Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

GEWKWN: ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ…. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

 GEWKWN

Το μήνυμα που θα διαβάσετε έχει δοθεί από τον Γέροντα στις 16 Αυγούστου η ώρα 10:57 m.m, μου έδωσε εντολή να μην δημοσιευτεί μέχρι να μου δώσει ευλογία, αυτό έγινε πριν από λίγη ώρα γι’αυτό σας μεταφέρω το μήνυμα….











Παιδιά μου αυτοί που σήμερα είναι ταλιμπαν θα γίνει το κέντρο των  τζιχαντιστων, θα οργανωθούν ξανά και θα συνεργαστούν με το ΙΡΑΝ την ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ και την  τουρκια.

Θα επιτεθούν εναντίων των Κούρδων και αυτό θα έχει ως συνέπεια την εμπλοκή της Αμερικής και του Ισραήλ, οι δυο χώρες θα συνεργαστούν και θα κτυπήσουν το Ιράν, και θα βοηθήσουν τους Κούρδους…



Όταν θα γίνει ο πόλεμος εναντίον της Τουρκίας, στην Ελλάδα θα έρθουν όλοι οι κρυπτοχριστιανοι

‘’τουρκοι’’ αλλά και μουσουλμάνοι, θα έρθουν περισσότεροι από 20 εκατομμύρια….. επίσης θα έρθουν άλλα 20-30 εκατομμύρια από άλλες χώρες για να σωθούν, έτσι η Ελλάδα θα είναι η πληρότητα της παγκόσμιας Σύγκρουσης !!!

Στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα δούμε ανθρώπους να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, ανθρώπους ταλαιπωρημένους και πεινασμένους, ηλικιωμένους, παιδιά, γυναίκες, θα μπαίνουν σε καταστήματα που θα είναι άδεια όχι για να κλέψουν αλλά για να κοιμηθούν μέσα και να μην κοιμούνται στα πεζοδρόμια,  οι Έλληνες θα τους δίνουν ψωμί, νερό και λίγα τρόφιμα……… ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ….. μετά από τα γεγονότα όλοι αυτοί θα επιστρέψουν στις χώρες τους….

Μετά από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, όλα θα τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες, ήδη η Νέα Τάξη έχει αργήσει να υλοποιήσει τα σχέδια της όπως ήθελαν, γι’αυτόν τον λόγο τα κάνουν όλα πολύ βιαστικά…….Διότι Ο Θεός τους τα έφερε έτσι, που αυτοί τελικά κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο…..

Όταν οι ταλιμπαν κινηθούν εναντιων της Συρίας και του Άσσαντ εξυπηρετώντας τα σχέδια  της Τουρκίας τότε κυριολεκτικά η Ρωσία θα τα πάρει στο κρανίο, ΑΡΑ 3 θα είναι οι χώρες που θα εμπλακούν άμεσα……… ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΣΡΑΗΛ, ΡΩΣΙΑ και το Ιράν που θα κτυπηθεί από το Ισραήλ, άρα 4 χώρες….. το Αφγανιστάν θα είναι η 5η χώρα και η Τουρκία η 6η χώρα……. Μετά να περιμένουμε την εμπλοκή της Γαλλίας η της Αγγλίας, και τότε θα γίνει το μεγάλο ‘’γλέντι’’

Η Ελλάδα θα υποφέρει πολύ, θα πεινάσει αλλά δεν θα πεθάνει, θα υποφέρει αλλά δεν θα ‘’καεί’’ από τον πόλεμο, και δεν θα πονέσει…..

Στην Ελλάδα θα πέσει ένα κράτος και θα αφήσει Δημοκρατία, αυτό το κράτος που θα πέσει στην Ελλάδα θα είναι το σάπιο κράτος και στην θέση του θα έρθει η Δημοκρατία…..

Παιδιά μου όταν μιλώ για Ελλάδα, δεν μιλώ για Αθήνα μόνο αλλά και για την Κύπρο, και για όλα τα Ελληνικά εδάφη, για τα ελεύθερα και για τα κατεχόμενα, αυτά που χάσαμε αυτά που θα μας πάρουν…. Όλα αυτά θα γυρίσουν πίσω…..

Υπάρχει ένα ηφαίστειο, δεν γνωρίζω που είναι, μπορεί να είναι στην Κρήτη, μπορεί να είναι ανάμεσα σε Ρόδο – Κρήτη, μπορεί να είναι Σαντορίνη, σίγουρα όμως είναι μέσα στον Ελλαδικό χώρο, θα δημιουργήσει κάποιους Σεισμούς στην Ελλάδα οι οποίοι δεν θα είναι καταστροφικοί, όμως η έκρηξη αυτού του Ηφαιστείου θα είναι η αιτία ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ….

Στην Ελλάδα θα έχουμε φέτος πλημμύρες με πάρα πολλές ζημιές, μεγάλοι σεισμοί αλλά και μικροί θα γίνουν στην Ελλάδα αλλά όλοι αυτοί θα γίνουν στην θάλασσα και δεν θα κινδυνέψει η Ελληνική Γη….

Αυτό που λένε για ένα μεγάλο Σεισμό στην Αθήνα αλλά και σε άλλα μέρη …….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…. Διότι αυτός ο Σεισμός, ο μεγάλος  θα γίνει σε 3 ισα μέρη … Γι’αυτό και δεν θα είναι καταστροφικός, θα γίνει στα….

ΜΕΓΑΡΑ-ΣΟΥΝΙΟ-ΠΑΡΝΗΘΑ…….

Η μεγάλη καταστροφή που θα γινόταν με τον μεγάλο Σεισμό, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, επέλεξε Ο Θεός να επιτρέψει τις φωτιές παρά τον μεγάλο και καταστροφικό σεισμό με πάρα πολλά θύματα

Παιδιά μου με αυτήν την σειρά των γεγονότων θα φτάσετε στα απροχώρητα, και όταν φτάσετε εκεί τότε θα τελειώσουν τα απροχώρητα και θα φτάσετε στην Τελειότητα……

Ο πόλεμος των τούρκων στην Ελλάδα δεν θα είναι ξεχωριστό κομμάτι των γεγονότων, αλλά θα συμβεί μαζί με ένα άλλο πόλεμο που θα γίνει στην περιοχή……. Ίσως με αυτό που άρχισε στο Αφγανιστάν, ο πόλεμος στην Ελλάδα δεν θα είναι περισσότερο από 3 ημέρες, πρώτα όμως θα δούμε πολιτικές και πολιτειακές ανωμαλίες……

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου