Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Γέροντας Γεώργιος: «Το μόνο που τους ζορίζει είναι ο Χριστός»

 gerontas georgios 1

Ακολουθεί κήρυγμα του Γέροντος Γεωργίου ανήμερα της εορτής της Του Χριστού Γεννήσεως.

Ο Αρχιμ. Γεώργιος περιέγραψε αυτή τη μέγιστη εορτή της Χριστιανοσύνης, ως το μέγιστο δώρο του Θεού στον άνθρωπο για τη σωτηρία του μέσα από τον Σωτήρα Χριστό, που έπρεπε να γεννηθεί από μία νέα "Εύα" την Κυρία Θεοτόκο, η οποία έπρεπε με τη σειρά της, παρόλο που ήταν ηθική, αγνή και άμεμπτη, να φύγει δια του Ευαγγελισμού και το προπατορικό αμάρτημα από πάνω της.

Χριστιανός που δεν έχει ηθική, δεν είναι Χριστιανός, ανέφερε μεταξύ άλλων ο π.Γεώργιος ο οποίος στηλίτευσε τη σύγχρονη κρίση της εποχής μας, ως ένα σχέδιο ανθρώπων βρώμικων, που θέλουν την εξουσία και τους ανθρώπους δούλους, υπακούοντας στον σατανά.

"Πας άνθρωπος ψεύστης" όπως μας λέγει και ο Προφήτης Δαβίδ, ανέφερε ο π.Γεώργιος τονίζοντας ότι μόνο ο Χριστός είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο π.Γεώργιος τέλος αναφέρθηκε στη βλάσφημη ανάρτηση για την Παναγία και τον Χριστό γνωστού επιστήμονα που προβάλλεται, τα τελευταία δύο χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αποδεικνύουν ότι σε όλη αυτή η ιστορία αυτό που τους ζορίζει είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, γι αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτούς που τον πολεμούν, από τη γέννησή Του μέχρι και σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου