Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η πανδημία φέρνει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση;

 

Μήπως όλα ξεκινούν με το πρόσχημα της ασφάλειας ή της «καλύτερης» ζωής των ανθρώπων; Η Καινή Διαθήκη, μας αναφέρει ξεκάθαρα, ότι μαζί με όλα τα υπόλοιπα σημεία που θα προηγηθούν του ερχομού του αντιχρίστου, δήθεν μεσσία και σωτήρα του κόσμου, θα είναι και η αλλαγή του παγκοσμίου οικονομικού συστήματος. Την εποχή εκείνη με πολύ έξυπνο τρόπο για να μην υπάρχει αντίδραση από ορισμένους ανθρώπους που πιστεύουν, δεν θα ζητήσει κανείς να αρνηθεί τον Χριστό ή την Ορθόδοξη πίστη μας ή την εκκλησίας μας παίρνοντας το νούμερο ή το χάραγμα, κάτι το οποίο μας λέει και η Αγία Γραφή. Για όλα αυτά που γίνονται, η Αγία Γραφή τα γράφει. Όποιος έχει αυτιά, ας ακούσει τι λέει το Πνεύμα το Άγιο.

Όλα αυτά είναι επίκαιρα στις ημέρες μας με βάση τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου Λιβανίου.


"Εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμη η ταυτότητα, σε ψηφιακή μορφή, για το covid free wallet των κινητών τηλεφώνων.Αυτό ανακοίνωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Λιβάνιος, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας.Όπως διευκρίνισε ο κ. Λιβάνιος, στην ταυτότητα ψηφιακής μορφής, θα είναι αποθηκευμένα ορισμένα στοιχεία του κατόχου της, όπως φωτογραφία, όνομα και ημερομηνία γέννησης, ώστε να γίνεται ευκολότερος ο έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού και της ταυτοποίησης ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που θέλει να εισέλθει σε ένα κατάστημα."
Όσα είχε πει ο γέροντας Νεκτάριος στην ομιλία του στις 30 Απριλίου 2020 στο βίντεο με τίτλο "Η πανδημία φέρνει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση; " https://youtu.be/p-dWXp802us
επιβεβαιώνονται με τα σημερινά γεγονότα.




Πηγή https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kai-i-taytotita-sto-covid-free-wallet-ton-kiniton-tilefonon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου