Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Mητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: Κλειστε την τηλεορασι & αντι της τηλεορασεως ανοιξτε την τηλεορασι του ουρανου.

 

Κλειστε την τηλεορασι Αγαπηστε το Χριστο& αντι της τηλεορασεως ανοιξτε την τηλεορασι του ουρανου. Και η τηλεορασι τοῦ ουρανου ειναι η Αγια Γραφή. Εκλεισε ὁ κοσμος τα αυτια του στο Θεο, & τα ανοιξε στον διαβολο, στην τηλεορασι & ἰδου, ερχεται ο πνευματικος & υλικος ολεθρος…
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=84537

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 20.000 & 30.000 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ

Ἡ τηλεόραση χρησιμοποιεῖται ἀπό τοὺς ἐκάστοτε ἀθέους και μασόνους ποὺ κυβερνοῦν τὴν Ἑλλάδα, γιὰ τὴν μονόπλευρη ἐνημέρωση καὶ τὴν πλύση ἐγκεφάλου τοῦ λαοῦ, παραδείγματα…
Ο βόθρος τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων διοχετεύεται με τέχνη μέσα στο σπίτι

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=80352

4219881Θελετε να κανετε την εξουσια να χασει τον υπνο της; Κλειστε τις τηλεορασεις!

Θελετε να κανετε την εξουσια να «παραμιλαει»; Νικηστε τον φοβο! Πως; Αγαπωντας! Ποιον; Τον Χριστο!

Απομαγνητοφωνημένη η ομιλία εδω: https://tasthyras.wordpress.com/2021/12/22more-41830

του νομικου κ. Δημητριου Δασκαλάκη: https://youtu.be/eidvdPqLJhw

Από την συγκέντρωση των Ελεύθερων Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη 19.12.2021.
Καλησπέρα Φίλοι και Φίλες. Καλησπέρα στην αρχόντισσα της Δυτικής Μακεδονίας. Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά που επιστρέφω μετά από 27 χρόνια στον τόπο, όπου υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία.
Από τα ιερά χώματα της Δυτικής Μακεδονίας και της Κοζάνης άναψε η σπίθα του Μακεδονικού Αγώνα εύχομαι από τα ίδια χώματα να ανάψει μια άλλη σπίθα που θα αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία ώστε να συνειδητοποιήσει ότι η πανδημία του κορωνοϊού εγκυμονεί ένα μεγάλο κίνδυνο που απειλεί την δημοκρατία, την ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ίδια μας την ζωή.

Στις αρχές του 2020 ένας ιός έπληξε την ανθρωπότητα εισβάλλοντας και αναποδογυρίζοντας την ζωή μας, τα πιστεύω μας, τις αξίες μας ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την κυρίαρχη πολιτική ελίτ ως τρομερή απειλή για την δημόσια υγεία που πρέπει να αντιμετωπιστεί ομοιόμορφα από όλα τα κράτη.

Αυτός ο ιός που εξαπλώθηκε ταχύτατα σε ολόκληρο τον κόσμο όχι λόγω της υπερμετάδοσής του αλλά με την αξιοποίηση της καθηλωτικής δύναμης της τηλεοπτικής προπαγάνδας των συστημικών και αργυρώνητων ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Επιρροής και Εξαπάτησης) επέφερε κοσμογονικές αλλαγές σε ολόκληρο τον πλανήτη προκαλώντας ανατροπές σε κάθε πεδίο της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής οι οποίες μέχρι πρότινος φαίνονταν αδιανόητες.

Η δημόσια υγεία αναγορεύθηκε σε ύψιστο αγαθό σπουδαιότερης αξίας έναντι εκείνης των ατομικών ελευθεριών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Η επίκληση του «αόρατου» εχθρού κρίθηκε πολιτικά σκόπιμη κατά την παρούσα ιστορική συγκυρία για την τρομοκράτηση και για την ποδηγέτηση των λαών, ώστε με την εργαλειοποίηση της πανδημίας του φόβου να εξουδετερωθούν οι αντιστάσεις των πολιτών και να συναινέσουν εξαναγκαστικά στο παγκόσμιο κοινωνικό πείραμα του εμβολιασμού.

Ο ιός αυτός έχει την δυνατότητα της μετάλλαξης χωρίς όμως να καθίσταται περισσότερο επικίνδυνος για την ατομική μας υγεία αλλά πλήττει καίρια τον πυρήνα των ατομικών μας δικαιωμάτων.

Ο ιός από το ξέσπασμα της πανδημίας χρησιμοποιεί συστηματικά το υγειονομικό του ψευδώνυμο, ώστε να αποκρύπτει επιμελώς την ταυτότητά του και να παραπλανά τους καλοπροαίρετους και αφελείς.

Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων τον γνώρισε ως ΚΟΡΩΝΟΪΟ δυστυχώς εξαιρετικά λίγοι διέγνωσαν και εξακρίβωσαν την πραγματική του ταυτότητα και τον αποκάλεσαν με το αληθινό του όνομα, ΦΟΒΟΣ.

Ο φόβος του θανάτου, ο φόβος των ασθενειών, ο φόβος για το αύριο τυραννά τον άνθρωπο, εξαφανίζει την κριτική του σκέψη και ισοπεδώνει την προσωπική του συμπεριφορά.

Όπως δήλωσε προσφυώς ένας Γάλλος φιλόσοφος «Eίμαστε στην χαραυγή ενός νέου πολιτισμού όπου η έγνοια της αποφυγής του θανάτου θα οδηγήσει τους ανθρώπους να λησμονήσουν τη ζωή».

Ο φόβος ήταν πάντοτε χρήσιμο πολιτικό εργαλείο για τον έλεγχο των κοινωνιών και για την υποταγή των ανθρώπων.

Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν έγκαιρα να κατανοήσουν την πανδημία, όχι ως κρίση της δημόσιας υγείας, αλλά ως πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των πολιτικών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Κάποια στιγμή η πανδημία του κορωνοϊού θα εκφυλιστεί σε ενδημικό φαινόμενο, όμως η πανδημία του κοινωνικού φόβου φαίνεται να έχει εδραιωθεί στις ψυχές μας.

Στην Ελλάδα του 2021, οι περισσότεροι άνθρωποι κάποιον ή κάτι φοβούνται.

Πρέπει να βρούμε την πνευματική δύναμη να αποδιώξουμε τον φόβο που κατατρώει τα σωθικά της ψυχής μας και αναστέλλει κάθε δημιουργική πρωτοβουλία και προσπάθεια.

Σε κρίσιμες περιόδους πολιτικών και κοινωνικών μεταβολών όπως είναι η σημερινή, ο φόβος γίνεται τροχοπέδη κάθε πολιτικής και κοινωνικής δράσης και απενεργοποιεί τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του λαού.

Χάνεται στις μέρες μας η κριτική σκέψη, η πνευματική αρχοντιά καθώς και η ελεύθερη, η απαλλαγμένη από τον φόβο, βούληση του ανθρώπου.

Όμως η πνευματική αρχοντιά, η γενναιότητα της ψυχής, το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα, το αδούλωτο φρόνημα, η αυτοθυσία είναι αρετές που κοσμούν διαχρονικά την ελληνική φυλή και δεν μας επιτρέπεται να τις σπιλώσουμε .

Εμείς τις παραλάβαμε, ως διαχειριστές από τους προγόνους μας και οφείλουμε να τις παραδώσουμε ανόθευτες και ακέραιες στα παιδιά μας.

Φοβόμαστε εμείς, φοβίζουμε και τα παιδιά μας.

Επέβαλαν και εμείς ανεχθήκαμε παιδιά μικρά μόλις τεσσάρων ετών να φορούν την μάσκα όχι για λόγους προστασίας της προσωπικής τους υγείας αλλά «για λόγους εξοικείωσης και εκπαίδευσης», όπως με απύθμενο θράσος μας δήλωσαν.

Για ποιον λόγο να υπάρχει εξοικείωση των νηπίων με την μάσκα, αν δεν υφίσταται ήδη ως ανομολόγητος σκοπός και στόχος η μακροχρόνια υποχρεωτική εφαρμογή και χρήση της;

Η συνεχής χρήση της μάσκας εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικού φόβου το οποίο λαμβάνεται από τους κυβερνώντες, ώστε να επιβάλλουν αυστηρότερα και πιο απάνθρωπα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα: Ο άνθρωπος που δεν ορίζει το πρόσωπό του, αδυνατεί να ορίσει και την μοίρα του.

Προσέξτε η μάσκα δεν είναι απλώς ένα πανί που σκεπάζει το πρόσωπό μας αναδεικνύεται μέσω της καθολικής χρήσης σε σύμβολο που σηματοδοτεί το πέρασμα από μια ελεύθερη, ανοιχτή, δημοκρατική κοινωνία σε μια δυστοπική, ανελεύθερη, φοβισμένη και ολοκληρωτική.

Όταν ένα κράτος χρησιμοποιεί την αστυνομία για την διενέργεια αστυνομικών μπλόκων «για ανάσχεση του ιού» αυτομάτως σημαίνει ότι ο ιός παύει να αφορά την δημόσια υγεία και γίνεται ζήτημα που αφορά πρωτίστως και καίρια την δημοκρατία και τις συνταγματικές ελευθερίες.

Όμως κατ΄ αυτόν τον τρόπο, μετεξελίσσεται το ίδιο, από κράτος δικαίου σε αστυνομικό κράτος, σε κράτος που αντί να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη, θα προκαλεί φόβο και αποστροφή.

Μπορεί τον 21ο αιώνα να γίνει αποδεκτή μια τέτοια θλιβερή κρατική μετάλλαξη;

Οι πολίτες έχουν επομένως το αυτονόητο δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση και για όσο χρόνο ακόμη προλαβαίνουν, να αντιδράσουν αποφασιστικά και να μη συμμορφωθούν σε μέτρα που θεωρούν καταφανώς άδικα, αναποτελεσματικά και προσβλητικά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος που προκαλείται ενορχηστρωμένα και μεθοδικά από τα ΜΜΕ που κάνουν λόγο για την ενδεχόμενη κατάρρευση του συστήματος της δημόσιας υγείας εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, επιχειρεί να προκαλέσει τρόμο στους πολίτες, ώστε να δεχθούν παθητικά το νέο εγκλεισμό τους, δηλ. το επερχόμενο lockdown.

Ο κορωνοϊός δεν συνιστά ωστόσο μια ακραία μη διαχειρίσιμη υγειονομική απειλή για την αντιμετώπιση της οποίας απαιτούνται έκτακτα μέτρα.

Όμως η «πανδημία» του κορωνοϊού -με το πρόσχημα της ακάθεκτης επέλασης του «αόρατου εχθρού»-συνιστά μια τρομακτική απειλή για τις δημοκρατικές ελευθερίες, αφού στις ημέρες μας διεξάγεται μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση για τον τελικό έλεγχο της ανθρωπότητας, που αποσκοπεί στην επιβολή μιας υγειονομικής τυραννίας.

Η «πανδημία» χρησιμοποιείται από μια αφανή, άτυπη, παγκόσμια ηγετική ομάδα ως αφορμή για τον μετασχηματισμό της κοινωνίας σε μια σε μία άβουλη, καθοδηγούμενη και ελεγχόμενη μάζα ρομποτοποιημένων ανθρώπων.

Κάθε άνθρωπος οφείλει να γνωρίζει ότι η 11η Μαρτίου 2020 (ημέρα κατά την οποία κηρύχθηκε, ως πανδημία, η ασθένεια COVID-19) συνιστά την ληξιαρχική πράξη γέννησης της δυστοπικής κοινωνίας στην οποία οι πολίτες θα ελέγχονται και θα παρακολουθούνται από τους μηχανισμούς της ολοκληρωτικής εξουσίας, με την εφαρμογή και την χρήση συστημάτων υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας.

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού αποτελεί κατ΄ εξοχήν ένα μέτρο έντονης παρεμβατικότητας στην προσωπική κατάσταση των πολιτών το οποίο δεν μπορεί να επιβληθεί υπό την απειλή οικονομικών και κοινωνικών κυρώσεων.

Αποτελεί τουλάχιστον για εμάς, ξεκάθαρη διαπίστωση ότι η αναστολή καταβολής του μισθού και η επιβολή διοικητικών ποινών στους πολίτες που αρνούνται να εμβολιαστούν προσβάλλουν τον πυρήνα του δικαιώματος αυτοκαθορισμού, δηλ. της προσωπικής αυτονομίας που βρίσκει συνταγματική έκφραση και εφαρμογή στο άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος.

Σύμφωνα με το αυτό ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου συνιστά την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Η θέσπιση εξοντωτικών διοικητικών ποινών και η αναστολή καταβολής του μισθού ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή και άλλων μέτρων που θα καταπατούν βάναυσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Όμως η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ακυρώσεως των υγειονομικών που στρέφονταν κατά του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αξίζει όμως να σχολιαστεί μια σκέψη του ΣΤΕ που πραγματικά βγάζει μάτι.

Σύμφωνα με όσα ήλθαν το φως της δημοσιότητας, το ΣΤΕ έκρινε ότι η αναστολή εργασίας χωρίς την καταβολή του συνόλου των αποδοχών είναι συνταγματικώς ανεκτή, με μειοψηφία πέντε (5) δικαστών που διέσωσαν την προσωπική τους εντιμότητα και δικαστική ευσυνειδησία.

Δηλαδή το Ανώτατο δικαστήριο της Χώρας έκρινε ότι η οικονομική εξόντωση, η κοινωνική περιφρόνηση και η ακραία φτωχοποίηση των ανεμβολίαστων υγειονομικών είναι συνταγματικώς ανεκτή.

Όταν στο Προοίμιο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναγνωρίζεται ότι αξιοπρέπεια καθώς και τα ίσα και αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα όλων των μελών της ανθρώπινης οικογένειας αποτελούν το θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.

Ποιος τρέφει ακόμη αυταπάτες για την ποιότητα του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα;

Επομένως η απόφαση της κυβέρνησης για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού κρίνεται ως άστοχη, απαράδεκτη, παράνομη και αντισυνταγματική και κυρίως εθνικά και κοινωνικά επιζήμια γιατί έχει οδηγήσει σε μια de facto διαίρεση της ελληνικής κοινωνίας.

Κάθε φορά που ο λαός μας διαιρέθηκε και χωρίστηκε σε δύο αντίπαλες παρατάξεις ακολούθησαν εθνικές και κοινωνικές συμφορές που άφησαν για πολλές δεκαετίες το ολέθριο αποτύπωμά τους στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Ακούστε καλά όσο οι πολίτες φοβούνται και δεν αντιδρούν τόσο περισσότερο το κράτος θα γίνεται πιο αδυσώπητο και τυραννικό.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες και ελεγμένες φαρμακευτικές θεραπείες τις οποίες η ΕΕ δεν αγοράζει προκειμένου να προωθηθεί η πολιτική του εμβολιασμού μέχρι το 2023!

Προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους που είναι η αύξηση των εμβολιασμών δεν θα διστάσουν να εκβιάσουν ωμά τους πολίτες να εμβολιαστούν με αντάλλαγμα την παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Μην αιφνιδιαστείτε αν δείτε να θέτουν προσκόμματα και με διάφορες προφάσεις να εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση των ανεμβολίαστων πολιτών στις υγειονομικές δομές.

Ήδη σε χώρα της Ευρώπης συζητείται ποιος θα πρέπει να έχει προτεραιότητα να μπει σε ΜΕΘ ανεμβολίαστος ή εμβολιασμένος με έμφραγμα.

Μην αιφνιδιαστείτε επίσης αν δείτε να εμφανίζονται στην πολιτισμένη και δημοκρατική Ευρώπη και στην Αμερική αλλά και στην πατρίδα μας, ίσως όχι μακριά από εδώ, τα υγειονομικά στρατόπεδα συγκέντρωσης με την φωτεινή επιγραφή στην είσοδο «Το εμβόλιο απελευθερώνει» τα οποία θα αρχίσουν να υποδέχονται τους απείθαρχους και αμετανόητους πολίτες που θα αρνηθούν να θυσιάσουν την προσωπική τους βούληση και ελευθερία στον βωμό της λατρείας του εμβολίου.

Το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι από τις 15 Δεκεμβρίου όσοι ανιχνεύονται θετικοί στην μετάλλαξη «Όμικρον» ή σε οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική μετάλλαξη θα κρατούνται υποχρεωτικά σε χώρους που θα υποδείξει το κράτος.

Η ιστορία έχε δείξει ότι όποιο περιοριστικό της ελευθερίας μέτρο επιβάλλεται στην Κύπρο μέσα σε διάστημα μερικών μηνών υιοθετείται και από την ελληνική κυβέρνηση.

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που ευαγγελίζεται το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ σηματοδοτεί την απόλυτη ψηφιοποίηση της ζωής μας που θα υπόκειται σε ένα διαρκή και αδυσώπητο έλεγχο από ένα σύστημα αλγορίθμων από το οποίο κάθε σκέψη για απόδραση μοιάζει να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Με την εισαγωγή του ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας επιβάλλεται -για λόγους δήθεν προστασίας της δημόσιας υγείας- ο ψηφιακός έλεγχος και η παρακολούθηση της ζωής των ανθρώπων.

Πρέπει να ακουστεί ξεκάθαρα ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι ο πρόδρομος που θα μας εισάγει στην ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων.

Όσοι εκ των πολιτών αποφασίσουν να αντισταθούν στα κελεύσματα της υγειονομικής τυραννίας και δεν δηλώνουν το ψηφιακό τους αποτύπωμα σε κάθε εκδήλωση κοινωνικής και οικονομικής ζωής θα αποκλείονται και θα απομονώνονται.

Θα καταστούν οι σύγχρονοι παρίες του ψηφιακού ολοκληρωτικού κράτους το οποίο θα αξιοποιεί την κοινωνική τους περιθωριοποίηση ως αποτρεπτικό παράγοντα για καθένα που θα διανοηθεί να αποδράσει από το ψηφιακό κελί του.

Τα σκοτεινά κέντρα που αποφάσισαν την έναρξη της πανδημίας, τα ίδια θα αποφασίσουν και τον τερματισμό της, όταν κριθεί ότι οι πολιτικοί στόχοι της πανδημίας υλοποιήθηκαν.

Το ιατροφασιστικό καθεστώς, η υγειονομική τυραννία που εγκαθιδρύεται παγκοσμίως, επιχειρώντας να ελέγξει και να καθυποτάξει την ανθρωπότητα θέτει πραγματικά το φοβερό και αποτρόπαιο εκβιαστικό δίλημμα: ή εμβόλιο ή αποκλεισμός.

Το μέτωπο όμως για τους πολίτες που έχουν αδούλωτο φρόνημα είναι καθαρό και ευδιάκριτο: ή θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τις ατομικές μας ελευθερίες έναντι οποιουδήποτε τιμήματος ή θα συνθηκολογήσουμε σπεύδοντας ταπεινωμένοι να εμβολιαστούμε.

Απαιτούνται λύσεις ψυχής, θαρραλέες και κρυστάλλινες που φαινομενικά μόνο έχουν προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό και οικονομικό κόστος, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρουν εσωτερική χαρά, ηρεμία, αναπαυμένη συνείδηση.

Δεν βρίσκουμε επαρκή χώρο μέσα σε μια κοινωνία που έχει θεοποιήσει τα επιτεύγματα της επιστήμης και έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στο εμβόλιο.

Πολλοί ήδη αναρωτιούνται που είναι ο Θεός; Γιατί δεν παρεμβαίνει; Γιατί μας έχει αφήσει μόνους μας;

Όμως πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα ο Θεός παρεμβαίνει στις θλίψεις μας, στις δοκιμασίες μας, στο μαρτύριο μας, στον προσωπικό μας αγώνα.

Ο Θεός 1000% θα παρέμβει. Αλλά πότε; Μήπως έχουμε αναρωτηθεί ότι εμείς οι ίδιοι καθυστερούμε και θέτουμε προσκόμματα στην υλοποίηση του σχεδίου του Θεού;

Πρέπει να τονίσουμε με έμφαση ότι η υπεράσπιση της πίστης μας, της ψυχής μας, των αξιών μας, έχει κόστος, έχει τίμημα.

Είμαστε έτοιμοι να το αναλάβουμε; Ή ο αγώνας μας έχει κάποια όρια τα οποία μόλις αυτά παραβιαστούν, εμείς θα υποκύψουμε;

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να φθάσουμε στο τέρμα;

Όσο και αν είναι δύσκολο, πρέπει να το αποδεχθούμε.

Ένα τυραννικό και ολοκληρωτικό καθεστώς δεν ενδιαφέρεται εξ΄ορισμού για την τήρηση της συνταγματικής τάξης και της νομοθεσίας αλλά μόνο για την προώθηση των στόχων του και την καταδυνάστευση του λαού.

Επομένως αφού υφίσταται ως διακηρυγμένος στόχος, ο παγκόσμιος εμβολιασμός της ανθρωπότητας, η δράση του ιατροφασιστικού καθεστώτος που εγκαθιδρύεται παγκοσμίως, δεν πρόκειται να ανακοπεί με την επίκληση οποιασδήποτε διάταξης, συνταγματικού ή διεθνούς δικαίου.

Εμείς ως ορθόδοξοι χριστιανοί αλλά και ως ελεύθεροι άνθρωποι με πίστη, αρχές, αξίες και ιδανικά θα πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο που μας συνδέει με αυτό το κράτος που διχάζει, λοιδορεί, εκβιάζει και περιφρονεί τους πολίτες του και να συγκροτήσουμε μικρούς πυρήνες, μικρές ομάδες ανθρώπων που θα ομοφρονούν και θα ομονοούν.

Ο Θεός βλέποντας την αγωνία μας αλλά και τον αγώνα μας και τις θερμές προσευχές μας θα παρέμβει και θα άρει το διαφαινόμενο αδιέξοδο απαλύνοντας τις θλίψεις και τι δοκιμασίες μας.

Κάθε άνθρωπος πάνω στη γη καλείται να απαντήσει ατομικά στο εκβιαστικό δίλημμα που θέτει επιτακτικά η υγειονομική τυραννία: Εμβόλιο ή αποκλεισμός. Εμβόλιο ή κοινωνική και οικονομική εξόντωση.

Κάθε άνθρωπος πάνω στη γη οφείλει να επιλέξει αν προτιμά να ζήσει και να πεθάνει Ελεύθερος ή υποταγμένος στα κελεύσματα του ιατροφασιστικού καθεστώτος.

Από την επιλογή του αυτή θα κριθεί το μέλλον της ίδιας της ανθρωπότητας.

Θα κριθεί δηλ. αν η ανθρώπινη κοινωνία θα παραμείνει κοινωνία ελεύθερων προσώπων ή θα ανοίξει ο δρόμος για την μετανθρωπιστική δυστοπική κοινωνία.

Το εμβόλιο, εκτός από σύμβολο της επερχόμενης υγειονομικής τυραννίας, είναι ταυτόχρονα και συμβόλαιο εκχώρησης της προσωπικής μας ελευθερίας σε μια αδυσώπητη, ολοκληρωτική παγκόσμια διακυβέρνηση η οποία ασκώντας βιοεξουσία στο όνομα της ιατρικής επιστήμης, θα επιδιώξει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των ψυχών και των σωμάτων μας.

Αν θέλουμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, τις ατομικές μας ελευθερίες, τα δικαιώματά μας, την εργασία μας, την ευημερία μας, θα πρέπει να αντισταθούμε κυρίως ατομικά αλλά και συλλογικά αρνούμενοι με κάθε τίμημα να εμβολιαστούμε στο όνομα της προσωπικής ελευθερίας.

Οφείλουμε -το χρωστάμε στα μικρά μας παιδιά-, να τους δώσουμε παράδειγμα ήθους, θάρρους και γενναιότητας και να αντισταθούμε μέχρι τέλους σε κάθε απόπειρα αθέμιτης και ανεπίτρεπτης βιοϊατρικής παρέμβασης στο ανθρώπινο σώμα μας.

Δεν πρέπει να εκχωρήσουμε το δικαίωμα ελέγχου του σώματός μας. Θα αποτελεί τραγικό λάθος.

Θα σηματοδοτήσει το τέλος της ελεύθερης ανθρώπινης ύπαρξης και την έναρξη του μετανθρωπισμού.

Ο μαζικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας σημαίνει την υποδούλωσή της σε μια παγκόσμια αντίχριστη ελίτ και οριστικοποιεί το τέλος του ελεύθερου δημιουργικού ανθρωπίνου πνεύματος.

Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Αν ο κάθε Έλληνας και η καθεμία Ελληνίδα ξεχωριστά αποτινάξει τον φόβο της κρατικής προπαγάνδας και ορθώσουν το ανάστημά τους λέγοντας «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΙ» και «ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΙ» η προσωπική αντίρρηση και διαφωνία θα αποτελέσει την συλλογική έκφραση και βούληση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Στις μέρες μας διεξάγεται η μεγαλύτερη, η πιο επική και η πιο ξεκάθαρη μάχη στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, κατά την οποία με τόσο απροκάλυπτο και έκδηλο τρόπο το Κακό μάχεται με τέτοια μανία εναντίον του Καλού.

Ποιο είναι το κακό; Αυτό που δύο ολόκληρα χρόνια, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο πιπιλίζει συνεχώς το μυαλό των ανθρώπων προπαγανδίζοντας τα οφέλη του εμβολιασμού και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Νισάφι πια! Έλεος! Το καταλάβαμε!

Η ζωή όμως έχει και άλλα ενδιαφέροντα, δεν είναι μόνο εμβόλια και πανδημία. Και επειδή το καταλάβαμε δεν θα εμβολιαστούμε.

Από εδώ, από την Κοζάνη στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αγώνα και τους λέμε: Ματαιοπονείτε!

Πάρτε το χαμπάρι!

Δεν εμβολιαζόμαστε!

Μερικοί θα αναρωτηθούν: Και αν νοσήσουμε; Τι θα γίνει; Απαντώ. Θα καταφύγουμε στους ανεμβολίαστους ιατρούς και νοσηλευτές, στα αθώα θύματα του υγειονομικού απαρτχαϊντ και θα ζητήσουμε ιατρική στήριξη και συμβουλές.

Και θα γυρίσουμε την πλάτη στα νοσοκομεία. Προσωπικά έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στο υγειονομικό σύστημα της χώρας μου.

Δεν εμπιστεύομαι τους ιατρούς οι οποίοι κατά την παρούσα κοινωνική συγκυρία στελεχώνουν τα νοσοκομεία της χώρας. Έχει διαρρηχθεί η σχέση εμπιστοσύνης ιατρού και πολίτη.

Όμως αν νοσήσουμε θα καταφύγουμε στους προστάτες Αγίους μας, στους ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ των ψυχών και των σωμάτων, στον Άγιο Παντελεήμονα, στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό και στην Παναγία Μητέρα μας και θα τους παρακαλέσουμε με δάκρυα στα μάτια να μας χαρίσουν την υγεία μας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι πραγματικά συναρπαστική.

Είναι η περίοδος της αληθινής φιλίας, της ζωντανής πίστης, του απροσδόκητου θαύματος.

Υπάρχει ομορφότερο πράγμα στην ζωή από την επίσκεψη Αγίου;

Όλοι εμείς που αντιστέκομαστε στην παγκόσμια υγειονομική τυραννία, αρνούμενοι να εμβολιαστούμε με πειραματικά σκευάσματα, έχουμε θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να βιώσουμε το θαύμα στην ζωή μας.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση η εμμονική προσπάθεια των διαχειριστών της υγειονομικής κρίσης για την επέκταση της εφαρμογής του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού υπηρετεί ένα σκοτεινό και ανομολόγητο στόχο:

Στην απευκταία περίπτωση κατά την οποία σημειωθεί (μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) δραματική επιδείνωση της υγείας των εμβολιασμένων ανθρώπων συγκρινόμενη με την ποιότητα ζωής και υγείας της ομάδας των ανεμβολίαστων πολιτών, τούτο θα στοιχειοθετήσει την ανεξάλειπτη απόδειξη της αποτυχίας του κοινωνικού πειράματος δηλ. του παγκόσμιου εμβολιασμού της ανθρωπότητας.

Κάθε άνθρωπος που παραμένει ανεμβολίαστος είναι μια ζωντανή μαρτυρία της αποτυχίας του παγκόσμιου εμβολιαστικού προγράμματος και ταυτόχρονα μια συντριπτική απόδειξη ενοχής των διαχειριστών της υγειονομικής κρίσης για το συντελούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Όμως δεν πρέπει να απελπιζόμαστε!

Θέλετε να κάνετε την εξουσία να χάσει τον ύπνο της;

Κλείστε τις τηλεοράσεις! Θέλετε να κάνετε την εξουσία να «παραμιλάει»; Νικήστε τον φόβο! Πώς; Αγαπώντας! Ποιον; Τον Χριστό!

Με ποιο τρόπο; Με την προσευχή και με την συμμετοχή στα Ιερά Μυστήρια της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αγαπήστε τους Αγίους, την Πατρίδα, τους Εθνομάρτυρες!

Νικήστε το δηλητήριο του φόβου που παγώνει το αίμα και μεθύστε με το αντίδοτο που παρέχει αφειδώς το γλυκό κρασί της Θείας Αγάπης.

Κάθε άνθρωπος που αγαπάει αληθινά και θυσιαστικά βρίσκει τρόπους να υπερασπίζεται την Πίστη, τις Αρχές, τις Αξίες και τα Ιδανικά του.

Ποτέ δεν είναι τόσο αργά. Αρκεί να το τολμήσουμε, κλείνοντας τα μάτια του προσώπου που δειλιάζουν και ανοίγοντας τα μάτια της ψυχής στα οποία καθρεφτίζεται η αγάπη για την πατρίδα και ο πόθος για την ελευθερία, την δημοκρατία, την εθνική υπερηφάνεια.

Να σκέπτεστε πάντα ότι ο εν Χριστώ φωτισμένος νους νικά τον φόβο!

Είναι από τις ελάχιστες φορές μέσα στην Ανθρώπινη Ιστορία όπου η έκβαση της μάχης δεν θα κριθεί μέσα από τους συλλογικούς κοινωνικούς αγώνες αλλά από την ατομική επιλογή και στάση του καθενός καθώς και από την ακλόνητη αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων την προσωπική του αξιοπρέπεια και την μαρτυρία της συνειδήσεώς του.

Η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση που εξυφαίνεται στο παρασκήνιο από την άρχουσα υπερεθνική ελίτ που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά των σκοτεινών δυνάμεων ακριβώς γιατί δεν ενδιαφέρεται να υπηρετήσει τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις αξίες του αλλά εργάζεται μανιωδώς για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ θα αποτύχει οικτρά να επιβληθεί και θα αντικατασταθεί από την εν Χριστώ παγκοσμιοποίηση σύμφωνα με την οποία κάθε πολίτης της γης θα λέει στην γλώσσα του το «Χριστός Ανέστη» με ορθόδοξη πίστη και φρόνημα.

Θα κλείσω με τους στίχους του ποιητή:

«Όσο η νύχτα σκοτεινότερη,
τόσο λαμπρότερα τ΄αστέρια
όσο βαθύτερα η θλίψη,
τόσο εγγύτερα ο Θεός»

augoustinos-kantiotis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου