Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Οι συγκλονιστικές άγνωστες προφητείες του Πατρο Κοσμά για χρέος και Τουρκία!

 κοσμά

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, τη μνήμη του οποίου τιμά η Εκκλησία αύριο 24 Αυγούστου, έζησε σε χρόνους δύσκολους για το γένος. Έφερε το μήνυμα της σωτηρίας, της αλήθειας, της αγάπης και της μετανοίας.

Προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για την Τουρκία

Το μυστικό λέει ο Πατροκοσμάς σχετίζεται με το πράσινο φως για να χτυπήσουν τη Συρία. “Οι Τούρκοι θα το μάθουν πιο σύντομα σε σχέση με τους λοιπούς χριστιανούς συμμάχους στη Βορειοανατολική Συμμαχία (ΝΑΤΟ)».

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στα λόγια του αναφέρθηκε στο ρόλο της Τουρκίας, αλλά και στο μέλλον της. Ξαναδιαβάζοντας κανείς τις διδαχές του, καταννοεί πως τα σημάδια των καιρών, καθιστούν τον Κοσμά τον Αιτωλό πιο επίκαιρο από ποτε. «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια.

 

Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο 1/3 θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Όταν δείτε το χιλιάρμενον στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης. Από τα τρία μπουγάζια στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη.

Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη, εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Θα υπάρξει ουδετερότητα της Ελλάδας κατά την τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη.

Στην Πόλη θα χυθεί αίμα τριχρονίτικο δαμάλι θα πλεύση. Και συνεχίζει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για το ρόλο της Τουρκίας : “Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό τρεις μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς”. Εύλογα κάποιος αναρωτιέται ποιο είναι αυτό το μυστικό.

Το μυστικό λέει ο Πατροκοσμάς σχετίζεται με το πράσινο φως για να χτυπήσουν τη Συρία. “Οι Τούρκοι θα το μάθουν πιο σύντομα σε σχέση με τους λοιπούς χριστιανούς συμμάχους στη Βορειοανατολική Συμμαχία (ΝΑΤΟ).

«Δε θα πληρωθεί το χρεός»
Σε μια από τις διδαχές του ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει μεταξύ άλλων για το χρέος : «Θα σας επιβάλλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»!

Υπάρχουν αρκετοί Άγιοι, μεταξύ αυτών και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, οι οποίοι με τις διδαχές τους, προφήτευσαν τα μελλούμενα. «Τέλος με τα φοβικά σύνδρομα του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων, που είναι όλα άκυρα και παράνομα, αντισυνταγματικά και απάνθρωπα».

Διαβάστε τις  συγκεκριμένες προφητείες του Αγίου Κοσμά για το Ελληνικό « Χρέος »:

«Θα σας ρίξουν παρά πολύ. Θα σας ζητήσουν να τον (σ.σ τον παρά, κοινώς το χρήμα) πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν! Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν! Θα βάλουν φόρο στις πόρτες και στα παράθυρα. Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. ΔΕΝ θα προφθάσουν όμως.

ΝΑΙ, χάρη στην Πρόνοια του Θεού, ΔΕΝ θα προφθάσουν!.. Μην ανησυχείτε για αυτό το «χρέος» λοιπόν, αλλά κοιτάξτε μονάχα το ένα και αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό, την Παναγιά και τους Αγίους μας που δεν σταματούν να πρεσβεύουν και την Πατρίδα μας!

Οι σκοτεινές δυνάμεις, πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας και…. ήδη πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία τους… Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν… Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία! »

Στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό αποδίδεται μια σειρά κειμένων, σημαντικότερες των οποίων είναι οι «Διδαχές» και οι «Προφητείες», οι οποίες πιστεύεται ότι βασίζονται σε κηρύγματα του ίδιου του Αγίου, τα οποία καταγράφηκαν αμέσως ή σύντομα μετά την απαγγελία τους.

Σύμφωνα με τη πλειοψηφία των ερευνητών αποτελούν άμεσες καταγραφές των ομιλιών του με πιθανότερο σενάριο κατά τον Ιωάννη Μενούνο, να αποτελούν υπαγορευμένες ομιλίες σε μαθητές του.

dogma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου