Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Νοσεί από κορωνοϊό ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Με ήπια συμπτώματα - Είναι εμβολιασμένος.












Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος είναι εμβολιασμένος έναντι της νόσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου, ο Βαρθολομαίος εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

«Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχου»

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό. Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου. Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα».

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου