Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ………………….Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Έβγαλαν κάποιους έξω από το σπίτι τους, τους πέταξαν έξω στο κρύο, στην ζέστη, τους σπρωξανε στα αγκάθια, τους βρισανε, και επειδή έφαγαν ένα καλαμπόκι από τον αγρό τους, τους είπανε κλέφτες και απατεώνες.

Και δάκρυσαν πολύ αυτοί, και επονεσαν τόσο πολύ στην ψυχην τους που τους ξεσπιτωσανε και έφυγαν τα παιδιά τους για να βρουν άλλους αγρούς, και τα δάκρυα τους έφτιαξαν ένα ποτάμι με πεντακάθαρο νερό.

Για φαντασθείτε πόσο πολύ έκλαψαν και επονησαν, και κάθε ημέρα έπλεναν τον πονον τους στο ποτάμι των δακρύων.

Να όμως που το ποτάμι έπιασε ψάρια αλλά και πότισε και τις ακτές και βρήκαν ολίγα χόρτα στην αρχή για να φάνε.

Και ξαφνικά είδαν να έρχεται μια κιβωτός! Ως κάτι άγνωστον, την άρπαξαν με λαχτάρα μήπως είχε μέσα λίρες, την έβγαλαν στην ακτή, γονάτισαν, την άνοιξαν και δεν βρήκαν λίρες, αλλά βρήκαν ένα γράμμα, το άνοιξαν και έγραφε Ο ΘΕΟΣ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, και διωγμένοι είσθε εσείς, που Ο Κύριος θα δικαιώσει!
Και γύρισαν οι υιοί τους από τους άλλους αγρούς ( από άλλες χώρες ) που είχαν πάει, φορτωμένοι θλίψη, τρόμο και χαλασμένη ψυχή.

Απελπισμένοι γύρισαν στον αγρό, από τον οποίον τους πέταξαν έξω, και περνώντας τον ποταμόν ΣΑΣΤΙΣΑΝ και ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ, μήπως μπήκαν στον παράδεισον, και με απορία κοιτούσαν ο ένας τον άλλον.

Και ξαφνικά βλέπουν την Μητέρα τους ( Την Παναγία ) ως αρχόντισσα και Βασιλισσα επί της Γης, να τους καλωσορίζει και πάλιν και τους έδειξε την καλύτερη βίλα που δεν είχαν δει στα άλλα μέρη που πήγαν.

Και ως επιγραφή στο επάνω μέρος της εξώπορτας έγραφε με γράμματα που και τον χρυσό είχαν ξεπεράσει…….

‘’ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ…………….. ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ‘’

Και έκλαψαν και πάλι από αγάπη, και μαζεύτηκαν πάνω στην κιβωτό, εγονατισαν με πολύ λαχτάρα, την ξανάνοιξαν για να δουν τι είχε μέσα, άλλα τι βρήκαν πάλι γραμμένο;

‘’ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΥΙΟΣ ‘’ !!!

Έτσι μαζεύτηκε η οικογένεια και ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΝ ΠΙΑ ΠΟΤΕ !

Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης τα ‘’ αφεντικά ‘’ και έμεινε μόνον Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, Ο ΠΑΤΗΡ.


ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ( ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )

Και όμως το ποτάμι δεν το ξέραναν ποτέ για να μην ξεχάσουν αυτά που πέρασαν.

Αλλά επειδή έβλεπαν απέναντι μόνον ξεραμένη γη, ανοιγανε μικρά αυλάκια ώστε τα ψάρια να περάσουν απέναντι ως τροφή και από το καλύτερο και ατελείωτο αμπέλι, δωσανε και κρασί στους άλλους.


ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ
Και έζησαν αυτά τα παιδιά παραδεισένια στον παράδεισο του παραδείσου.

Σας άρεσε παιδιά μου το διήγημα αυτό; Αυτοί θα είσαστε εσείς και αυτή θα είναι η χώρα σας, μην ξεχνάτε τον ποταμό, μην ξεχνάτε τα βάσανα σας ......................

Αυτό το διήγημα, κομμάτι , κομμάτι, θα το δείτε κάθε ημέρα να πραγματοποιείται!
Κάποτε σε μια χώρα εμπιστεύτηκαν στα χέρια κάποιων, τους πιο αδύναμους, και τους είπαν σ’αυτους δώστε να φάνε, να πιουν, αλλά δώστε και φροντίδα, γιατί ήσαν νέοι και έγιναν παλιοί και δεν πρόκειται να……….. τους είπαν να τους μιλήσουν με αγάπη και η πόρτα τους να έμενε πάντοτε ανοιχτή και όποιος οβολον είχε να μην τον κοιτάξουν περισσότερο από τους άλλους, αλλά ούτε και να τους μοιράσουν, δηλαδή να μην πουν, αυτός ο κακός και αυτός ο καλός.

Σ’αυτους που άφησαν αυτούς τους αδύναμους έδωσαν και έναν ίππον για να ανέβη ο ένας από αυτούς , ο αρχηγός, και εκείνος που θα ανέβαινε, να έβλεπε όλους τους άλλους το ίδιο από εκεί.

Να τους φρόντιζε όλους το ίδιο και να δίδασκε στους δικούς του από κάτω, αγάπη και ελεημοσύνη και φροντίδα

Αλλά δεν του είπαν από εκεί ψηλά που θα είναι να βλέπει αυτούς που πρώτοι ήρθαν στην πόρτα του και κρατούσαν δενδρύλλια με καρπόν επάνω, επίσης ήταν και κάποιοι άλλοι που κρατούσαν απλώς ένα λουλούδι και άλλοι στο τέλος, οι οποίοι δεν κρατούσαν τίποτε!

Αυτοί που είχαν τα δενδρύλλια με τον καρπόν, κρατούσαν και οβολόν, οι άλλοι πιο πίσω που είχαν μόνο ένα άνθος το έβγαλαν από την ψυχήν τους με κόπο και το έδωσαν, και αυτοί που δεν είχαν τίποτε, είχαν στα μάτια θλίψιν, αλλά χαμόγελο στα χείλη.

Και είπε ο Αφέντης Ο Μεγάλος στον ιππεύοντα ‘’ βλέπε τους όλους το ίδιο και μην δεις τον οβολόν ‘’

Και τους είδε όλους το ίδιο αυτός και οι κατώτεροι του…… όμως στην πορεία έχασαν…… Το ‘’ μέτρημα ‘’ και δυστυχώς μέτρησαν μόνον αυτούς που είχαν οβολόν, και θύμωσε πολύ Ο Πατέρας και πήρε το άλογο ( την εξουσία ) και το άφησε ελεύθερο μέσα στον κόσμο και πήγε το άλογο με εντολή (Θεού ) και κάθισε και ίππευσαν όσοι χαμόγελο είχαν, και όσοι άνθος είχαν, αλλά επίσης και όσοι πέταξαν τους οβολούς, πήγαν και αυτοί να ιππεύσουν.
Τρελός από αγανάκτηση ο ιππεύων έγινε και γυρναει και λέει ‘’ εγώ σε υπηρέτησα τόσον καιρό, πως πήρες εσύ το άλογο από εμένα; ‘’
Τότε Ο Πατέρας του είπε ‘’ ξεγυμνώσου εσύ και οι δικοί σου και βαλε ενδύματα πτωχά, κλείνε την κεφαλη σου προς την ταπείνωσαν και εάν μπορείς ξανά να ιππεύσεις κανετο…………..
Διότι εγώ έφτιαξα την κεφαλήν, και η κεφαλη με πρόδωσε, τότε εγώ βρήκα άλλους ιππότες χωρίς έπαθλα και ενδύματα, που πήραν το άλογο, το έλουσαν, το πετάλωσαν, το φρόντισαν και κάθε ημέρα το αγκάλιαζαν και το φιλούσαν ως δώρον άνωθεν για εκείνους.’’

Γι’αυτό Ο Μεγάλος Αφέντης τους είπε ‘’ την εξουσία από πάνω σας θα πάρω και θα την δώσω σε αυτούς ‘’

ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ.

Οι συνεργάτες αυτών είναι οι ιερείς, και θα διαλέξει από τους κατώτερους τους καλύτερους, και θα δώσει στα χέρια άλλων την εξουσία που Ο Πατήρ δίνει στους ανθρώπους.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ…….. 
Παιδιά μου, όταν αυτόν που έπλασε Ο ιδιος Ο Θεός με τα χέρια του ( τον άνθρωπον )

Τον πληγώνουν αμετανόητα και συνεχόμενα, δώστε εσείς μια λύσιν προς Τον Θεον, εσείς θα κάνατε τα πιο χειρότερα που θα μπορούσατε να κάνατε ως εκδίκησην.

Την Αγία Τριάδα όμως την συγκρατεί η ευσπλαχνία της δικαιοσύνης, διότι δεν είναι εκδικητές, αλλά Δίκαιοι των Δικαίων! Γι’αυτό παιδιά μου μην απορείτε γιατί αργεί Ο Θεός.

Πολλοί από εσάς λέτε ‘’ που είναι Ο Θεος ‘’ εγω σας απαντω ……….

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ…… γι’αυτό μην απορείτε και μην ξαφνιαστείτε που σύντομα

 Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Μην τον ψάχνετε στον Ουρανό, έχει έλθει ανάμεσα σας και δεν Τον βλέπετε.

Ας περιμένουν την πλάνη εκείνοι, γιατί δεν γυρνούν να δουν τον αδελφό τους στο πρόσωπο; Με ποιον μοιάζει; ………..

Την πλάνη θα την σερβίρουν στο ταψί, και δεν το έχουν καταλάβει, και Ο Κύριος πάνω από την πλάνη θα βγει και θα τυφλώσει όλους τους πλανεμένους.

Μην ανησυχείτε Ο Κύριος είναι ανάμεσα μας, ζει στον ουρανόν και στην Γη, περπατά ανάμεσα μας, δεν είναι ελπίδα αυτό αλλά είναι πραξις.

Παιδιά μου έρχεται η ώρα που αναμένατε με τόσην λαχτάρα.

 Η κατάσταση στην Ελλάδα θα χαλάσει πιο πολύ, αλλά μην φοβηθείτε, κρατείστε γερά, δώστε κουράγιο σε όλους……………

Θα τρέξουν τα γεγονότα εσωτερικά με τέτοια ταχύτητα που δεν θα τα θυμώσατε.

Όμως Ο Χριστός σας, Ο Θεός σας, Ο Πατέρας σας, έχουν δώσει έναν λογον και τον κρατανε.

Μην πέσετε από τα σύννεφα όταν θα τα δείτε, κάντε την προσευχή σας ημέρα και νύχτα, σας λέω μόνον αυτά, ήρθε η ώρα να δείτε την χωραν σας ελεύθερη, την χώρα μας πλημμυρισμένη από πίστη.

Και να μην ικανοποιηθείτε με αυτά που θα τραβήξουν οι άλλοι, γιατί και σε αυτούς θα δώσει βοήθεια Ο Κύριος, μετά από μετάνοια και πραγματικού σωστού δρόμου πίστεως προς Τον Κύριο, ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ!

Ότι σας είπα γι’αυτά που έρχονται, όλα θα γίνουν και θα τα δείτε μπροστά σας, λάθος πιστεύουν για τον Ιωάννη που λένε……..

ΜΟΝΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ…………….( και κανείς άλλος )

Κάνατε τόση υπομονή μέχρι τώρα , δεν θα περιμένετε και λίγο ακόμα;

Δεν θα χυθεί πολύ αίμα ελλήνων, δεν θα πάθη τίποτα η Ελλάδα.

 Ηλθε η ώρα για να δείτε ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΞΗ……………… αλλά προσέξτε μην μπερδευτείτε, γιατί θα μιλήσουν πολλοί για πατεράδες, αυτοί θα είναι οι νεοεποχιτες, παιδιά μου, αυτοί που θέλουν να φτιάξουν την γυάλινη εποχή και οι οποίοι θα σας μιλήσουν για έναν θεον που δεν υπάρχει.

Αλλά για ποιον θεον; Όταν οι ψυχές τους δεν σμίγουν στον ουρανό, αλλά θα θα σμίξει ο νους στην γη, διαλέξτε για ποιον Πατέρα θα σας μιλήσουν.

Αφήστε την ψυχήν σας ελεύθερη προς Τον Κύριο και προς Τον πραγματικό Πατέρα, που λέγεται Ουράνιος Πατέρας και Αγία Τριάδα, για να μην μείνετε ορφανοί, όπως εκείνοι.

Διότι ο πατέρας αυτός ( εκείνων ) θα είναι πολύ προσωρινός, με γυάλινα πόδια, γι’αυτό σας μίλησα για γυάλινη εποχή. Αλλοίμονο σας αν τον αγγίξετε, τα γυαλιά κόβουν και καρωτίδες.

Δεν σας τα λέγω αυτά παιδιά μου για να σας αναγκάσω να έλθετε προς Τον Χριστον αλλά σας τα λέγω διότι μόνον από Τον Κύριο προέρχεσθε και μόνον Ο Κύριος σας αναγνωρίζει για παιδιά Του.

Ο Ουράνιος Πατέρας και Ο Υιός και με την θελησιν της ουράνιας Μητρός Υπεραγιας Θεοτόκου, έχει δοθεί για χάρη σας σε εσάς, για να σας καλύψει με την μητρική αγάπη και την ευσπλαχνία της μητέρας.

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗΝ ΑΓΑΠΗ, για να μην μείνετε ορφανοί και από Πατέρα, διότι όποιος δεν θέλει Την Μητέρα, πως θα φτάσει στον Πατέρα.

 ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ

Ότι ανήκει στην Ελλάδα δεν θα μολυνθεί, θα με ρωτήσετε, δεν λυπάται Ο Θεός και τους άλλους; Βεβαίως και τους ελεεί όλους, βεβαίως, όσους θα είναι με Τον Χριστό, Τον Πατέρα και πιστεύουν στον αληθινον Θεον.

Αυτό που είπα πιο πριν και δεν μπορείτε να το πιστέψετε, επειδή δεν το χωνεύετε, θα το διαπιστώσετε σε λίγες ημέρες………………………..

Απορείτε πολλές φορές για πολλά που ακούτε, κατανοώ την απορία σας γιατί τα ψυχικά σας μάτια δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο ώστε να βλέπουν τα ….πάντα, γι’αυτό είναι δικαιολογημένη η απορία σας.

Κάποτε σας είπα ότι σε μια στιγμή και μόνο, σε μια πέτρα μπροστά, σε ένα δένδρο μπροστά, όπου και να βρίσκεστε, σε μια και μόνο αστραπιαία στιγμή, το Αγιον Πνεύμα θα φωτίσει όλες τις ψυχές που θα είναι παρούσες, απανταχού εις τον κόσμον.

Και ετουτην την στιγμήν που θα έλθει, γονατισμένοι και υψωμένην ματιά προς τον Θεον, ομολόγησιν πίστεως και κατάθεση ψυχής εις τον Πατέρα και Στον Υιό θα κάνουν.

Την κρίσιν, αφήστε την στον Χριστό, και εσείς θα πάρετε τα φρούτα ( τον καρπό ) όταν ωριμάσουν, ο καρπός θα περάσει πρώτα από Τον Κύριο και ο πιο σωστός, ωριμασμένος θα έλθει πλέον σε εσάς.

Όσο για τα άλλα, πιστέψτε ακράδαντα Στον Θεό Πατέρα, στην Αγία Τριάδα.

Ο Θεός, παιδιά μου θα δώσει τέτοια ευλογία και ευγνωμοσύνη στην χώρα αυτή (Ελλάδα ) τις ώρες της παγκόσμιας δυσκολίας, ώστε ότι θα γεννηθεί επάνω στην γη της θα είναι διπλό ( στην παραγωγή ) θα είναι ευλογημένο.

 Παιδιά μου να περιμένατε αυτά που σας λέγω, δείτε τα μέσα στο Ευαγγέλιο, μέσα στην Αποκάλυψη, δείτε τα και στην παρένθεση της Αποκαλύψεως, δηλαδή σε αυτά που γράφετε.

Έως τώρα Ο Κύριος έχει κρατήσει τον λογον Του σε όλα, εσείς εκεί βάζετε όριο τους μήνες, τα χρόνια.

Ο Κύριος όμως ως χρόνο βάζει τον λογον Του, και όταν ο λόγος Του έρχεται, είναι πλήρης ο χρόνος.

Μην χάσετε την εμπιστοσύνη σας Στον Κύριο, μην χάσετε την πιστιν σας, αλλά μην χάσετε επίσης και την ευλογιαν σας, δεν σας μιλώ για ελπίδα, σας μιλώ για πράξη.

Όταν Ο Θεός δίνει τον λογον Του, τότε οι Άγγελοι Του τον κρατούν πάνω από το κεφάλι σας και τότε…… περιμένετε την πράξη.

Ε! ναι θα είναι σύντομα!

Κάθε ημέρα σε κάθε βήμα θα δείτε να υλοποιούνται ότι σας έχω πει, Ο Κύριος δεν βάζει άλογους Νόμους ( χωρίς λογική ) αλλά βάζει Νόμους ….. με ουράνια δικαιοσύνη, ο μεγαλύτερος Νόμος ετουτος, είναι η αγάπη Του Θεού για εσάς.
Γι’αυτό μην ξεχνάτε την λέξη αγάπη, γιατί θα έλθουν πιο δύσκολα και θα ξεχάσετε την λέξη αγάπη, είναι νόμος αυτή η λέξη.
 Ο ΘΕΟΣ, αυτό να το ξέρετε ξεκάθαρα, έχει καταχωρίσει για όλους μιαν θεσιν, εσείς εάν θέλετε παιδιά μου, έρχεσθε και πιάνετε την θέση σας αυτήν, η εάν θέλετε την αρνείσθε.

Αλλά αληθώς σας λέγω σήμερα, η άρνησης αυτόν τον καιρό, έχει δύσκολη επιστροφήν, γι’αυτό παιδιά μου προσέξτε τα βήματα σας, ας είναι μικρά και σταθερά, να μην είναι βιαστικά και μεγάλα.

Διότι αυτόν τον καιρό, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΧΑΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΙΣ, γι’αυτό εγκαρδίως σας λέγω, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!

Τις προφητείες τις χρειάζεστε, διότι είναι διασταυρώσεις, σ’αυτά τα οποία ακούτε!

Όταν Ο θεός δεν κρατά την αμαρτίαν, δεν την κρατά ούτε η γη.................................................


ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗΝ!!!

Παιδιά μου προσέξτε το θέμα της παρακλήσεως, όταν έχετε ένα παιδί μπροστά σας και είσαστε εσείς πατέρας και μάνα και μπροστά είναι ένα χαντάκι, που η δύναμις η δική σας μπορεί να το περάσει, το παιδί όμως δεν μπορεί, δεν στρέφει τότε το βλέμμα του προς εσάς και σας παρακαλεί να το περάσετε απέναντι;

Ε! Αυτός είναι Ο Θεός για εσάς, ε! ναι κάθε ημέρα πρέπει να τον παρακαλείτε, διότι δεν παρακαλείτε Τον Θεον, αλλά παρακαλείς την ψυχην σου να είναι ενωμένη με Τον Θεον.

 Εάν κάποιος θα είχε την ευκαιρία της ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ σε ένα χρόνο με το δικό μας ημερολόγιο, οι ανάγκες των ημερών θα την δώσουν ( την ευκαιρία ) σε ένα μήνα ( για να ταχτοποιηθεί ) διότι προτρέχουν ( οι άλλοι ) παιδιά μου, να τελειώσουν το σιχαμερό έργο τους πολύ πιο γρήγορα επειδή κατάλαβαν τι τους γίνεται ( συμβαίνει ) ( δηλαδή το σχέδιο του Θεού )

Κατάλαβαν δηλαδή ότι δεν προλαβαίνουν και έχουν πάθει αμόκ.

Περάστε παιδιά μου ανάμεσα τους αθόρυβα με τον Λογον του Κυρίου στο στόμα σας, γιατί είναι ο Λόγος του Πατέρα, αλλά είναι επίσης και η συμπόνια της Μητέρας ( παναγίας ) η οποία παρακαλεί για εσάς και τα χέρια Της κάθονται ως ασπίδα μπροστά στον Χριστό, για να σας προστατευσει από αυτά που κάνατε απέναντι στον Κύριο.

Διότι η μητρική Της αγάπη για εσάς δεν στερεύει, είναι μια αγάπη, η οποία πηγάζει από το θέλημα Του Πατέρα για εσάς………………………………………..

Γι’αυτό παιδιά μου περάστε αθόρυβα ανάμεσα τους, ανάμεσα σε ψυχές ταραγμένες, μιλήστε με τον εύσπλαχνο και γλυκό λογον του Πατέρα σας και Του Χριστού.

Ορθώστε ξανά σε αυτούς το αίσθημα και την αγάπη προς Τον Θεό και μην φοβηθείτε Ο Κύριος προστατεύει εσάς.

Σύντομα στην χώρα μας θα ανθίσουν όλες οι επιστήμες, οι οποίες δεν θα ομοιάζουν με τις επιστήμες που γνωρίζετε εσείς.

Θα διασταυρώνεται η μια με την άλλη, διότι δεν θα λειτουργεί η μια χωρίς την άλλην.

Θα ανθίσει πρώτα η επιστήμη της Σοφίας και αυτή θα κυβερνά τις άλλες επτά επιστήμες που σήμερα τις γνωρίζετε με άλλα ονόματα, τις ξέρετε από τα αρχαία κείμενα , Του Μ. Βασιλείου, Της Αγίας Αικατερινας...................................................
γι’αυτό είπα ότι η ......... θα είναι συμπρωτεύουσα της Ελλάδος και πρωτεύουσα της επιστήμης θα είναι, επειδή είναι ο ομφάλιος λώρος και θα έρχονται η σοφία και οι επιστήμες από εκεί.

Ευχαριστούμε τον φίλο GEWKWNΆβαταρ μέλους  από την Κύπρο για τα κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου