Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Χαμός σε εκκλησία: Ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι με "φάρμακο για τον κορονοϊό"

 Ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος έβγαλε ένα ψεκαστήρι μέσα σε ιερό ναό και ισχυρίστηκε πως περιείχε το "φάρμακο κατά του κορονοϊού".





















Ένταση επικράτησε την Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, όταν ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων έβγαλε ένα ψεκαστήρι και έλεγε ότι περιέχει το «φάρμακο κατά του κορονοϊού».
Ο τέως Μητροπολίτης ανέβηκε στο ιερό για να μιλήσει και προς το τέλος της ομιλίας του έβγαλε το ψεκαστήρι και είπε, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το flamis.gr, το εξής: «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία, όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό».
Στα πρώτα καθίσματα βρίσκονται τοπικοί αξιωματούχοι, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος αντέδρασε έντονα στην κίνηση αυτή του Αμβρόσιου.
Φώναξε δυνατά «ντροπή», διακόπτοντας τον πρώην Μητροπολίτη, και στη συνέχεια αποχώρησε.
«Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον ναό. Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης» είπε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Ο Αμβρόσιος δεν έδωσε συνέχεια στο ζήτημα και συνέχισε κανονικά την ομιλία του μετά την αποχώρηση Μπονάνου.
sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου