Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ.

 Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί

Ένα συγκλονιστικό συμβάν έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης , δυστυχώς όμως υπάρχει ως ένδειξη μόνο η προσωπική μαρτυρία των προσώπων και τα βάμματα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Το σοκ ήταν ιδιαίτερα ισχυρό όπως θα καταλάβετε στην συνέχεια .

Το σημείο συνέβη κατά το Εωθινό Ευαγγέλιο του Όρθρου την Κυριακή 22 8 21

Είναι δύσκολο μια τέτοια ώρα να σκεφτείς τη δημοσιοποίηση του γεγονότος καθώς η κατάνυξη σε περικλείει. Ο Ιεροψαλτης μετα το τελος του Ευαγγελίου ξεκίνησε να ψάλλει τον 50στό ψαλμό << Ελεησον με ο Θεός >> οπου ο Ιερέας βάση του τυπικού βγαίνει για να προσκυνήσει το εκκλησίασμα το Αγιο Ευαγγέλιο Ο Ψαλμός τελειωσε όμως ο Ιερέας ακόμη δεν ειχε βγεί. Ετσι ο κύρ. Δημήτρης ο ψάλτης του Ναού μπήκε μέσα στο Ιερό να δεί τι συμβαινει . Βλέπει των ιερἐα Π. Ονούφριο των βοηθό του ιερού κύρ. Μανόλη και έναν επίσκοπο ηλικιωμένο που παρευρευρησκόταν λόγω ηλικίας όμως δεν λειτουργούσε ,αποσβολωμένους και ο Ιερέας γυρίζει και του λέει.

Δημήτρη, ελα να δείς….. Το Ιερο Ευαγγέλιο όπως το ειχε κλείσει μετά την Ανάγνωση

Ο Ιερεας , << επεσε ΑΙΜΑ από των ουρανώ όπως το εκφράστικε>> , και ειχε Γεμίση το Ευαγγέλιο από πάνω Αίμα << ΤΙΜΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΙΜΑ >>

Καταλαβαίνετε τον Εκστασιασμό των παρευρισκομένων καθώς ο Ιερέας μαζεψε το ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ με βαμβάκια και βγήκε να το προσκυνήσουν οι πιστοί .

Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του σημείου τούτου. Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ΄ ΗΜΩΝ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου