρα , η ευσπλαχνία Του Ουράνιου Πατρός, θα ελεούσε αυτούς.

Αλλά βεβαίως, δεν θα συγχωρούσε την πραξιν, διότι μετά, σας έχω μιλήσει πολλάκις για την δίκαιη δίκη Του Ουρανίου Πατρός.

Επειδή μετά δεν είναι θέμα εκείνου αλλά είναι θέμα της διαμαρτυρίας των ψυχών και της δικαιοσύνης Του Θεού


Όταν σας δίνει κάποιος ένα ωραιότατο δώρο, προσπαθείτε να του το ανταποδώσετε σε μια στιγμή δική του πλέον……..

Τότε για Τον Ουράνιο Πατέρα και για Τον Χριστό, το δώρο σας αυτό ( πρέπει να ) είναι η καθαρή ψυχή σας και η πίστης σας και η ταπεινότητα σας και ουδέν εγωισμός.

 Παιδιά μου δεν είναι αυτές οι αιτίες ( που λέτε ) που γίνονται όλα αυτά, ούτε πως λέγεται η μια θάλασσα, ούτε πως λέγεται ένα βουνό ( και σε ποιον ανήκουν )
Απλώς η αιτία είναι τόσο βαθιά που εσείς δεν την βλέπετε και ούτε θα σας την πουν ποτέ!

Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα.


Όμως έφτασε η ώρα που με ανθρώπινα σχέδια και ενέργεια ΘΕΟΥ θα γίνουν όλα, δηλαδή παιδιά μου θα αφήσει τα ανθρώπινα σχέδια ( που σκοπό έχουν να σας καταστρέψουν ) να εξελιχτούν έως κάποιο σημείο για να μπορέσουν να καταλάβουν την ντροπή τους, να μπορέσουν να καταλάβουν τις αμαρτίες τους και να δουν πραγματικά με τα μάτια τους τι εστί Θεός.

Ήδη παιδιά μου είναι αναπολόγητοι εκείνοι, τι περιμένετε; Να βάλουν την λογική τους επάνω από την πραξιν τους; Η λογική τους θυμηθείτε την λέξιν, έχει πεθάνει μαζί με την ψυχήν τους.

Ένα να ξέρετε και μόνον! Ούτε στην Γη, ούτε στον ουρανόν, ούτε στο σύμπαν ολόκληρο, δεν υπάρχει ( κάτι ) άλλον πιο μεγάλο από ΤΟΝ ΘΕΟΝ

Πολλού τρυποκάρυδοι πέρασαν σ’ αυτόν τον κόσμο, και όλοι νόμιζαν ότι τρυπούσαν τον κορμόν, ο ένας κτύπαγε στην κορυφή και ο άλλος από την άλλην πλευρά, οι άλλοι στην μέση και οι άλλοι στο τέρμα και γύρω-γύρω, αλλά τις ρίζες ποτέ δεν μπόρεσαν να τις τρυπιζουν.

Ήταν όλοι τους ‘’ τρανοί ‘’ επάνω στους Λαούς τους, με πολλή υπερηφάνεια σώματος, αλλά με θανατισμενη ( πεθαμένη ) ψυχή από την ώρα που γεννήθηκαν.
Ολίγοι των ολίγων ήταν εκείνοι που έστειλε Ο Κύριος ως ‘’Ηγέτες ‘’ ολίγοι είναι, οι τρεις :

Ο ΜΩΥΣΗΣ

Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΗ ( ο εκλεκτός του Θεού )

Αυτοί είναι οι τρανοί της Γης, αναγνωρισμένοι από ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.
 Ουδέν ιππότες άλλοι υπάρχουν, εκτός τον βασιλεαν, που δίκαιος των δικαίων και κύριος των κυρίων είναι και προς τα δεξιά Του Υιού κάθεται, γι’ αυτό ο δεύτερος μετά Τον Πρώτον τον εκ δεξιών, Υιός Θεού, Θεον Θεού έρχεται. ( μετά τον Ιωάννη Άγιο Βασιλεα, Ο Χριστός έρχεται στην δευτέρα παρουσία)

Γι’ αυτό μην μπερδεύεστε με αριθμούς και λεγεώνες, όσους ακούτε να τα λένε παιδιά μου αυτά, αμέσως το όπλο είναι η Καινή Διαθήκη.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Σε εσάς παιδιά μου, αγαπημένα, έχω εξηγήσει όσα πρέπει να ξέρετε και σας τα εξήγησα βάση της Διαθήκης ( Καινής Διαθήκης ) που κρατάτε στα χεριά σας.

Μην περιμένετε να αλλάξουν τώρα αυτά που είναι γραμμένα, θα αλλάξουν όταν Ο Θεός το επιτρέψει.

Όταν ακούσετε οποιονδήποτε που θα σας μιλήσει με τριαδικό Λόγο, τότε θα καταλάβετε ότι είναι ο κωδικός σας και θα εννοήσετε την πληροφορία.

Όταν δεν θα ακούσετε τριαδικότητα, μην προσβάλετε κανέναν, αλλά προσπαθήστε να προσθέσετε ( το σωστό) και να βάλετε στην θεσιν τους τα πράγματα, για να πραγματοποιηθεί ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…………………………………………………………….

Παιδιά μου όταν βρίσκεσθε σε μια συζήτηση Ο Κύριος πανταχού παρών είναι..............................

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.

 Εσύ παιδί μου πιστεύεις δυνατότητες του αυτοκινήτου σου, όμως παθαίνει μια βλάβη και σε αφήνει στον δρόμο………… αλλά όταν βάζεις τον Θεό μπροστά και μπαίνεις μέσα, ότι βλάβη και να πάθη, η πίστης σου στον Θεό θα σε σώσει.

Η σωτηρία έρχεται μέσω της ταπεινώσεως, όταν είσαι ταπεινός είσαι κάτω και πατάς σε γερό έδαφος, ενώ όταν είσαι εγωιστής είναι σαν να είσαι σε ένα χλωρό κλαδί ψηλά που δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει.

Ο Θεός Ο Ίδιος είναι ταπεινός γιατί σας δέχεται ως παιδιά Του ότι και εάν κάνατε, Εκείνος που είναι Ο Θεός! Εσείς από που βγήκατε εγωιστές;

Να βλέπετε τα ύψη Του Θεού με ταπεινότητα γιατί μόνον τότε μπορεί να τα φθασετε, όταν τα βλέπετε με εγωισμό ομοιάζει με το κλαδί που σας είπα.

 (για την άρση του άβατου που υπέγραψε το παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών ( Άγιο Όρος )
Ο Γέροντας είπε τα εξής )……..

Ξέρετε παιδιά μου τι θα πη Παναγία; Φανταστείτε μια μητέρα που το ένα παιδί της βγήκε πολύ σκάρτο, δεν μετανιώνει, είναι δολοφόνος, προδότης, πιο αισχρός από τους αισχρούς, τότε η μητέρα μετανιώνει για το γάλα που του έδωσε……..

Έτσι θα πάθουν και όσοι προδώσουν Την Παναγία ( Άγιο Όρος )

Έχουν ακούσει για Το Όνομα της, αλλά δεν την έχουν ιδει, Είναι η Μητέρα που αγαπά περισσότερο τα παιδιά της από τον Εαυτόν Της, αλλά είναι και πολύ αυστηρή, γι’αυτό και παιδαγωγεί σωστά τα παιδιά της.

Κάνω σε εσάς μια ερώτηση, όταν θέλατε να μπείτε στο δωμάτιο της μητέρας σας , κλωτσούσατε η κτυπούσατε την πόρτα για να πάρετε άδεια να μπείτε;

Ε, αυτοί τώρα οι Αγιορείτες αν θέλουν να μπουν χωρίς την άδεια της, ας τολμήσουν……..

 Όταν ακούτε για νόμο δικαιοσύνης και ηθικης του Ουράνιου Πατρός και όταν εφαρμόζετε αυτούς τους Νόμους τους άπειρους και δίκαιους της αγάπης , όταν εσείς εφαρμόζετε κατά γράμμα τους νόμους σας, γιατί δικοί σας είναι, όταν κάποιος παιδιά μου πεινάει και λαχταρει ένα κομμάτι ψωμί, είναι υποταγή η είναι θέληση ζωής;

Έτσι είναι οι Νόμοι Του Θεού, είναι θέληση ζωής για εσάς, γιατί σας δίνουν ζωή, όμως δεν είναι μόνον θέλησης ζωής αλλά και η σφραγίδα που μέσα από την ακράδαντη πιστιν σας προς Τον Θεον, για να ζήσετε την βασιλεία του ουρανού.

ΥΠΟΤΑΓΗ : είναι κάτι τυφλό, το οποίο γίνεται με το ζόρι.

ΘΕΛΗΣΙΣ : είναι ότι νιώθεις στην ψυχή σου και το κάνεις.

ΘΕΛΗΣΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΙΣ : έργο Θεού, θέλω να εφαρμόσω τον Νομον Του Πατέρα μου, επειδή είναι σωστός

Παιδιά μου, σωστό είναι να παρακαλείτε Τον Κύριο να σας δίνει κουράγιο, να είναι δίπλα σας και να είναι δίκαιος.

Ε! να γιατί καμιά φορά, πάνω στην αγανάκτηση σας λέτε … ‘’ Δίκαιος να είσαι Κύριε για τον άλλον ‘’ και δεν λέτε ‘’ σε παρακαλώ Κύριε να είσαι δίκαιος απέναντι σ’αυτά που κάνω ‘’

Ευχαριστούμε τον φίλο GEWKWN Άβαταρ μέλους  από την Κύπρο για τα κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου