Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

ΤΩΡΑ- Συγκλόνισε ο Γιώργος Μητσικώστας μπροστά στον Ταξιάρχη Μιχαήλ- Ανοίγει τα μάτια.

Στιγμές συγκίνησης και κατάνυξης ένιωσαν εκατοντάδες πιστοί σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας.












Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μητσικώστας προσήλθε για να προσκυνήσει τον Ταξιάρχη Μιχαήλ και μόλις είδε το ολοζώντανο πρόσωπο που δακρύζει και ανοίγει τα μάτια είπε:

΄΄Είναι αλήθεια πως αν κοιτάξεις το βλέμα του Ταξιάρχη θα δεις ότι με τα μάτια του σου δείχνει πως πρέπει να πορευτείς , τα μάτια που ανοιγοκλείνει σου δείχνει την πορεία στη ζωή σου.

Να μας φωτίζει και να μας έχει καλά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν είναι αυστηρός , καταλαβαίνει πως αισθάνεται ο καθένας που προσεύχεται ξεχωριστά. Δεν είναι τρομακτικό , είναι αγάπη και βοήθεια σε όλο τον κόσμο.΄΄

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου

Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Φανούρης Ευστράτιος

Θεολόγος – Κοινωνιολόγος
Αρθρογράφος.

ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου