Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ! Βίντεο.

 


 Εμφάνιση του Χριστού στην Κύπρο και μήνυμά Του για την Επιδημία, μετέφερε δημόσια σε κήρυγμά του (19-12-2021 μ.Χ.) ο αγωνιστής Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος!

 Ένα μήνυμα που δικαιώνει την στάση και του Μόρφου και του Κυθήρων και του Κερκύρας και τόσων άλλων Μητροπολιτών, Ιερέων και Γερόντων, όπως του Γέροντος Ευθυμίου στο Άγιον Όρος.

 Ένα μήνυμα που δείχνει για άλλη μια φορά ότι όλα είναι υπό ουράνιο έλεγχο και πως ό,τι επιτρέπει ο Θεός - ασχέτως με τους σκοπούς και τα σχέδια κάποιων που φυσικά θα λογοδοτήσουν - το επιτρέπει για το συμφέρον κάποιων ψυχών. Ώστε να φύγουν την καλύτερη δυνατή στιγμή για την ψυχή τους και με τα περισσότερα "ελαφρυντικά", την μεγαλύτερη μετάνοια, ακόμη και με μισθό μάρτυρα, από κάποια μαρτυρική π.χ. ασθένεια, όπως ο καρκίνος, ο κορωνοϊός και άλλες.



ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

"Εμφανίσθει ο Χριστός τελευταία, σ' έναν καλόν άνθρωπον, Κύπριον. Ήρθε και με είδε και μου το είπε.

 Του είπε, τι φοβούνται οι σημερινοί Χριστιανοί την επιδημία; Τι φοβούνται εάν πεθάνουν; Μα Εγώ νίκησα τον θάνατο! 

Γιατί έγινα Άνθρωπος από Θεός που ήμουν; Μετά γιατί Σταυρώθηκα; Γιατί πέθανα; Και μάλιστα με τέτοιον θάνατον πάνω στον Σταυρόν; Για να νικήσω τον θάνατό σας! Για να νικήσω την αμαρτία σας! Για να νικήσω τον διάβολο που σας τυρρανεί!

 Ξέρεις, του λέει, πόσο διαρκεί ο βιολογικός θάνατος; Δύο δευτερόλεπτα. Περνάς από την όχθη του ποταμού στην άλλη όχθη. Μόλις περάσει η δύσκολη στιγμή που χωρίζει η ψυχή από το σώμα, απέναντι, στην άλλη όχθη της ζωής, είμαι Εγώ και σας περιμένω να σας δώσω την αιώνια ζωή, να χαίρεστε το Φως Μου το Τριαδικόν! Αν έχετε προετοιμασθεί και καθαρισθεί προηγουμένως. Εάν έχετε αγαπήσει Εμένα και τους εχθρούς σας.

 Τι φοβάστε; Δεν ξέρω Εγώ πότε πρέπει να χωρίσει η ψυχή από το σώμα του καθενός;

Άλλοι νέοι, άλλοι γέροι, άλλοι μεσήλικες. Άλλοι από κορωνοϊόν, άλλοι από καρκίνον, άλλοι από ατυχήματα, από κάτι. Το ζήτημα είναι η αιώνια ζωή. Και είναι για όλους"!


ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ

Σε ερώτηση δε του ευσεβούς Κυπρίου γιατί επιτρέπει τον θάνατοο Χριστός εξήγησε ότι επιτρέπει τον βιολογικό θάνατο για να μην καταργήσει την ελευθερία μας! Την ελευθερία να επιλέγουμε τον Χριστό...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
noiazomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου