Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ.

 ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ, ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Ο Γέροντας μου πριν από λίγο 29/12, μου έστειλε ένα μήνυμα

«Παιδιά μου έρχεται ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ετοιμαστείτε, ετοιμαστείτε, έρχεται μεγάλο κτύπημα λέει ο Ουράνιος Πατέρας, το καταλαβαίνεται εσείς εκεί κάτω στην Γη; Εσείς που δεν έχετε ούτε μυαλό ούτε ιερό ούτε όσιο, εσείς που με προδώσατε…ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ παιδιά μου.
Θα φαίνεται σαν φυσικό το κτύπημα αλλά θα είναι από ανθρώπινο χέρι, και θα γίνει μεγάλο κακό σε όλο τον κόσμο, μεγάλο κακό σας περιμένει, γι’αυτό ενωθείτε με τον Κύριο σας τον Χριστό σας, με την Αγία τριάδα με τον Ουράνιο Πατέρα, μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια, εξομολόγηση, εξομολόγηση, εξομολόγηση, Θεια Κοινωνία, Θεια Κοινωνία, Θεια Κοινωνία.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;»

Ο Γέροντας μας προειδοποιεί συνεχώς…από το 2013 μέχρι σήμερα μας προειδοποιεί γι’αυτά που θα ζήσουμε στις μέρες μας

12 Δεκ 2021: στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε, φοβερά γεγονότα που από κτίσεως κόσμου δεν είχαν ξαναγίνει, ο Γέροντας μου, μας είπε ότι θα δούμε…

29 Ιούν 2021…«Παιδιά μου είναι όλα στο χέρι του Θεού, θα υπάρξει ένα πολύ δυνατό κτύπημα, όχι φυσικό αλλά ανθρώπινο κτύπημα.»

19 Δεκ 2021: «ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ, αλλού ήταν ο χρόνος, αλλού θα πήγαινε ο χρόνος, άλλες δοκιμασίες, ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΨΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, αντέξτε, θα το δείτε μπροστά σας και τότε θα πιστέψετε τα λόγια που σήμερα ακούτε… »

18 Δεκ 2021: «Η Γη θα ταλανίζεται από τις εκρήξεις και από ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.»

11 Οκτ 2021 : «ακόμη και τα ψάρια θα βγουν στην στεριά και θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα με αυτά που θα γίνουν στην ανθρωπότητα…γι’αυτό πάρτε τα μέτρα σας , από εδώ και πέρα»

14 Σεπ 2021: «όταν δείτε το "ηλεκτρονικό σύστημα" να πέφτει, τότε θα καταλάβετε, θα αποσυρθούν τα χρήματα και θα προσπαθήσουν να φέρουν έναν νέο νόμισμα για να μαζέψουν και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν οι άνθρωποι στα χέρια τους, το νέο νόμισμα δεν θα έχει αντίκρισμα αλλά θα είναι ο τρόπος να κάνουν τα χρήματα να μην αξίζουν».

14 Σεπ 2021: Την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η κατάρρευση των τραπεζών θα ρίξουν το "ηλεκτρονικό σύστημα" το internet και όλα τα άλλα δεν θα δουλεύουν για κάποιες ώρες, ίσως και περισσότερο, το ίδιο θα συμβεί και με τον ηλεκτρισμό.

Παιδιά μου να προετοιμαστείτε για το οικονομικό κραχ, θα προσπαθήσουν να κλείσουν όλες τις πηγές για να μην γίνονται συναλλαγές…. ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ…. Όλα αυτά θα έρθουν με μεγάλη σφοδρότητα….

Με όλα αυτά θα έχουμε αυτοκτονίες , εξεγέρσεις, εμφυλίους πολέμους, μέσα σε διάφορες χώρες, τα γειτονικά κράτη της Ελλάδας και της Κύπρου θα μπουν σε ένα κυκεώνα εμφυλίων πολέμων.

Θα δείτε ανθρώπινες μορφές που θα αλλάζει η μορφή τους και θα γίνονται όπως τον διάβολο, στα μάτια η στο πρόσωπο η στις λέξεις που θα λένε όταν θα εκφράζονται με εκφράσεις διαβολικές, για καταστροφή για υποταγή και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

15 Σεπ 2021 : ‘’Ο θάνατος ενός πολιτικού προσώπου θα φέρει….. στρατιωτική εισβολή ‘’εισβολή’’ σε ένα άλλο κράτος, αυτή όμως η εισβολή δεν θα γίνει στην αρχή από αυτούς που θα φορούν πράσινα μπερέ, αλλά από αυτούς που θα φορούν πολιτικά ρούχα αλλά στην πραγματικότητα θα είναι στρατιώτες εκπαιδευμένοι, για να καταστρέφουν την χώρα που θα εισβάλουν

Οι προειδοποιήσεις του Γέροντα μου ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Α.Τσίπρας ζητά από τον Κ.Μητσοτάκη συγκυβέρνηση εθνικής «σωτηρίας» δια του συμβούλου του: Έλα να αποφασίζουμε μαζί…29/12/2021

Ο Γέροντας μου το είπε πριν από ένα χρόνο…

23 Δεκ 2020 : ‘’Στην Ελλάδα θα πάνε άρον-άρον για διαπραγματεύσεις για την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, αυτό όμως ίσως γίνει η αιτία για την ανάφλεξη του κόσμου.’’

12 Φεβ 2021 … Στην Ελλάδα θα έχουμε την πτώση της κυβέρνησης αυτής και θα πάνε σε κυβέρνηση οικουμενική, που θα της δώσουν όμως άλλο όνομα, μπορεί να την αποκαλέσουν εθνικής σωτηρίας, η κάποιο άλλο, αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν άλλη ζημιά στην Ελλάδα.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

23 Δεκ 2020: ΤΟ 1/3 της Ιεραρχίας, με τον έναν η τον άλλον τρόπον θα φύγουν …… θα φύγουν με θάνατο από λοιμώδεις ασθένειες,

ΤΟ 1/3 των Ελλήνων θα χαθεί… Θα μείνουν στην Ελλάδα όσοι νοιώθουν στην ψυχή τους ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ…λοιμώδεις ασθένειες, πείνα κλπ …θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα άρον-άρον.

ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ εμβ…, θα πάθουν πολλά,

Αυτοί οι άνθρωποι θα φύγουν από φοβερές αλλεργικές αντιδράσεις, από ανεπάρκεια νεφρών, από καρδιακή νόσο και εμφράγματα αδικαιολόγητα, από θρομβώσεις στους πνεύμονες και το τελευταίο από εγκεφαλικά, και όλα αυτά λόγο εμβολίου…

Το εμβ…. αυτό θα είναι τριών ταχυτήτων, α) για παιδιά, που τα χρειάζονται να δουλεύουν μέχρι την ηλικία των 50-60 ετών, και να είναι όπως τα ζομπι, β) για αυτούς που η ηλικία τους σήμερα είναι 50-60, και γ) για τους υπόλοιπους, τους ηλικιωμένους ……θα τους στείλει στον άλλον κόσμο για να γλυτώσουν τα ταμεία από τις συντάξεις…..

Με αυτό το …….επιδιώκουν να εξαφανίσουν το 1/3 της ανθρωπότητας, συν-πλην 2. Δισεκατομμύρια ανθρώπους.

ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ

το μήνυμα αυτό του Γέροντα εδόθη στις 16/1/2014

Σας ετοιμάζουν το σφράγισμα, που δεν θα γίνει, αλλά δεν θα γίνει με την δικήν σας ευθύνη και βούληση, όμως εάν το θελήσετε, θα γίνει με δικήν σας ενοχή !

Όταν θα φτιάξουν το σύστημα της κάρτας, σας το έχω ήδη εξηγήσει, θα αρχίσουν οι κλεψιές και οι σκοτωμοί, και για να σας προφυλάξουν «δήθεν» από τους δολοφόνους, θα σας πουν βάλτε ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, γιατί τι θα σας πάρουν τότε, το χέρι η το κεφάλι ; Μόνον έτσι θα είσθε εξασφαλισμένοι.

Ναι! Θα φτάσετε στο παρά πέντε, αλλά δεν θα αφήσει Ο Χριστός τον λαόν Του να τον σφραγίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου