Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Η «προφητεία» των τζιχαντιστών για τη Ρώμη και η «Αποκάλυψη».

Στο διαδικτυακό βιβλίο, σε μορφή pdf, που διακινεί το Ισλαμικό Κράτος με τίτλο «Μαύρες Σημαίες από τη Ρώμη», αναφέρεται η «αποκαλυπτική προφητεία» των τζιχαντιστών.Η «προφητεία» των τζιχαντιστών για τη Ρώμη και η «Αποκάλυψη»
«Αποκαλυπτική» διότι συνδέεται με την Αποκάλυψη – Δευτέρα Παρουσία (όπως γνωρίζουν την Ημέρα της Κρίσεως οι χριστιανοί), σύμφωνα με την οποία η Ρώμη θα κυριευθεί από τους μουσουλμάνους πριν την εμφάνιση του Ψευδομεσσία, του Αλ Μασίχ Αντ Ντατζάλ (Al Masih ad Dajjal). Μασίχ σημαίνει μεσσίας και Ντατζάλ ψεύτης, ψεύτικος.

Το Ισλαμικό Κράτος, που διακηρύττει ότι θέλει να εκπληρώσει την προφητεία της ισλαμικής Αποκάλυψης, έχει βάλει στόχο να καταλάβει τη Ρώμη ώστε να επισπεύσει τα γεγονότα.
Εάν δηλαδή η Ρώμη πέσει στα χέρια των μουσουλμάνων, τότε ο Ψευδομεσσίας θα εμφανιστεί συντομότερα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Δευτέρα Παρουσία και όλοι θα ζήσουμε σε ένα «θεϊκό» πλανήτη.
Παρόμοιες παλαβομάρες πιστεύουν και οι Ευαγγελικοί στις ΗΠΑ, που επίσης θέλουν να προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο στη Μέση Ανατολή για να έλθει η Αποκάλυψη και η Δευτέρα Παρουσία μια ώρα γρηγορότερα. Δεν έχουμε δηλαδή μόνο τους τρελούς του Ισλάμ, έχουμε και τους τρελούς του χριστιανισμού μέσα από τους κόλπους των Προτεσταντών.
Σε ένα απόσπασμα από το Κοράνι αναφέρεται, ότι «θα επιτεθείτε στην Αραβία και ο Θεός θα σας επιτρέψει να την κατακτήσετε, θα επιτεθείτε στην Περσία και ο Θεός θα σας κάνει να την κατακτήσετε. Τότε θα επιτεθείτε στη Ρώμη και ο Θεός θα σας κάνει ικανούς να την κατακτήσετε και μετά θα επιτεθείτε στον Ψευδομεσσία και ο Θεός θα σας επιτρέψει να τον κατακτήσετε».
Οι τζιχαντιστές εδώ έχουν μπλέξει στην κυριολεξία τις… Ρώμες. Την εποχή του Μωάμεθ, Ρώμη – Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θεωρούνταν και ήταν το Βυζάντιο, δηλαδή η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Εξάλλου το ανατολικό ρωμαϊκό κράτος ουδέποτε ονομάστηκε Βυζάντιο (η ονομασία είναι μεταγενέστερη και δόθηκε για πρώτη φορά το 1562 από τον ιστορικό Ιερώνυμο Βόλφ στη Γερμανία).
Την εποχή εκείνη η Συρία ήταν έδαφος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η προφητεία, λοιπόν, ήταν ο «σχεδιασμός» των μουσουλμάνων. Πρώτα θα έπαιρναν την Αραβία, μετά την Περσία και τελευταία θα χτυπούσαν τη Ρώμη, όταν θα ήταν πλέον δυνατοί, εισβάλλοντας στη Συρία και στη Μέση Ανατολή που ήταν ρωμαϊκά εδάφη.
Ωστόσο, αυτό που «διαφεύγει» στους τζιχαντιστές είναι ότι και την ίδια τη Ρώμη κατέκτησαν οι μουσουλμάνοι και την κατέχουν ακόμα!
Ποια Ρώμη; Την Κωνσταντινούπολη, που το πραγματικό της όνομα είναι Νέα Ρώμη και στα χρόνια του Μωάμεθ ήταν η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Βεβαίως, αν και το Ισλάμ εκπλήρωσε την εν λόγω προφητεία, ο Ψευδομεσσίας δεν εμφανίστηκε ούτε ήρθε η Ημέρα της Κρίσεως.
Αυτό έχει μπερδέψει τους τζιχαντιστές, εάν τους έχει μπερδέψει και δεν χρησιμοποιούν την προφητεία για τους δικούς τους επεκτατικούς σκοπούς, και διαδίδουν ότι πρέπει να καταλάβουν τη Ρώμη της Ιταλίας. Τότε θεωρούν, αφού κατακτήσουν την πρεσβυτέρα Ρώμη, θα ακολουθήσει και η κατάκτηση του Ισραήλ, που το ταυτίζουν με τον Ψευδομεσσία.
Με απλά λόγια, έχουν κόψει και ράψει εκ νέου την προφητεία, όπως συνήθως συμβαίνει με τις προφητείες, ώστε να εξυπηρετεί τους τωρινούς σχεδιασμούς τους.          http://tilegrafima.gr/world-security/item/16107-i-profiteia-ton-tzixantiston-gia-ti-romi-kai-i-apokalypsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου